Sziasztok!
Két vagy három éve, mikor elkezdtem vépelni, ilyen márkájú liquidet használtam. Kóstoltam egy-két fajtát. Sokra már nem emlékszem belőlük, egy viszont nagyon ízlett, a Tropical ice. Talán túl édes volt számomra, viszont nagyon finom hűs, gyümölcsös íze volt. Azóta vettem már pár citromos, narancsos, trópusi ízű liquidet, sajnos mindnek C-vitamin tabletta íze van. Egyik sem hozza azt az ízt.
Ti kóstoltátok ezt a márkát, esetleg aktívan fogyasztjátok? Mi a véleményetek róla?
Esetleg tudjátok hol lehet kapni? Gondolkodtam rajta, hogy újra megkóstolnám.
Oxygain.eu oldalt nézd meg, bár ők is lehet hogy bezárnak a jövedéki adók miatt. Ott volt olyan aroma, nézzél szét, most van talán végkiárusítás.
Esetleg itten?
Innen csak dohányboltosok rendelhetnek
De a mellow az viszonteladói cucc tehát kellene hogy legyen a mutyiban
Nem figyeltem a nagykereskedelem felíratot.
https://oxygain.eu/ oldalán árusítanak ilyen aromákat . Sajnos én meg jót nem kóstoltam belőle… nálam egy polcon vannak a Solub-al
Egyszer kóstoltam solubot, én semmi ízt nem éreztem. A liquidet megnyalva, meg beleszagolva kellemes volt, de gőzként semmi. Mintha sima alaplevet gőzöltem volna.
Kaktusz-kivi íz, a Gandalf liquid kezdőcsomaga volt.
Beszéltem már olyan emberrel aki a Solubra esküszik hogy K… be mert miatta rendeltem 1 x 6 fajtát mind a lefolyó szívta el …
Gondolom akkor még idén lenne érdemes rendelni az oxygainről, az áremelés előtt?
Nem tudtam mi hiányzott még ma az életemből
Egy fél órája jöttem el onnan. Nem volt örömteli a hangulat a rendszer leállás miatt Holnap mehetek is vissza .