Elfelejtettem liquidet hozni magammal, gondoltam dohányboltokban szétnézek. Szerencsére nic booster volt is, viszont liquidet egy másikban találtam csak. A srác azt mondta ecigihez való, de az van ráírva, hogy vizipipa kő ízesítő aroma. Tényleg az lenne, vagy ez csak egy kiskapu és így címkézik, hogy el tudják adni?
Ez tènyleg elég zavaros….mert ha mindenre jó, akkor kb. semmire és akkor még az ízről szó se volt…
(Kiskapu érzésem van )
Meglátásom szerint mivel tisztított víz az egyik fő alkotóeleme a folyadéknak, így én nem használnám vapelésre.
Nem tudom milyen arányban lehet benne, mert elèg sűrű, meg igazából 1 tankot ha elszívok belőle, ez csak sos megoldás a mai napra
A döntés a tiéd.
Sziasztok
Ugyan ezt vettem, gondoltam ki próbálom. Még érési időben van. (4)napja.
Hali, nekem azt mondták ez “liquid”, nem aroma.
Szia! Szerintem ne próbálkozzál vele. Egy kazán, ami egy rövidzárlat alapján izzít és nem véletlenül van elszigetelve a +/- én nem kötném össze egy ismeretlen vezetőjű folyadékkal.
Azért sűrű mert csak VG van benne + gondolom némi víz a vízben oldódó aromák miatt. Az összetétel alapján ez egy (én ízlésemnek) félkész vape liquid. Egyébként a Moto Mia kft. és Mellow Dew itt van nyilvántartva mint vape liquid forgalmazó: Notifikációs nyilvántartás e-cigaretta, nikotinmentes utántöltő.pdf Ha biztosra mennél és érdeklődnél milyen liquid ez pontosan és mire jó, itt találod az elérhetőséget. (bár egy olyan cég aminek 2 alkalmazottja van, 265 milliót pörget át/év és -1 millát adózik, ott nem nagyon veszik fel a telefont. E-mail-re lehet válaszolnak.)
Lábjegyzet: A megadott címen nem érdemes keresni a céget, mert az a Dunakanyar Magániskola, bár ki tudja mit csinálnak kémia órán. Az egész smells like mutyi, de ne vesszünk el a részletekben. Személy szerint én jól kimosnám a flakont és megtartanám, a tartalma meg mehet a veszélyes hulladékba.
Szia!
Tízen éve én használtam melow dew aromákat. Semmi gond nem volt velük akkor.
De talán a szövegzetük is egyértelműbb volt… nekem is volt “anno”.
Egy éve magam is olvasgattam a trafikba és akkor még nem tettek említést az ilyen sok rétű felhasználásra. Az új korban lehet, hogy van liquid és vizipipa folyadék, elképzelhető, hogy két különböző termék, amit a tudatlan 2 napja felvett eladó mindegy ,csak vigyed hozzáállást tükrözi…
A vizipipát azt nem úgy kell szívni mintha dl lenne ? Valami dereng még róla,és talán aroma is volt….
Pl sisha ami most is létezik a gyártóknál és szerintem ugyan az,csak pepitában
Ott szén van coil helyett ha jól emlékszem.
Már itt a is olvastam , hogy lehet víz a keverésben , szóval egy kis víz nem lehet szerintem gond .. vész megoldásnak bármi jobb mint egy szál cigi
A kamillás gőz amikor taknyosak voltunk édesanyáink beledugták a vájglingba a fejünket törölközővel letakarva !
Még is itt vagyunk !!!
Mindentől félünk ?
Mondjuk én pont nem
Én tüdőztem tizenX éve, mikor kipróbáltam…
(Mint a Csongort anno)
Szerencsés esetben másodfokú égéssel megúsztuk, mikor Ferrari piros fejjel előmászhattunk
Ott kaphattam el valamit belőle,de akkor még N. nélküli volt
Az a tüdőbe meg az orromba is ment,más meg a kivonatokhoz ajánlja a 10 % vizet,és nem hum-bug oldalakon
Még egy emlék eszembe jutott…gáztűzhelyen nagy lábos felett ment az inhalálás piszkosul…kis láng alul…de az a buta konyharuha csak lángra kapott