Sziasztok!
Légyszi ajánlatok nekem valami jó dohány kivonatos liquidet, mert rosszul vagyok(unk) az izektől!
Legyen lágyabb, de azért egy kicsit th-s, füstös. Ne legyen pipadohány ízes, ne legyen szivaros, csak szimpla cigaretta! Egyáltalán nem vagyok képbe a nevekkel, mi mit takar (szőke, amerikai stb.) És ha tudnátok ajánlani boltot, ahol egy helyről meglehet vásárolni pár félét, annak nagyon örülnék! Köszönöm szépen!
Szia!
RY4 (flavour)?
Szia!
Köszi nem, csak kivonatost szeretnék!
Belefáradtam ezekbe az aromás dolgokba! Mogyoró, meg dió stb. Mind egyforma.
Kéz csókolom !
Egy próbát mindenképp megér, én 2 éve csak ezt szívom és a párom is.
https://vape42.hu/termek/tpa_m_type_premium_5ml.html
Köszönöm szépen! Igen ez még tervbe van kipróbálásra
Én 1.25% ban kavarom és mtl tökéletes.
Szuper, köszönöm!
Köszi szépen @Deepfreeze!
Biztosan jók lehetnek, ha már mind elfogyott
Baffometto Reserve az még van. Az elég száraz
Sebaj, kivárom! És a Blendfeel-ből melyiket ajánlanád? Ami nem túl “testes”?
Nekem a Habanos Grand Reserve a kedvencem, de az szivardohány. Azért bepróbálkozhatsz vele, ha viszont valami szolidabb kell, akkor a Double Spicy. Az viszont elfogyott
Köszi, nem baj csak szeretném tudni, melyik jó! Lejegyzetelem és keresgélek oldalakon Legszivesebben a tisvapo-ról rendelnék, ott nagyon sok ilyen van, csak drágán szállítanak
Az lesz a jó, ami neked megfelel. Én csak a saját ízlésemről tudok nyilatkozni
Persze, csak egy irányt szeretnék, hogy milyen, az olyan. A rendes aromáktól megcsömörlöttem és még mindig nem tudtam 100%-ig lerakni a cigit.
Ezek akciósak náluk,ma jönnek meg.A Basma nekem bejött,de az nincs már sajnos.Úgy vagyok vele,hogy 1725 Ft-ért,még ha nem olyan jó,akkor is jó
Jaj de jó, hogy van vaporism-on !
Köszi szépen @Janchee!
Úgyis onnan szeretnék egy tankot!
És nagyon baráti áron, ennyiért kipróbálom! Meddig tart ez az akció?
Arra azért készülj fel, hogy cigaretta ízű aroma nincs.
Esetleg még lehet kísérletezni a Black Note-tal, de abból csak 2 félét próbáltam. Az American Blend bejött, de sokáig kellett érlelni míg megszelídült, a Kentucky-val viszont nem tudok mit kezdeni. Olyan semmilyen.
Szívesen.Pénteken rendeltem,akkor még volt Latakia is.Korábban rendeltem Avana Raw-t,az annyira nem jön be.
Szerintem amíg van készlet.