Jó hogy mondod ezt a hátba térdelést, kéne mennem a héten thai masszázsra.
Nem elég indok de felettéb gyanús! A szerelőm most csinált szoftver bővítést, hogy ki tudja olvasni a hibatárolókat a kocsikon! röpke 700-ezerbe került csak a frissítés hivatalosan és még pár márka telpítése! ezeket a hamis szoftvereket pár éve 20-30 ezerért szórták! Szerinted nem volt gyanús az olcsóság? Ez jó nagy port kavart pár éve!
Hát azért a tek masszázs nem ugyanaz, bár kétségtelen, hogy felfrissít azonnal.
Lehet nem költenék rá feleslegesen! Mondjuk nem baj,ha nem merev izomzattal mész elhajolni a “kérdések” elől.
Hmmm téged masziroznak vagy te maszirozol?
150centis, meghatározhatatlan életkorú thai néni. Kiroppantja miindenkiből a szarcsit is.
Ha logisztikán át engedték vissza felé már nem lehet :! https://nav.gov.hu/ugyfeliranytu/nezzen-utana/webes-rendeles 5 dik pont tudom magyart posta fuj de kb ez a btk vagy is én ezt tanultam (de lehet rosszul )
Na ez a beszéd!
Csak hivatalosan!
Na erről van szó, ha nincs csomag náluk akkor mi alapján hívnák vissza, ezt nem értettem! Tökéletes!
@zsyross látod, tényleg a vacsora lesz itt a megoldás! Rafkós a gyerek!
Pont ez kell akkor nekem is. Hátha elmulna a derék fájásom nem kellene stopoltatni.
Vagy elmebeteg.
Sajnos a mai világban nincs kizárva, de akkor le kell thai masszázsolni, tuti észhez tér!
Happy Finisht neki!
3 perccel elmúlt 6. Ment már a csávó? Itt izgulunk e.
Még nem. Biztos várja, hogy szépen kisminkeljem magam.
Azért megy 6-kor,mert 5-ig szól a munkaideje,és még fürdeni is kell.
Nem tudom, mennyire vagy messze de szólj ám ha gond van megyünk segíteni! Masszírozni tudunk!
Oh hát miattam igazán nem kell fáradozni, akár otthon is maradhat szépen.
Lehet,a futár személyében egy teljesen kezdő vaperrel állunk szemben,aki a nagyobb anyagi beruházások előtt inkább kipróbálná a különböző ízeket?