Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

Nem szeretnék megsérteni senkit se, de szerintem a taifun gx-em simán verné a byka-t…izben is és gőzben is…

És itt hol lehet ellenőrizni?

1 kedvelés

Vettél byka-t?

Senkit nem sértesz meg, de ezt úgy mondod, hogy próbáltad bykat?:thinking:

Írj nekik.

1 kedvelés

“Lesz még Moszkva magyar falú” :sweat_smile:

Vennem kell úgy néz ki ilyet is​:thinking::rofl:

2 kedvelés

Szerintem is mindenkié eredeti…nagyon komoly bolt az e-smoke.sk , (nem egy garázs shop), hatalmas raktárkészlettel, régóta üzemel. Nálam ez elég garancia arra, hogy nem árulnak klónt eredetiként. Olyan konkurenciájuk van mint a vaprio.sk ami szintén nem kispályás…és Pozsonyban csak párszáz méterre egymástól. Szóval tökönlövés lenne klónokkal rizikózni.

3 kedvelés

Szerintem is eredeti csak hátul volt a polcon ennyi.

1 kedvelés

Igen. Ma reggel a svajci-német határon az egyik német sofőrnek volt a kezében. Mondtam is neki, h nekem is van 5 masfajta darabom. Ide adta egy pár slukkra…És…őszintén…nem bűvölt el annyira. Szép kinézetre, de izben sokkal jobb a taifun gx…

Mi volt benne? Milyen setup? Milyen leves? Mikor tekerte? Ez így gyenge lábakon áll, ettől még persze lehet jobb a gx, de ezt akkor jelentsd csak ki, ha pár hétig teszteltél bájkát.

1 kedvelés

Ugyanaz a liquid és… Mindegy :blush: szép a tankod, használd egészséggel!

Te nem is szigetszentmiklósi vagy, hanem deg@tzy :sweat_smile: :sweat_smile:

És ezt most nem azért mondom mert a bájka…hanem tényleg akkor derül csak ki melyik tank jön be neked, ha magad teszteled. Nekem mondhatja bárki, hogy ez vagy az a tank a jobb én azt veszem, ami nekem tetszik és majd eldöntöm én. Mert ez nagyon szubjektív. Szóval pár slukk alapján sose dönts, se erre, se arra.

2 kedvelés

Kanthal huzal volt benne 2 magon. 0.85ohm-ra tekerve. 17 watton. …

Az én vagyok​:rofl::rofl::rofl:

Jó, értem én, hogy fáj, de ez nem az én hibám…de tényleg, a klónok is jók, na. :joy:

Nekem ni80 2,5-es magra 1.04 és 10 Watt…ez jelent bármit is?

Gyere Évi, szívjál bele a 2 hetes lemon tart tekerésembe, olyat még nem éreztél. :grin:

Én nem döntöttem el semmit, csupán (ahogy fentebb irtam) pár slukk erejéig volt nálam. Ennyiből nekem ennyi érződött…viszont ez szubjektív …