Mellowdew premium liquid (dohány ízű) lehet még ilyet kapni?

Szia. Melyik az pontosan? Az Mld nevű?

3 kedvelés

Mlb azaz marlb….

A camel az a tevés :grin:

Sok a fantázianév :joy:nem azonos a kátrány,papír stb ízzel amit régen éreztem szerencsére,de tényleg vannak jók :blush:

6 kedvelés

Most jutottam el az oldalig, van pár füstös​:grinning_face_with_smiling_eyes: Melyikre gondolsz? Itt is az usa mix? Amit keresek (kép) az is usa mix..

4 kedvelés

Tervezek jövőhónapban bevásárolni náluk. Kell füstös pár db,meg megkóstolom a gesztenyést meg a gorillát is az biztos. :grin:

5 kedvelés

Az bizony jó sok éve ugyan olyan ízű :blush:

Ry4 ha valami hasonlóra vágynál…bár az karamellásabb,az usa az szerintem mogyorós :blush:

6 kedvelés

Ajajjjjj !!!

Erikát elvesztettük :joy:böngészés van :grin:

7 kedvelés

Barna csíkos tigris , 007-es , Neo , :rofl:

4 kedvelés

Itt vagyok, csak közben sütök​:rofl: Ry4 ezt keressem? Na nézem is köszi

5 kedvelés

Vissza fordulok éhez . Nem mentes alap hanem más az alap nem sima PG hanem MPG. Úgy tudom ez nem vált ki allergiás reakciót azoknál akiknél a PG igen .

5 kedvelés

Meg is van, akkor ezen sokat nem kell agyalnom, a karamellát nem szeretem​:grinning_face_with_smiling_eyes: Te mindkettőt próbáltad egyébként? Szerinted melyik jobb?

4 kedvelés

Nagyon köszönöm, utána nézek!! :smiling_face_with_three_hearts:

3 kedvelés

Másik javaslat 100% VG . De az jobban kéri az aromát. Míg pg-t tartalmazó alapba elég mondjuk 8% aroma a full vg-be kell a 12%

4 kedvelés

Inkább azt kérdezd melyiket nem próbáltam :joy:

Most az Ultimate Reborn fogy lassan el :grin:

De további tippeket nem adok mert sokba fog kerülni ahogy itt nálunk szokott lenni :joy::joy::joy:

7 kedvelés

Throw Away Make It Rain GIF

7 kedvelés

Igen az lenne a legjobb, de egyelőre 80% -ra jott a VG a nikotin alap miatt. Ezen kellene még javítani vagy megpróbalom amit javasoltál.

2 kedvelés

Scrooge Mcduck Trump GIF

5 kedvelés

Jól hangzik​:grinning_face_with_smiling_eyes: de nem válaszoltál a kérdésemre :face_with_hand_over_mouth::zany_face:

6 kedvelés

Ultimate,és ry4 :blush:

Usa az annyira nem ízlett hogy vegyek még belőle.

De a chestnut is klassz,igaz nem érzek dohányt benne :grin:vannak srácok itt a konkrétan száraz,nem édes igazi dohányrajongók is,ha az kell adják ők majd a tippet :joy:

8 kedvelés

Köszi már mentettem is a neveket. Hát szerencsére fogalmam sincs, hogy a száraz dohány vagy az édes dohány ízt szeretem :zany_face:

Ami biztos a gejl édes gyümis és társait nem szeretem​:eyes::index_pointing_up:

7 kedvelés

Talán symphony .. ha Flavorhook.

7 kedvelés