Sziasztok!
Két vagy három éve, mikor elkezdtem vépelni, ilyen márkájú liquidet használtam. Kóstoltam egy-két fajtát. Sokra már nem emlékszem belőlük, egy viszont nagyon ízlett, a Tropical ice. Talán túl édes volt számomra, viszont nagyon finom hűs, gyümölcsös íze volt. Azóta vettem már pár citromos, narancsos, trópusi ízű liquidet, sajnos mindnek C-vitamin tabletta íze van. Egyik sem hozza azt az ízt.
Ti kóstoltátok ezt a márkát, esetleg aktívan fogyasztjátok? Mi a véleményetek róla?
Esetleg tudjátok hol lehet kapni? Gondolkodtam rajta, hogy újra megkóstolnám.
Oxygain.eu oldalt nézd meg, bár ők is lehet hogy bezárnak a jövedéki adók miatt. Ott volt olyan aroma, nézzél szét, most van talán végkiárusítás.
Esetleg itten?
Innen csak dohányboltosok rendelhetnek
De a mellow az viszonteladói cucc tehát kellene hogy legyen a mutyiban
Nem figyeltem a nagykereskedelem felíratot.
https://oxygain.eu/ oldalán árusítanak ilyen aromákat . Sajnos én meg jót nem kóstoltam belőle.. nálam egy polcon vannak a Solub-al
Egyszer kóstoltam solubot, én semmi ízt nem éreztem. A liquidet megnyalva, meg beleszagolva kellemes volt, de gőzként semmi. Mintha sima alaplevet gőzöltem volna.
Kaktusz-kivi íz, a Gandalf liquid kezdőcsomaga volt.
Beszéltem már olyan emberrel aki a Solubra esküszik hogy K.. be mert miatta rendeltem 1 x 6 fajtát mind a lefolyó szívta el ..
Gondolom akkor még idén lenne érdemes rendelni az oxygainről, az áremelés előtt?
Nem tudtam mi hiányzott még ma az életemből
Egy fél órája jöttem el onnan. Nem volt örömteli a hangulat a rendszer leállás miatt Holnap mehetek is vissza .