Én 5év után állapodtam meg a bishoppal nekem no.1.
Aztán 1éve kb már semmit nem vettem és hiányzott az ujdonság így elkapott a Boro Őrület úgyhogy indul minden előröl…
Most egy vandy vape pulse aio-t+Qbix boro rba-t probalgatok de kovi hónapra is megvan a kiszemelt meg úgy ismét évekre előre…
Csak az Asszony megne tudja
Egyébként olyan szinten cseréltem le a cigi függőségem, hogy magam sem hiszem el. El ső sorban a nikotin függőséget a nikotinos folyadékra. Ez azért nem volt elég. Hiányzott a hamutál, a cigizési szokás… brutál módon… És istenem, halleluja, a fizikai megszokást felváltotta az RTA építés! Egy új valami, olyan beteges szinten, hogy ba…s, menjen már tönkre a vattázás, csinálhassan az építés élményéért. Csinálok valamit és lefoglal, és mindig újat tapasztalok, hogy mi lett az eredménye Ezt hozta nekem az RTA, nem csak a nikotin függőséget sikerül lecserélni, hanem a megszokást is, hogy csináljak valamit
Nagyon helyes! A jó kedv a legfontosabb! Én nagyon szélsőséges elvű vagyok. A saját magunk öröme a legfontosabb! Persze azon a szinten, ahol másnak nem okozunk “kárt”. Örülök, hogy jobb keved lett
Igazából semmi extra, csak lerakom a klónokat és ami mindig visszatér, az szép lassan átvált eredetibe, főleg ha 30k tudok spórolni rajta.
Nem terveztem már idén venni semmit, de ha most olcsó, mit csináljak? Hát megveszem most…ja meg jön egy ataman is, azt meg azért, mert nehogy elfogyjon idő előtt.
Mondom pipshow azok a finom előtolási simítás hmmmm . Azok a lekerekítések hú micsoda 510 konekt menetelés és az kis kereszthornyos pin teszi igazán szexivé