Sziasztok, hat nem hiszitek el hogy jartam, rendeltem egy kis cuki voopoo q-t a juicyvape oldalarol, ha mar az elozo feladta. Illetve melle egy 40mles nikotinmentes liquidet. Tegnap boldogan megyek a csomagert a packeta automatahoz, erre tok mas csomagjat kaptam meg. Az ugyfelszolgalaton aztmondtak osszekevertek a csomagokat, ha megtalaljak az en csomagom felkuldik a pesti depoba es ott biztosra mennek, atnezik a tartalmat. Kellett pontos informaciokat megadnom a csomag tartalmarol, ebbol adodhat problemam? Olvasgattam a neten de egyes forrasok szerint az izesitett liquid is problemas nem csak a nikotinos, valakinek valami tapasztalat vagy sejtelem? ![]()
Szerintem semmi köze hozzá, hogy mi van benne. Elektromos eszköz és folyadék van a dobozban. Nem aggódnék a helyedben.
Jobban Ă©rdekli Ĺ‘ket a csomag tartalma, mint az, hogy valĂłjában TE vagy-e az akinek cĂmeztĂ©k?
A belbecshez semmi közĂĽk nem lehet szerintem, Ĺ‘k “csak” szállĂtanak.
Nem hinném, hogy lesz belőle problémád.
Fura ez az egész.
![]()
Továbbá végiggondolva a helyzet miért is bontják ki a csomagot?![]()
Szerintem pedig, bár nem Ă©rtek a csomagok adminisztráciĂłjához, de ha egy webshop felad valakinek packetán keresztĂĽl, vagy bármilyen más csomagkĂĽldĹ‘ szolgáltatáson keresztĂĽl, akkor náluk is ugyanĂşgy meg kĂ©ne lennie a követĂ©snek, vagy minimum a packeta rendszerĂ©ben, ugyanis feltĂ©telezem Ĺ‘k generálták a feladási azonosĂtĂłt, tehát egyszerűen csak tárolni kĂ©ne a rendszerben az adatokat normálisan, hogy ki ad fel kinek, mikor Ă©s honnan, Ă©s persze az ehhez tartozĂł csomagszámot. Mert ugyebár e-mail Ă©s az SMS is Ăşgy megy az embernek, hogy XY feladott számodra egy csomagot, tehát tudniuk kĂ©ne csomagszám alapján, hogy melyik pakk kihez tartozik. Engem az zavar borzasztĂłan, hogy miĂ©rt nyitják ki? És TĂ©ged miĂ©rt kĂ©rnĂ©k ugyanerre? Most akkor kinyitogatnak egy csomĂł csomagot mire megtalálják azt amelyik a TiĂ©d? Ehhez nem gondolom, hogy joguk lenne. De kĂváncsian várom a vĂ©gkimenetelt. Nem mellesleg Ĺ‘k hibáztak, remĂ©lem ezt nem felejtik el!
(Arról nem beszélve, hogy a hangvétel alapján mintha magánszeméllyel beszélgetnél, ami cég/vállalkozás esetén elég fura.)
Szerk.: Jah, jelszót is elkérik? Huha… ![]()
Megerkezett rendben a csomag, nem kotottek bele semmibe halistennek. Ebbol kiindulva csakis informacio jelleggel, beazonositas szempontjabol kertek az adatokat, kalandos utat jart be ez a kis cigi, igy megjobban szeretem ![]()
Ez a tĂ©ma automatikusan lezárult (az utolsĂł választĂłl számĂtott) 30 nap után. Nincs lehetĹ‘sĂ©g Ăşj hozzászĂłlás kĂĽldĂ©sĂ©re.