Természetesen nem komolyan gondoltam,ezt a zavarás,összezavarás dolgot.
Örülök,hogy itt vagytok,és időt, energiát nem sajnálva segítetek nekünk,kezdőknek,a számunkra megfelelő út kiválasztásában.
Akár lehet az is.
Mindenkinek más tank más beállítás jön be .
Ha Szabinak nem jön be ,akkor elküldöm majd neked ha úgy megfelel
és ha pl nekem be jön akkor össze veszünk rajtade ez csak vicc ha be jön ha nem majd megy vissza @Zolika nak a tank.
Még én is kezdő vagyok
Lassan 2 éve szívom fújom a finom gőzfelhőket,de még mindíg okoznak meglepetést a tankjaim
Megpróbáltam autodidakta módon elsajátítani úgy a tekerést mint a keverést.
De hála rátaláltam én is a Vaperinára, és igen ,vissza szoktam még mindíg keresni itt dolgokat amiben nem vagyok biztos
Itt mindenki segít önzetlenül, jó helyen vagytok
Ha már ilyen szépen összejöttünk,kérdezném a tisztelt közösséget,hogy erről például mi a véleményetek?
https://www.aliexpress.com/item/1005003406104856.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.23ff2e0e6ugonK
Én úgy gondolom kezdésnek jó lehet.
Az ára is vállalható még számomra.
Azt viszont jól gondolom,hogy a 22 mm átmérő mtl felhasználásra való?
A dl az 24 mm? vagy tévedek?
Akkor úgy döntjük el melyikőtök tud nagyobb gőzt fújni vele
akkor full vg keverés meg egy clapton megy bele majd aztán 20 és 30 w között meg lesz hajtvafeljebb nem megyek már de ez is sok mtl tankohoz képest
Szia ! Nekem egyik kedvencem a Taifun Gtr,és az Ares mellett
Könnyű vattázni,tekerni is és klassz ízeket ad.
Tudom mindenki ezt mondja
Bármelyik jó mtl felhasználásra akár 22,akár 24 az csak a mododtól függ melyik néz ki rajta szebben,vagy melyik fér el rajta.
De @Vaperina_Kinga néni jobban benne van ebben a témában mint én ,úgy tudom neki is van
de pl a 24mm átmérőjü tankba több leves fér mint a 22mm be nemvagy nem tudom jól
Igen ez így van: A Sirenbe belefér nagy átmérőjű tekerés, csak úgy éppen nem voltak igaziak az ízei. A másik kettőnél nincs sok választásom: 2, vagy max. 2,5 átmérő. Nagyobb különbségek a vattázásuk közt van: A Sirennél le kell lógatni a vattát az elég nagy átmérőjű csatornán, de az tele kell legyen, különben folyik. A Dvarw - nál csak ami a 2mm -es tekerésbe belefér bele kell rángatni, kócolni, és levágni, lenyomni. A By- ka majdnem úgy néz ki, mint a Dvarw, de nem lehet úgy vattázni, mert folyik a levegőző felé. Van 2 hatalmas nagy üreg, amit nem lehet kitölteni a tekerésből kilógó vattával, ha meg azt tekerem, vagy hajtogatom, akkor dryhites lesz. A levegőző felől teszek bele 2 oldalról vattagátakat, úgy príma. Arra is már gondoltam, a levegőző és a folyadék közt lehetne zárt fal is. De azt nehezebb házilag előállítani. Fene a tervezőit. A léelzáró is hiába van, ha azt 100 x körbe kell forgatni, mire csinál valamit a nagyon-nagyon sűrű csavarmenet. A jelölés is pont ezért hiába van rajta.
Köszönöm,hogy megidézted Kingát is.
Az Ő véleménye is fontos számomra,és mindenkié aki állást tud foglalni a fentebb nevezett tankkal kapcsolatban.
Annyit tudok az enyém 24mm,és 3 ml leves fér bele ,és klassz ízeket ad
Jujujj…kapok a fejemre megint
Figyelmetlen voltam …a minit linkelted be nekem meg a v2 van
De sokkal nem különbözhet ízben
Semmi baj,még nem vettem meg.
Sziasztok. A Berserker V2 24mm-es és 3ml-es. És épp szét van kapva, mert fürdött. Jól látható, hogy nem lesz bonyolult befogatni a tekercset.
Tökéletes ízek, jó gőzök. Nem tudok rosszat mondani rá. Klónok mostanság elég jó anyaghasználattal készülnek, így én nem állok a kapcsolatotok útjába. Meg amúgyis, itten vagyunk, ha segítség kell.
jól írtad…még…de majd ha belekóstolsz
Akkománemisköll de van ám másik kinézve ám…khm Megragadom az alkalmat …
Esetleg Fevről vélemény ?
@John …még egy másik tank
Ha engem kérdezel, nekem FEV sajna nem hozta a vártat. De lehet ezzel csak én vagyok így, mert mások meg oda vannak érte.