Megfelelő RTA tank

Természetesen nem komolyan gondoltam,ezt a zavarás,összezavarás dolgot. :wink:
Örülök,hogy itt vagytok,és időt, energiát nem sajnálva segítetek nekünk,kezdőknek,a számunkra megfelelő út kiválasztásában.

4 kedvelés

Akár lehet az is.
Mindenkinek más tank más beállítás jön be .
Ha Szabinak nem jön be ,akkor elküldöm majd neked :blush:ha úgy megfelel​:blush:

3 kedvelés

és ha pl nekem be jön akkor össze veszünk rajta​:sweat_smile::rofl:de ez csak vicc ha be jön ha nem majd megy vissza @Zolika nak​:blush: a tank.

1 kedvelés

Még én is kezdő vagyok :joy::joy::joy:
Lassan 2 éve szívom fújom a finom gőzfelhőket,de még mindíg okoznak meglepetést a tankjaim :stuck_out_tongue_winking_eye:
Megpróbáltam autodidakta módon elsajátítani úgy a tekerést mint a keverést.
De hála rátaláltam én is a Vaperinára, és igen ,vissza szoktam még mindíg keresni itt dolgokat amiben nem vagyok biztos​:dash:
Itt mindenki segít önzetlenül, jó helyen vagytok :blush:

2 kedvelés

Ha már ilyen szépen összejöttünk,kérdezném a tisztelt közösséget,hogy erről például mi a véleményetek?
https://www.aliexpress.com/item/1005003406104856.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.23ff2e0e6ugonK
Én úgy gondolom kezdésnek jó lehet. :thinking:
Az ára is vállalható még számomra.
Azt viszont jól gondolom,hogy a 22 mm átmérő mtl felhasználásra való?
A dl az 24 mm? vagy tévedek?

1 kedvelés

Akkor úgy döntjük el melyikőtök tud nagyobb gőzt fújni vele :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

2 kedvelés

akkor full vg keverés meg egy clapton megy bele majd aztán 20 és 30 w között meg lesz hajtva​:joy::sweat_smile:feljebb nem megyek már de ez is sok mtl tankohoz képest​:sweat_smile:

3 kedvelés

Szia ! Nekem egyik kedvencem a Taifun Gtr,és az Ares mellett​:blush:
Könnyű vattázni,tekerni is és klassz ízeket ad.
Tudom mindenki ezt mondja :rofl:
Bármelyik jó mtl felhasználásra akár 22,akár 24 az csak a mododtól függ melyik néz ki rajta szebben,vagy melyik fér el rajta.

1 kedvelés

De @Vaperina_Kinga néni jobban benne van ebben a témában mint én ,úgy tudom neki is van :stuck_out_tongue_winking_eye:

de pl a 24mm átmérőjü tankba több leves fér mint a 22mm be nem​:thinking:vagy nem tudom jól

2 kedvelés

Igen ez így van: A Sirenbe belefér nagy átmérőjű tekerés, csak úgy éppen nem voltak igaziak az ízei. A másik kettőnél nincs sok választásom: 2, vagy max. 2,5 átmérő. Nagyobb különbségek a vattázásuk közt van: A Sirennél le kell lógatni a vattát az elég nagy átmérőjű csatornán, de az tele kell legyen, különben folyik. A Dvarw - nál csak ami a 2mm -es tekerésbe belefér bele kell rángatni, kócolni, és levágni, lenyomni. A By- ka majdnem úgy néz ki, mint a Dvarw, de nem lehet úgy vattázni, mert folyik a levegőző felé. Van 2 hatalmas nagy üreg, amit nem lehet kitölteni a tekerésből kilógó vattával, ha meg azt tekerem, vagy hajtogatom, akkor dryhites lesz. A levegőző felől teszek bele 2 oldalról vattagátakat, úgy príma. Arra is már gondoltam, a levegőző és a folyadék közt lehetne zárt fal is. De azt nehezebb házilag előállítani. Fene a tervezőit. A léelzáró is hiába van, ha azt 100 x körbe kell forgatni, mire csinál valamit a nagyon-nagyon sűrű csavarmenet. A jelölés is pont ezért hiába van rajta.

4 kedvelés

Köszönöm,hogy megidézted :smiley:Kingát is.
Az Ő véleménye is fontos számomra,és mindenkié aki állást tud foglalni a fentebb nevezett tankkal kapcsolatban.

1 kedvelés

Annyit tudok az enyém 24mm,és 3 ml leves fér bele ,és klassz ízeket ad :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

Jujujj…kapok a fejemre megint :joy::joy::joy:
Figyelmetlen voltam …a minit linkelted be nekem meg a v2 van :flushed:
De sokkal nem különbözhet ízben :wink:

3 kedvelés

Semmi baj,még nem vettem meg. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Sziasztok. :blush: A Berserker V2 24mm-es és 3ml-es. És épp szét van kapva, mert fürdött. Jól látható, hogy nem lesz bonyolult befogatni a tekercset. :slightly_smiling_face:

Tökéletes ízek, jó gőzök. Nem tudok rosszat mondani rá. :blush: Klónok mostanság elég jó anyaghasználattal készülnek, így én nem állok a kapcsolatotok útjába. :wink::heart: Meg amúgyis, itten vagyunk, ha segítség kell. :kissing_heart:

5 kedvelés

:joy:jól írtad…még…:wink:de majd ha belekóstolsz :grin:

1 kedvelés

Ugyanaz a a deck, csak picit alacsonyabb. :slightly_smiling_face:

Szerk.: a tartály alacsonyabb :slightly_smiling_face: a deck ugyanakkora.

3 kedvelés

Akkománemisköll​:joy::joy::joy::joy::joy: de van ám másik kinézve ám…khm​:blush: Megragadom az alkalmat …
Esetleg Fevről vélemény ? :smiling_face:
@John …még egy másik tank :sweat_smile:

3 kedvelés

Ha engem kérdezel, nekem FEV sajna nem hozta a vártat. De lehet ezzel csak én vagyok így, mert mások meg oda vannak érte. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés