Egyenlőre ő nagyon szimpatikus. Főleg azért, mert lehetetlen rosszul vattázni juhé ez kell nekem,
És még elrontani se lehet , nagyon jó
De nem zavaró hogy alulról lehet feltőlteni mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Alulról töltős nekem a Dvarw. Minden alkalommal le kell a modról tekerni. Mivel szűk a nyílás, az utcán könnyen mellè csurgatom. Viszont vattázáshoz nem kell kiüríteni. Ezt a fajtát jobb otthon tankolni. A felültöltősnèl elèg azt látni, mennyi folyadèk van benne.
Nem zavaró, sőt van olyan tankom, ami felültöltős alapvetően, mégis mindíg alulról töltöm, mert úgy nem folyik, nem szörtyög utána.
Szia,
Nekem Kizoku limit volt az első rta tankom. Azért a limitet válasttottam, mert lehet rta kazánként és lehet porival is használni. Nekem biztonság érzetet adott a poris lehetőség.
Azután lett a ZQ trio (először barátok voltunk, utána “össtevesztünk”, de most megint barátok vagyunk)
Dwarv klónom is van, de azt nem szeretem vattázni, pontosabban vattázás utáni összerakást nem szeretem.
Illetve van még egy YDDZ T1 mtl rta is.
Az utóbbi kettő 4ml kapacitású (imádom, h nem kell magammal flaskát cipelni, mert bírja nekem a napot), sok levegőzési beállítási lehetőség van rajtuk.
Nekem a 4 ml nem biztos, hogy elég lenne 1 napig. Szerencsére a férfi ruha tele van zsebbel, egy utántöltőt magammal vinni nem nagy ügy. Volt már, hogy a melós overall kenguruzsebe nem volt becippzárazva, és amikor lehajoltam, a flakon beleesett a WC -be. Pech. A tankfedelet olyankor meg a fogaim között tartom, amíg csurgatom. Alul töltősnél még a modot is le kell tenni valahová olyankor. Vagy zsebre, vagy egy köztéri padra. Azért jó, hogy otthon van asztal, meg asztali lámpa. Az utcán meg ki-ki a maga módján megoldja.
Én már nikotin mentes liquideket szívok, azért elég a 4 ml 1 napra (munkában töltött időre).
Én vagy túl bonyolítom ezt a dolgot vagy nem tudom, de se nappalom se éjszakám ha hiszitek ha nem hajnalba megébredtem és fél 3 kor még a tankokat bogarásztam és olvasgatam a régi beszelgetéseket hátha szemet szúr ott is valami . Létezik, hogy ennyire lá lehesen valamire függeni. De természetesen dönteni az nem megy ááá dehogy.
bocsánat ,igen rá lehet pörögni majd ha megvan a megfelelő szett…utána is nézni fogod
De ne aggódj szerintem mi is ilyenek vagyunk
Szia Brigitta!
Mióta kitetted a posztot,én is figyelemmel kísérem a hozzászólásokat.
Hiszen nekem is ugyanaz a problémám mint neked.
Tankot,de milyet?
Kis tank-nagy tank? Dvarw,nem Dvarw?
Klón,nem klón?
Pörög rendesen a topik.
A hozzászólóknak meg sikerült jól összezavarniuk bennünket.
De hát jól van ez így, előbb utóbb meglesz a tuti.(vagy nem).
Szia @John mi nem össze szeretnénk zavarni
(Vagy mégissssss)
De tényleg nem ! Ezek csak tapasztalatok .
Én is vettem olyan tankot amit nagyon szeretnek sokan,de hát…nekem annyira nem jött be,azóta is a szekrényben van szegény vagy nem jöttem rá a jó beállítására
De viszont van olyan is ami háthogyismondjam…nem adnám semmiért mert nekem személy szerint bevált
Jó keresgélést, és ITT mindenki segít pár szóval vagy tud olyat akinek a szomszédjának a nagynénjének volt olyanja
Bocsánat hogy ilyen hosszú lett,de semmiféleképpen nem feladni
nehéz nagyon nem egyszerű dolog tankot választani én azt mondon ami tetszik meg kell vennia baj ott kezdődik ha vagy 10db tank tetszik meg és melyiket válasszamnekem pl csak 5 db mtl rta tankom van abból még 1 meg sem tekertem várom a modot hozzá de néha néha én is keresgélek még meg hát ugye fejben van még vagy 2-3 tank amit megkéne venni majdnehéz dolgok ezek nagyon én azt mondom.
eladó az a tank igaz a nevét nem árultad elcsak érdeklődöm
vagy segítek neked meg tekerni beállítani egy talit meg szervezünkha gondolod
nem is tudom…Kayfun v5 a becses neve …eddig nem sikerült kicsikarnom belőle azt az ízt amit mondtak
olyat még nem próbáltam az igaz de tudom hogy néz ki igazából szívem szerint kipróbálnám mert sokan mondják nagyon jó ízes tank az de még a gyakorlatban nem próbáltam ki
Szivesen kölcsön adom hátha te tudsz klassz ízt kicsikarni belőle
élek a lehetőséggel akkor írok pm akkor aztán meg dumáljukköszi a lehetőséget
Tudod ha kell,már indulok is
Szia Szabolcs,Szia Zolika
Ha véletlenül ez a Kayfun v5 Szabolcsnak sem jönne be,akkor én is tennék vele egy próbát.
Végül is annyi helyen dicsérik azt is,ki tudja?akár még nekem jó is lehet.
Ebben abszolút egyet értek. A tekerést és a vattázást pedig ki kell tapasztalni melyikben mi a megfelelő és müködőképes. Nem lehet mindegyikbe ugyan azt építeni.