Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

2 hetest még tényleg nem​:blush::joy:

Persze, de nem szeretnélek idézni, mert abból egész más jött le…egyébként már 100x le lett írva: a bájka bája nem csupán az íz. Ez egy életérzés. :rofl: (…már akinek eredeti van, persze)

Nekem gt volt, csak klón és egy hulladék, de én is szerettem…tényleg fel is írom a listámra. :grin:

És még előjáték sem kellett. Nem volt nyali-fali :sweat_smile:

Robi ! Nekem van klónom is belőle.
Próbának vettem nem akartam egyből beleugrani.
Nem hozta azt a húúút.
Viszont egyszer "sikerült"számomra klassz ízt kicsikarni belőle,és akkor vettem egy eredetit belőle.
Nekem is van pár darab ilyen olyan,de írtam már :ha itt van a polcomon akkor marad elől,ami nem hozta amit kell az szekrényben van mindegy mennyibe került ! Ilyen vagyok sajnálom.
Ez CSAK az én véleményem.

5 kedvelés

Nem számít Robi neked nem jött be ennyi.Annak kell örülni,hogy ki tudtad próbálni és így nem kell venned vehetsz mást.

Ez szubjektív…pl, másnak a hilda se jön annyira be. Nekem az is nagyon bevált…

Na az nekem se jött be igazad van,se a dl se az mtl.
Viszont váltottam másra és az bejött.
Nem vettem meg mindent de amire azt mondom jó,az jó ,és ezzel senkit nem fényezek .

3 kedvelés

Nekem volt mikor ugyanazon tank, ugyanazzal az építéssel reggel bejött este meg nem…nagyon összetett, szubjektív dolog ez… Pl amióta 2 egyforma Intake-em van azóta naponta változó, hogy melyik jön be éppen jobban.

Na jó, de hol van a bájka? :rofl: Nincs a szekrényben egy SE veletlenül? :thinking: Csak kézrdezem…haverom kiváncsi rá. :grin:

Megiszol egy pohár kólát és már mást ad vissza, egy tank tesztelése hetek, ha nem hónapok, szvsz.

Klón érdekel? :wink: Ismétellek​:rofl::rofl:csóró vagyok,most jöttem a lányom szalcsijáról :rofl::rofl::rofl:

Az már megvolt, nem is egyszer. :grin:

Klón Bájkával fűteni… :sweat_smile: :thinking:

Feltunt valakinek, hogy ez a MARKAFUGGETLEN RTA kibeszelo topik? :joy::joy::joy:

Oké, beszéljünk a dramról…folyik meg szörcsög. Ennyi. Most jó? :rofl:

Már nem, úgyhogy igen, most jó :joy:

1 kedvelés

Több mint egy órája szívok ezzel a topic-kal, szerencsére a By-ka V9-el, vagy a pici kinai kezekkel reszelt bájkával :sweat_smile:

És Tényleg jó :wink:

1 kedvelés

Ezt jó hallani egy NŐ-től.

Kutya baja ! Vennél ? :grin::grin::grin:Enyém nem eladó viszont tudok olcsón márkát :wink:Na? :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

Hagyd, már kipróbálni se meri :joy: