Nem szeretnék megsérteni senkit se, de szerintem a taifun gx-em simán verné a byka-t…izben is és gőzben is…
És itt hol lehet ellenőrizni?
Vettél byka-t?
Senkit nem sértesz meg, de ezt úgy mondod, hogy próbáltad bykat?
Írj nekik.
“Lesz még Moszkva magyar falú”
Vennem kell úgy néz ki ilyet is
Szerintem is mindenkié eredeti…nagyon komoly bolt az e-smoke.sk , (nem egy garázs shop), hatalmas raktárkészlettel, régóta üzemel. Nálam ez elég garancia arra, hogy nem árulnak klónt eredetiként. Olyan konkurenciájuk van mint a vaprio.sk ami szintén nem kispályás…és Pozsonyban csak párszáz méterre egymástól. Szóval tökönlövés lenne klónokkal rizikózni.
Szerintem is eredeti csak hátul volt a polcon ennyi.
Igen. Ma reggel a svajci-német határon az egyik német sofőrnek volt a kezében. Mondtam is neki, h nekem is van 5 masfajta darabom. Ide adta egy pár slukkra…És…őszintén…nem bűvölt el annyira. Szép kinézetre, de izben sokkal jobb a taifun gx…
Mi volt benne? Milyen setup? Milyen leves? Mikor tekerte? Ez így gyenge lábakon áll, ettől még persze lehet jobb a gx, de ezt akkor jelentsd csak ki, ha pár hétig teszteltél bájkát.
Ugyanaz a liquid és… Mindegy szép a tankod, használd egészséggel!
Te nem is szigetszentmiklósi vagy, hanem deg@tzy
És ezt most nem azért mondom mert a bájka…hanem tényleg akkor derül csak ki melyik tank jön be neked, ha magad teszteled. Nekem mondhatja bárki, hogy ez vagy az a tank a jobb én azt veszem, ami nekem tetszik és majd eldöntöm én. Mert ez nagyon szubjektív. Szóval pár slukk alapján sose dönts, se erre, se arra.
Az én vagyok
Jó, értem én, hogy fáj, de ez nem az én hibám…de tényleg, a klónok is jók, na.
Nekem ni80 2,5-es magra 1.04 és 10 Watt…ez jelent bármit is?
Gyere Évi, szívjál bele a 2 hetes lemon tart tekerésembe, olyat még nem éreztél.
Én nem döntöttem el semmit, csupán (ahogy fentebb irtam) pár slukk erejéig volt nálam. Ennyiből nekem ennyi érződött…viszont ez szubjektív …