Francia - szlovák expressz pipa

Sziasztok.

Úgy esett végül, hogy franciából rendeltem egy Esztergom melletti szlovák faluba levest és simán megjött. A GPS kicsit behalt az alzabox helyét illetően, de egy Billa oldalán van nem messze a hídtól. A liter 3as leves mellett volt 4x30 fűszer, meg még átnézem milyen ajándékok. Szóval működik, aki közel lakik a határhoz, annak nem gond (én Budapestről jöttem ki).
Amire figyelni kell, hogy 3 napon belül visszaküldik úgy, hogy ma kaptam értesítést arról, hogy mehetek érte
Mindezt úgy, hogy kétszer 2 napot már toltak a kiszállításon. De megvan, az a lényeg.

A legjobb az egészben, hogy egy korábban franciába emigrált exkollegám közben hazajött egy hónapra és eszembe se jutott, hogy vele kokettáljak, miközben nálam dolgozik 2 hetet amíg itthon van.
¯_(ツ)_/¯

Szeptemberben megy vissza, de még októberben egy szülinap miatt pár napra hazajön (Budapest - Cegléd), aztán valahol kari környékén még egyszer, ha esetleg megkostólnád a csigát :sweat_smile:

8 kedvelés

Confused Liam Neeson GIF

5 kedvelés

Nem utazok sehová :blush:ugyanez itthon a futárszolgálattal nekem,magamnak :zany_face:
Mindenki a sajátját tudja mi mennyit ér meg :blush:

8 kedvelés

(a szerző törölte a bejegyzést)

4 kedvelés

Félek :sweat_smile:

6 kedvelés

Mitől ?
Mumustól ?
Már felnőttem egy ideje :joy:

7 kedvelés

Csak is a rézfacúbagolytol … ( Én még az acconytol is ) :joy:

5 kedvelés

Juttasd eszébe hogy a nadrágot te hordod :winking_face_with_tongue:
A rézfaszú,meg a sötét,meg a kórház,temető az más :zany_face::grin:

5 kedvelés

Félőseknek ajánlom az okos alsógatyát.
Adott helyzetben helyetted bebarnítja magát . :rofl::joy::rofl:

7 kedvelés

Teljes normális emberi tulajdonság a félelem. :heart:

Minden újnak aki belefut ebbe a témába üzenném, hogy ne bonyolítsátok túl mint a kolléga. Felesleges teherrel és költséggel jár!

Ne féljetek!!!

( politikamentes felhívás! :sweat_smile: )

7 kedvelés

A másik problémám az volt, hogy egyik francia oldal sem szállít ki magyar autómatába, csak házhoz, ami nálam neccesen oldható meg, legfeljebb vasárnap tudnám átvenni, de akkor egyik kiszállító sem dolgozik.

3 kedvelés

Panel vagy családi lak ?
Végülis,adsz jattot kiviszik bárhová a futárok a megbeszélt rejtekhelyre is ! :grin:

4 kedvelés

Családi ház.

Építőipari vállalkozó vagyok + elvált + van egy babám. Kb hétfő reggel 6tól szombat este 9ig házon kívül vagyok (ha nem dolgozom, akkor a gyerekkel programozok délutánonként-esténként). Vasárnap nagyjából hajnalban mosok, ha a gyerkőc tud jönni hozzám, akkor ott véget is ért az otthonlét (megyünk jatszótérre, ugrálóvárba, miegymás). Ha vasárnap nincs gyerek, akkor végülis van egy szabadnapom a héten.

4 kedvelés

Sikertelen kézbesítés esetén kérhető a csomag szállítása csomagpontra vagy csomagautomatába.

3 kedvelés

Dpd-nél , ha megkapod a Pin-t akkor át kérhető azonnal :heart:

4 kedvelés

Na olyannal még nem találkoztam. Gls-nél volt olyan, hogy menjek be a központjukba a xv.kerbe, ami szinte lehetetlen időben, a dpd meg simán visszaküldte a csomagokat egyszer.

2 kedvelés

Igen én is átmokolom csomagpontra mindig.Sose vagyok otthon délelőt.

4 kedvelés

My dpd app ott lehet a saját csomagokkal mókolni… Ha Dpd-rol van szó

2 kedvelés

Családi ház.
Elváltam,alkalmazott vagyok(azt meg tudja mindenki mi)24 és 22 évesek a gyerekek,dolgozom 6-16-ig,szombaton maszek meló vasárnap örülök ha lyuk van a …ggemen.
Sosem láttak a futárok de mindíg megkaptam a rendelésem :blush:
Minden megoldható hidd el :hugs:

8 kedvelés

Minden

6 kedvelés