2 hetest még tényleg nem
Persze, de nem szeretnélek idézni, mert abból egész más jött le…egyébként már 100x le lett írva: a bájka bája nem csupán az íz. Ez egy életérzés. (…már akinek eredeti van, persze)
Nekem gt volt, csak klón és egy hulladék, de én is szerettem…tényleg fel is írom a listámra.
És még előjáték sem kellett. Nem volt nyali-fali
Robi ! Nekem van klónom is belőle.
Próbának vettem nem akartam egyből beleugrani.
Nem hozta azt a húúút.
Viszont egyszer "sikerült"számomra klassz ízt kicsikarni belőle,és akkor vettem egy eredetit belőle.
Nekem is van pár darab ilyen olyan,de írtam már :ha itt van a polcomon akkor marad elől,ami nem hozta amit kell az szekrényben van mindegy mennyibe került ! Ilyen vagyok sajnálom.
Ez CSAK az én véleményem.
Nem számít Robi neked nem jött be ennyi.Annak kell örülni,hogy ki tudtad próbálni és így nem kell venned vehetsz mást.
Ez szubjektív…pl, másnak a hilda se jön annyira be. Nekem az is nagyon bevált…
Na az nekem se jött be igazad van,se a dl se az mtl.
Viszont váltottam másra és az bejött.
Nem vettem meg mindent de amire azt mondom jó,az jó ,és ezzel senkit nem fényezek .
Nekem volt mikor ugyanazon tank, ugyanazzal az építéssel reggel bejött este meg nem…nagyon összetett, szubjektív dolog ez… Pl amióta 2 egyforma Intake-em van azóta naponta változó, hogy melyik jön be éppen jobban.
Na jó, de hol van a bájka? Nincs a szekrényben egy SE veletlenül? Csak kézrdezem…haverom kiváncsi rá.
Megiszol egy pohár kólát és már mást ad vissza, egy tank tesztelése hetek, ha nem hónapok, szvsz.
Klón érdekel? Ismétellekcsóró vagyok,most jöttem a lányom szalcsijáról
Az már megvolt, nem is egyszer.
Klón Bájkával fűteni…
Feltunt valakinek, hogy ez a MARKAFUGGETLEN RTA kibeszelo topik?
Oké, beszéljünk a dramról…folyik meg szörcsög. Ennyi. Most jó?
Már nem, úgyhogy igen, most jó
Több mint egy órája szívok ezzel a topic-kal, szerencsére a By-ka V9-el, vagy a pici kinai kezekkel reszelt bájkával …
És Tényleg jó
Ezt jó hallani egy NŐ-től.
Kutya baja ! Vennél ? Enyém nem eladó viszont tudok olcsón márkát Na?
Hagyd, már kipróbálni se meri