Szia. Melyik az pontosan? Az Mld nevű?
Mlb azaz marlb….
A camel az a tevés
Sok a fantázianév nem azonos a kátrány,papír stb ízzel amit régen éreztem szerencsére,de tényleg vannak jók
Most jutottam el az oldalig, van pár füstös Melyikre gondolsz? Itt is az usa mix? Amit keresek (kép) az is usa mix..
Tervezek jövőhónapban bevásárolni náluk. Kell füstös pár db,meg megkóstolom a gesztenyést meg a gorillát is az biztos.
Az bizony jó sok éve ugyan olyan ízű
Ry4 ha valami hasonlóra vágynál…bár az karamellásabb,az usa az szerintem mogyorós
Ajajjjjj !!!
Erikát elvesztettük böngészés van
Barna csíkos tigris , 007-es , Neo ,
Itt vagyok, csak közben sütök Ry4 ezt keressem? Na nézem is köszi
Vissza fordulok éhez . Nem mentes alap hanem más az alap nem sima PG hanem MPG. Úgy tudom ez nem vált ki allergiás reakciót azoknál akiknél a PG igen .
Meg is van, akkor ezen sokat nem kell agyalnom, a karamellát nem szeretem Te mindkettőt próbáltad egyébként? Szerinted melyik jobb?
Nagyon köszönöm, utána nézek!!
Másik javaslat 100% VG . De az jobban kéri az aromát. Míg pg-t tartalmazó alapba elég mondjuk 8% aroma a full vg-be kell a 12%
Inkább azt kérdezd melyiket nem próbáltam
Most az Ultimate Reborn fogy lassan el
De további tippeket nem adok mert sokba fog kerülni ahogy itt nálunk szokott lenni
Igen az lenne a legjobb, de egyelőre 80% -ra jott a VG a nikotin alap miatt. Ezen kellene még javítani vagy megpróbalom amit javasoltál.
Jól hangzik de nem válaszoltál a kérdésemre
Ultimate,és ry4
Usa az annyira nem ízlett hogy vegyek még belőle.
De a chestnut is klassz,igaz nem érzek dohányt benne vannak srácok itt a konkrétan száraz,nem édes igazi dohányrajongók is,ha az kell adják ők majd a tippet
Köszi már mentettem is a neveket. Hát szerencsére fogalmam sincs, hogy a száraz dohány vagy az édes dohány ízt szeretem
Ami biztos a gejl édes gyümis és társait nem szeretem
Talán symphony .. ha Flavorhook.