Az elektromos cigi a vizeletben és DNS-ben is megjelenő hevített méreg

7 kedvelés

Én meg lehúztam reggel is… :roll_eyes::thinking:

6 kedvelés

ezt elég lett volna ide rakni:

10 kedvelés

Index

4 kedvelés

Es tessék mondani, az analóg cigiben mennyi van? Jaaaaaa?!

14 kedvelés

Hadházi László-t idézve: “…mert vannak akik értenek is hozzá, meg vannak akik csak csinálják…”
Részemről ennyi. Én már nem dőlök be az ilyen ‘ingyen’ reklámnak…
Tudom, mit éreztem, amíg analógot szívtam, és tudom mit érzek amióta vépelek… és nekem ennyi pont elég.
Amúgy meg, normális dolog, hogy ha belélegzem a gőzt, akkor valamennyi része benn marad, ami felszívódik, és valamilyen módon távozik a szervezetből, de inkább szívódjon fel ami a belélegzett gőzben van, mint az a több mint 70 káros anyag, ami az analógban van.

De ez csak az én saját privát véleményem…

12 kedvelés

Diacetil már 2016-tól tiltva van. Valamirevaló gyártó nem használja. De mindegy. Még mostanában is ez a sztár. Ezen lovagolnak.
A formaldehidet nemcsak mesterségesen állítják elő, hanem természetes környezetben is előfordul, például erdőtüzekben, pusztuló növényekben és állatokban. Valójában az emberi szervezetben bizonyos biokémiai folyamatok nyomokban formaldehidet is termelhetnek.
ipari termelés
Az ipari termelésben a formaldehidet elsősorban műanyagok, gyanták, textíliák és bizonyos típusú gumik előállítására használják. A bútorok, padlóburkolatok, függönyök, szövetek és egyes tisztítószerek is tartalmazhatnak formaldehidet.
otthoni környezet
Otthoni környezetben egyes napi szükségletek formaldehidet bocsáthatnak ki, beleértve bizonyos típusú bútorokat, szőnyegeket, bevonatokat, tisztítószereket stb

10 kedvelés

Szervusztok !

Szépen megy a fizetett dezinformáció… A cigarettában 4400 káros anyag van, ami rák keltő, plusz még egy rakással ami nem. Kérdezem én az nem probléma ? Az teljesen rendben van ? Az OSTOBASÁGNAK nincs határa.

8 kedvelés

Ezzel most teljes mértékben fején találtad a szöget… mert ezek mind a dohány ipar művei…

5 kedvelés

Miért nem tiltják be az agyon permetezett gyümölcsöket, zöldségeket, mittudoménmilyen szerekkel teli pumpált húsokat is… ?

7 kedvelés

Szervusz Robi !

Ez nem is kérdés… És még sorolhatnánk azt a rengeteg mocskot amit meg akarnak etetni velünk, rengeteg E betűs amik ízületi problémákat okoznak, leváló teflon darabok és egyéb mérgező anyagok…

8 kedvelés

Akkor ezért fáj nekem a vállam már egy jó ideje…nem tudtam mi okozza… na most már tudom…:sweat_smile:

4 kedvelés

A legjobb edények amiket használhatsz a sima ss rozsdamentes vagy az acél edények, azoktól nem lesz bajod. :wink: :innocent: :hugs:
A zománcosakat nem mondom, mert elavultak…

8 kedvelés

Kérlek, engedjétek meg! A munkahelyemen csináltunk egy garnélás akváriumot, jól tele is fialták és feliratozóval a következő figyelmeztetést matricáztam a tetejére:

• Vigyázat! Az adótorony közvetlen közelében tartózkodni rákkeltető!!! :warning: :grin:

Tessék megnyugodni minden(!!!) eszköz lehet káros, (innen élve nem jutsz ki) de termelésbe csak az kerül, ami a megengedett(!) egészségkárosító mérték alatt van. A kérdés sok eseten csak az, hogy mit engednek meg. :thinking: :atm:

6 kedvelés

Valóban egy síron olvasható : Itt nyugszom én, nézel te. Nyugodnál te, néznélek én…

3 kedvelés

…pontosítanék:

9 kedvelés