Ah TEK nem olyan most felmérik veszélyes e a lányka . Van a fegyver a közelben ! Ha a konyhába robotól egy késel a kezébe . Kap egy villanó gránátot az arcába . Meg vakul nem hal . Szépen végig simogatják a hátát egy gumibottal . Kirúgjak a lábat úgy hogy arcra essen. Aztán a zsák a fejére RK ra be . Meg kérdezik 100 szór ugyan azt mi van a cigivel ? Aztán amikor rá unnak addig verik amig alá nem írja hogy nem volt bántva :! Mit kell aggódni ezen rendes srácok ők
Akkor még oda is adnám neki, mert nekem nem igazán kell ilyen lórúgás nikotin adag.
Most még! Ha komolyodik a dolog,lehet még kevés is lesz.
Hozzánk szokott jönni melóhelyre rendszeresen de ráadásul még magas is. Úgy érzem mellette magam mintha a gyereke lennék
műszerű?
Hát, kívancsi leszek a sztorira…
Ne má. Pont ma csináltattam szemüveget. És még hal sem lehetek?
Viccet félre téve, azért vigyázz magadra, ha mégis megy. Ez fura, bizarr, és személy szerint aggódom emiatt.
Le sem tervezek menni, ha a telefonban nem szolgál valami értelmes magyarázattal.
Nem jött még? Szerintem akkor se menjél le, b…szd ki neki az ablakon a pakkot, menjen Isten hírével.
Hozót még egy csomagot
Biztos melegszik a fürdővíz
Ne csináljátok márnem tudom megtekerni a tankjaimat olyan dinnyék vagytok
Nem keeellll! Igazából ez sem kell, de attól még nem adom neki
Azért az milyen bizarr már, hogy az embernek már azon is agyfaszt kell kapnia, ha nyer valamit…meh.
-…és hányan vagytok?
-Fünf!
Na akkor futás…
Nekem moondod? Úgy ki lettem verve a maradék eszemből, hogy a kék villamosra ráöntöttem valami erdeigyümit és most nekem nayon rossz
Akkor meg tekerjél, ne fórumozz.
Nem toltok ki velem kettő sikerült ,de még kell kettő
Figyelek ,nehogy lemaradjak valamiről
Erre már lassan egy kőműves actimelt kell tekerni