Úgy esett végül, hogy franciából rendeltem egy Esztergom melletti szlovák faluba levest és simán megjött. A GPS kicsit behalt az alzabox helyét illetően, de egy Billa oldalán van nem messze a hídtól. A liter 3as leves mellett volt 4x30 fűszer, meg még átnézem milyen ajándékok. Szóval működik, aki közel lakik a határhoz, annak nem gond (én Budapestről jöttem ki).
Amire figyelni kell, hogy 3 napon belül visszaküldik úgy, hogy ma kaptam értesítést arról, hogy mehetek érte
Mindezt úgy, hogy kétszer 2 napot már toltak a kiszállításon. De megvan, az a lényeg.
A legjobb az egészben, hogy egy korábban franciába emigrált exkollegám közben hazajött egy hónapra és eszembe se jutott, hogy vele kokettáljak, miközben nálam dolgozik 2 hetet amíg itthon van.
¯_(ツ)_/¯
Szeptemberben megy vissza, de még októberben egy szülinap miatt pár napra hazajön (Budapest - Cegléd), aztán valahol kari környékén még egyszer, ha esetleg megkostólnád a csigát
A másik problémám az volt, hogy egyik francia oldal sem szállít ki magyar autómatába, csak házhoz, ami nálam neccesen oldható meg, legfeljebb vasárnap tudnám átvenni, de akkor egyik kiszállító sem dolgozik.
Építőipari vállalkozó vagyok + elvált + van egy babám. Kb hétfő reggel 6tól szombat este 9ig házon kívül vagyok (ha nem dolgozom, akkor a gyerekkel programozok délutánonként-esténként). Vasárnap nagyjából hajnalban mosok, ha a gyerkőc tud jönni hozzám, akkor ott véget is ért az otthonlét (megyünk jatszótérre, ugrálóvárba, miegymás). Ha vasárnap nincs gyerek, akkor végülis van egy szabadnapom a héten.
Na olyannal még nem találkoztam. Gls-nél volt olyan, hogy menjek be a központjukba a xv.kerbe, ami szinte lehetetlen időben, a dpd meg simán visszaküldte a csomagokat egyszer.
Családi ház.
Elváltam,alkalmazott vagyok(azt meg tudja mindenki mi)24 és 22 évesek a gyerekek,dolgozom 6-16-ig,szombaton maszek meló vasárnap örülök ha lyuk van a …ggemen.
Sosem láttak a futárok de mindíg megkaptam a rendelésem
Minden megoldható hidd el