Tobacco shop Mellow dew flavor really hookah flavor?

Elfelejtettem liquidet hozni magammal, gondoltam dohányboltokban szétnézek. Szerencsére nic booster volt is, viszont liquidet egy másikban találtam csak. A srác azt mondta ecigihez való, de az van ráírva, hogy vizipipa kő ízesítő aroma. Tényleg az lenne, vagy ez csak egy kiskapu és így címkézik, hogy el tudják adni?

5 Likes

Ez tènyleg elég zavaros….mert ha mindenre jó, akkor kb. semmire :thinking:és akkor még az ízről szó se volt…

(Kiskapu érzésem van :thinking:)

3 Likes

Meglátásom szerint mivel tisztított víz az egyik fő alkotóeleme a folyadéknak, így én nem használnám vapelésre.

5 Likes

Nem tudom milyen arányban lehet benne, mert elèg sűrű, meg igazából 1 tankot ha elszívok belőle, ez csak sos megoldás a mai napra

5 Likes

A döntés a tiéd.

4 Likes

Sziasztok

Ugyan ezt vettem, gondoltam ki próbálom. Még érési időben van. (4)napja.

3 Likes

Hali, nekem azt mondták ez “liquid”, nem aroma.

3 Likes

Szia! Szerintem ne próbálkozzál vele. Egy kazán, ami egy rövidzárlat alapján izzít és nem véletlenül van elszigetelve a +/- én nem kötném össze egy ismeretlen vezetőjű folyadékkal.

5 Likes

Azért sűrű mert csak VG van benne + gondolom némi víz a vízben oldódó aromák miatt. Az összetétel alapján ez egy (én ízlésemnek) félkész vape liquid. Egyébként a Moto Mia kft. és Mellow Dew itt van nyilvántartva mint vape liquid forgalmazó: Notifikációs nyilvántartás e-cigaretta, nikotinmentes utántöltő.pdf Ha biztosra mennél és érdeklődnél milyen liquid ez pontosan és mire jó, itt találod az elérhetőséget. (bár egy olyan cég aminek 2 alkalmazottja van, 265 milliót pörget át/év és -1 millát adózik, ott nem nagyon veszik fel a telefont. E-mail-re lehet válaszolnak.)

5 Likes

Lábjegyzet: A megadott címen nem érdemes keresni a céget, mert az a Dunakanyar Magániskola, bár ki tudja mit csinálnak kémia órán. Az egész smells like mutyi, de ne vesszünk el a részletekben. Személy szerint én jól kimosnám a flakont és megtartanám, a tartalma meg mehet a veszélyes hulladékba.

2 Likes

Szia!
Tízen éve én használtam melow dew aromákat. Semmi gond nem volt velük akkor.

7 Likes

De talán a szövegzetük is egyértelműbb volt… :roll_eyes::thinking:nekem is volt “anno”.

Mash Up Cat GIF

3 Likes

Egy éve magam is olvasgattam a trafikba és akkor még nem tettek említést az ilyen sok rétű felhasználásra. Az új korban lehet, hogy van liquid és vizipipa folyadék, elképzelhető, hogy két különböző termék, amit a tudatlan 2 napja felvett eladó mindegy ,csak vigyed hozzáállást tükrözi…

5 Likes

A vizipipát azt nem úgy kell szívni mintha dl lenne ? Valami dereng még róla,és talán aroma is volt….

Pl sisha ami most is létezik a gyártóknál és szerintem ugyan az,csak pepitában :blush:

Ott szén van coil helyett ha jól emlékszem.

5 Likes

Már itt a is olvastam , hogy lehet víz a keverésben , szóval egy kis víz nem lehet szerintem gond .. vész megoldásnak bármi jobb mint egy szál cigi

8 Likes

A kamillás gőz amikor taknyosak voltunk édesanyáink beledugták a vájglingba a fejünket törölközővel letakarva !

Még is itt vagyunk !!!

Mindentől félünk ?

Mondjuk én pont nem :blush:

8 Likes

Én tüdőztem tizenX éve, mikor kipróbáltam…

:roll_eyes::grin: (Mint a Csongort anno)

4 Likes

Szerencsés esetben másodfokú égéssel megúsztuk, mikor Ferrari piros fejjel előmászhattunk :open_mouth::grin:

Hungry Tom And Jerry GIF by Bombay Softwares

4 Likes

Ott kaphattam el valamit belőle,de akkor még N. nélküli volt :zany_face:

Az a tüdőbe meg az orromba is ment,más meg a kivonatokhoz ajánlja a 10 % vizet,és nem hum-bug oldalakon :wink:

4 Likes

Még egy emlék eszembe jutott…gáztűzhelyen nagy lábos felett ment az inhalálás piszkosul…kis láng alul…de az a buta konyharuha csak lángra kapott :roll_eyes::joy:

6 Likes