Hm…akarom mondani késő
Akkor lesz pár köröm vele
Na majd akkor én beszámolok róla ha megérkezik,tesztelem
Nagyon várom.
Csak kérdezni kellett volna vásárlás előtt.
Attól még Zolikának tetszhet, hogy nekem nem.
Nézegettem én is az új tankokat, amiket nekem ajánlottak, de azt is meg kell nézni, lehet -e kapni, és hol, mennyiért? Egy részük az “Elfogyott” státuszban volt, mások a világ túlsó végéről esetleg, harmadik meg horor áron volt valahol egy távoli idegen országban, végül is itt a használtak között is nézegettem, amíg találtam.
Jójó…de én önfejű vagyok
Eszembe sem jutott …tényleg …most mondod ?
Én is nézegettem itt a használtakat is,de mire észbe kaptam,már elkeltek.
Lehet,akkor egyből kettőt is rendelhetek.
No,de félre a tréfát megvárom Zolika beszámolóját a FEV-el kapcsolatban.
1.Ők az egyik kiszemelt
Úgy érzem ennyire sikerült leszűkítenem a kört.
köszönöm a lehetőséget a kipróbálásra holnap meg tekerem a kayfune 5s aztán lesz majd beszámoló róla megint csak egy jót beszélgettünk
Én örülök hogy ismét tudtam segíteni
Én köszönöm
Szuper neked melyikkel van a legjobb tapasztalatod?? Kezdésnek nem szeretném mind a 4et beszerezni
Nálam az Ares,és a Kayfun a befutó
A vertex nekem szűk picit de az is klassz ,az ammit nekem túl th-s.
Vagy még nem jó a huzalválasztás hozzájuk
Kezdésnek mind egyszerű kis tankocska
Én is így kezdtem hogy csak 2 kell mert hogy ha besz…k…na de már nem számolom őket.
Használatban vannak napi szinten mikor melyiket kívánom meg ,mert nem terhes hanem kívánós vagyok
Na gyorsan nézek videót róluk még vagy századjára. Az Ares még kinézetre is tetszik szerintem jól mutatna a gtx en és ha az építése és vatázása is egyszerű akkor nem kérdés, de attól félek utána3 jönn a többi, az ember szét vág, rá kell szoktatnom valahogy
arra figyelj hogy Ares 2 ből van 22mm és 24 mm
A gtxen szerintem 22 max
Az ember meg majd megszokja
Üdvözlöm innen is
azt a kayfune lite ot fogok egyszer venni 24mm ben az nekem tervben van
Na ő róla beszéltem ő 24 es
Az az igazság, hogy kezdőként azért még jó pár apróságot be kell még szerezek és az ár se mindegy. Ők nagyon jó árban vannak. És akkor még a sok plusz minden.
Azok elenyésző árban vannak a tankhoz képest ,és nem kell olyan sokminden …
Vatta, huzal körömcsipesz ,csavarhúzó