Megint egy riogató cikk.
“A cikk társadalmi felvilágosítás céljából létrejött, reklámcélokat nem szolgáló tájékoztatás, megrendelője a Philip Morris Magyarország Kft.”
Megint egy riogató cikk.
“A cikk társadalmi felvilágosítás céljából létrejött, reklámcélokat nem szolgáló tájékoztatás, megrendelője a Philip Morris Magyarország Kft.”
Majd kiment a szerkesztőség teraszára és beleszívott a narancssárga-kék pocoba…
Mivel ezeket a nehézfémeket más kellemes módon nehézkes, illetve szinte lehetetlen bevinni a szervezetünkbe …
ezért hát….
Ö…igaz nem nehézfém hanem alumínium,és műanyag,dolgoztál már nyílászárógyártóüzemben ![]()
![]()
![]()
Van elszívó,de minek ![]()
![]()
![]()
Ha nem felejtem el,holnap dobok egy fotót ide ![]()
Még jó hogy keverünk, így nem bizonytalan eredetű.
Ahonnan én vásárolok aromákat,longfilleket ott mindennek van adatlapja,akár le is kérhető,letölthető ![]()
Én bízom bennük.
A kiskínai meg azt tesz bele amit kérsz ![]()
Bár láttam már a videót a tesztelésről mindet szájjal ……..![]()
Igen láttam videót, napi 10000 slukkot simán be tol az ember belőle. Legalább kipróbálja. És még a szabadidejében is szívja ![]()
Nem szabad kényeskedni ![]()
A chicha (ejtsd: csicsa) házi elkészítése során az asszonyok körülülnek egy jókora alumínium fazekat és a jól megcsócsált kukoricát beleköpködik, a pép a nyál enzimjének hatására forrásnak indul és egy héten belül ihatóvá lesz. ![]()
“Kumisz!”-Magyar vándor c. film alapján
![]()
Ott nem a hím lovakat fejik? ![]()
….bár keverem a filmeket ![]()
![]()
AI-alapú áttekintés
A kumisz a közép-ázsiai nomád népek hagyományos, kancatejből erjesztéssel készült, enyhén alkoholos (
[image]
), szénsavban gazdag, tejfehér színű, savanykás-édeskés itala. A honfoglaló magyarság kedvelt itala volt, melyet ma is fogyasztanak, tápanyagokban gazdag, gyógyhatásúnak tartják. Készülhet tehéntejből is, de eredetileg a lótej magas cukortartalma miatt az ideális.
A kumisz jellemzői és készítése:
Tejfehér, enyhén csípős, savanykás-édes, habzó ital.
Bár az ősmagyarok kultúrájának részét képezte, a honfoglalás után használata visszaszorult, de a nomád életmódot idéző történetekben és a keleti kultúrákban ma is jelentős.
Abban az Ilona fejt
Ó, hát már vannak gyáraink, ahol alacsony bérezésért szívhatsz nagy mennyiségben nehézfémet. Az persze nem probléma… Nincs benne a Philipnek érdekeltsége, max a ““filmrendezőnek””. De ennyit a “célozgatásról” ![]()
Igazából azt ír rá, amit kérsz
Láttam ilyet vitaminnal meg homeopátiás ezzel azzal… ![]()
Alapvetően nem szeretek temetésre járni, de párszáz “emberére” elmennék…. Ez se célzás. ![]()
![]()
És 2 D-vitaminos Bongot is legyen szíves… ![]()
![]()
Fejt? Akkor függőleges, 4 betű ![]()
![]()
(Nősténycsődör, avagy csődörből vödörbe
)
Osztanék egy fotót,de…..vannak itt “nagyvárosiak “ is és nem szeretnék bajt sem nekik,sem magunknak ![]()
Én se…mindenkinek. ![]()
![]()
![]()
(Dennis, a kumisz különben is)