sziasztok!nemrèg rendeltem a vaporism oldalrol,a csomag mèg nem jött meg,ès már meggondoltam magam.ilyenkor mi a teendő? vagy csak szimplán nem veszem át a csomagot?
Szia!
Írj a boltnak.
köszönöm szépen a választ.de nem baj ha már a csomag át lett adva a gls-futárnak?
Korrektebb ha szólsz .
ezt a részét èrtem, csak hogy ilyenkor mi fog történni?lessz e valamilyen költsèg?
A szabályzatban benne van. Én át venném.
Lehet,hogy lesz valamennyi költsèg.De ha nem jelzed az üzlet felè,hogy meggondoltad magad,akkor könnyen előfordulhat,hogy másoknak sem küldenek majd semmit,akik rendelnènek tőlük.
Szépen le írtad én nem tudtam szépen…jó megértem van az az élethelyzet de ha azt mondom kell akkor átveszem.
Enter előtt kell gondolkodni,nem utána
Szia
Ezt nem csak erre a Vaporism -os rendelésre de úgy általánosságban írom ha az ember webshopból rendel…
Azzal, hogy megrendeled a terméket egy szerződést írsz alá, szerződést kötsz az Eladóval, mely szerződés feltételeket és kötelezettségeket állít mind az Eladó, mind a Vevő részéről. Ezeket a feltételeket szabályozza az ÁSZF. A Vevő amikor elküldi a megrendelést függetlenül attól, hogy milyen szállítási / fizetési módot választott, határozott és egyértelmű hozzájárulását adja. Ez a legtöbb esetben fizetési kötelezettséggel jár. Sokszor oda is van írva a Megrendelés gombhoz, hogy fizetési kötelezettséggel jár.
Azonban természetesen alakulhat úgy, hogy a Vevő valami oknál fogva nem tudja átvenni a csomagot. Nincs ezzel semmi probléma de ezt MINDEN esetben jelezni kell az Eladó felé. Ha ez nem történik meg akkor a Vevő megsérti a szerződéses kötelezettségeit. Amelyet az Eladó jogi útra terelhet.
Ha jelzi nekik, hogy elnézést de ez van… a Vevőnek akkor is kötelessége kifizetni a szállítást és egyéb költségeket ha teljesen korrekten akar eljárni.
Ez le is van így írva náluk,azért van szívás a webshop üzemeltetéssel
Nem irigylem őket sem…
Érdemes küldeni nekik egy Üzenetet Március 1 Vissza küldött Csomagok nem Átvevő tagjait törli a rendszer Ugye ez Méret hibás Ruhákra nem vonatkozik nagyon Sok a Fölösleges rendelés így Csinálták egy rendszert és Után Vetés Csomagok Visza Kuldöje előre Utalással engedi a Rendszer Legközelebb Zoli GLS Logisztika
Szia Zoli!
És még így is rendes tőlük,hogy aki 1x nem veszi át az később is rendelhet…
Szia János Rendelhetsz Töltünk nyugodtan gondolom àtt is Veszed itt azokkal rendelesekel van probléma aki àtt sem veszi
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.