Liquid fröcsögés

Sziasztok!
Vettem pár hónapja asszonynak egy Vaporesso luxe x2-t, alapvetően veev-et szív csak amikor épp nem jutunk ki venni akkor ezt használná de egyszerűen akármit csinálunk akármelyik fejjel szöcsög az összes és fröcsög össze vissza. Ennyire gagyi ez a pod vagy csak béna vagyok? 50-50-es lötyivel van használva(kb).

4 kedvelés

Gagyinak éppen nem mondanám, ismerős használja szaladgálósba. Látatlanban csak találgatni tudok:

1. Lehet a fej selejtes, próbáltátok másikkal?
  2. DL, vagy MTL? Ha DL, nincs megfelelően kinyitva, megszívja magát a fej. Ha MTL, túl van szűkítve, szintén zenész.
  3. Töltéskor vártok vele, hogy megigya magát a fej, vagy lefogjátok, és vákuumban beleszívtok, hogy gyorsabban használható legyen? Ez is okozhatja.
  4. Ha minden rendben eddig, akkor mennék fel a 60/40-70/30 VG többletre.

Remélem tudok segíteni, és megoldódik a problem. :wink:

7 kedvelés

Több fej is lett próbálva, mtl de többnyire majdnem teljesen nyitva. Töltés után is várunk vele bőséggel. Akkor elkönyvelem hogy gagyi az egész úgy ahogy van :smiley: Liquid arányon nem állítanék csak ezért, az én cuccaimba jó. Inkább keresek valami olyan podot ami nem produkálja ezt. Ugyanitt ötleteket várok megfelelő mtl podra 50-50 leveshez :smiley:

5 kedvelés

Ne ragaszkodj az 50/50hez…70vg-s simán mehet bele. A te cuccaidba is ugyanúgy jó lesz. Kivéve talán -20fok alatt :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Ezt tesztelte már valaki úgy, hogy beült a fagyasztószekrénybe vapelni? :thinking::rofl:

(Ok, most mindenhol tele van darált hússal a töltött káposztának, vágom…..)

4 kedvelés

menni mehet nyílván de nekem így jó, ha pedig így jó akkor eköré építkeznék.

3 kedvelés

Hello ! Az accony is pod és mtl … Neki jelenleg mind két készüléke vaporesso Vibe .. volt már pár pod nála , de talán ezt szereti a legjobban …

Finom Gőzöket :heart:

5 kedvelés

Ursa nano 3.

HC-n fillérekért adják, 3 kolléga hajtja. Egyszer nem folyt meg egyiknek sem, 50/50-es levessel.

6 kedvelés

Továbbra is a lószar Liquid kapacitás miatt offolom .. ha már az acconynak is kicsi és kevés .. akkor én hiszek neki :joy::joy::joy:

Én vártam , hogy updatelik a podfejet és azzal növelik a Liquid kapacitást .. de nem … Pedig remek íz visszaadása van

3 kedvelés

Hello.

Nekünk is és több ismerősnek is vaporesso vibe 1100mAh aksi vagy vibe nano pro1500mAh podja van.Podfej ugyan az.Egy podfej 3-4 hónapot elmegy pedig egy kolléga borogat mindent mindennel és bírja.Podfej van hozzá sok helyen.4,5ml tartály.

7 kedvelés

3-4 hónapot napi 10 slukkot szed ki belőle csak?:thinking: az kegyetlen sok bár mostanában néztem podokat rengeteg 2500 slukkos van az az átlag de 5 meg 7000 ről is beszélnek.

3 kedvelés

Az accony két fajta Liquiddel hajtja az egyik egy sima színtelen Methol Fress azzal a 2 hónap sima … Előbb ázik szét minthogy megégjen … Saccra 200 mili megy át rajta … A másik Liquid a rangnarok vagy a Luna .. ebből a Rangnarok a full piros … Na ott ez kb megfeleződött, de bő 1 hónap így is … Kontra az ursa podfej 2-3 hetet bírt max … Nálunk bevált a váltás …

5 kedvelés

4 kor kel utánna nyomja.Melóba csak szünetekbe.Utánna du 4 től este 10ig zsinórba.Április óta most cserélt fejet 3x.Néha csinál olyat hogy fél tartály ry4 re ráönt barackos sütist.Elfogy az íz csere és megy tovább míg brutál égett íze nincs.

Szóval április óta most megy a 3ik fej.

Igaz a 2ik lehet még bírta volna de szülinap volt és maga se tudja mit öntött bele de ehhhh kuka.:joy:

6 kedvelés

kegyetlen, hogy milyen szintre fejlődtek ezek a podok már ott tartok, hogy szerintem amiket mi otthon tekergetünk csak olcsóbb de nem jobb nálunk egy G2 van az is kegyetlen jó ízeket ad pedig már több éves bár nem tudom mennyit bír van, hogy 1 nap 2ml fogy csak :smiley:

2 kedvelés

A párom napi 2 tartályal elfogyaszt az 9ml.A kolléga meg szívja ha kell ha nem.Nagyon erős dohányos volt.

Az építős tank jobb ízeket ad és nem vagy kötve. Ha huzalból és vattából egyszer bevásárolsz több évre elég.Jóval kevesebbre jössz ki mind a podfej vagy porival.Egy jó RDA vagy RTA nak nincs párja.Ha meg az az RDA squonk modon van hóhó.Mondjuk egy Topside dovpo dualal 10ml a készülékbe a másik tartály a zsebbe.Azt el lehet indulni.Kinek mi jön be.

Csak a pumpálás!

season 4 ugh GIF by Portlandia

2 kedvelés

Faék egyszerű logika alapján, ha van neki egy szar Vaporessoja, akkor nem fogom ugyanazt a márkát ajánlani, egyszerű pszichológia. Kolléga nem írt tartály kapacitást, de ha ez mégis fontos lenne neki, akkor Geekvape Aegis Hero 5. 2000mAh, 6,5 ml. :wink:

4 kedvelés

Ízlések és ficamok .. a kollégáid is kiprobalhatnának mást is mint sem azt amit elsőnek a kezükbe kaptak .. lehet akkor a vélemény is változna …

Írom ezt azért mert nálunk járt már ursa kontra sok más így összetudom hasonlítani őket ..

Szerintem így kerek a történet , ha az érdeklődő több fajta véleményt és ajánlatot tud olvasni ..

3 kedvelés

Tiborom. A kollégáim egy faék egyszerű eszközt szerettek volna, ami olcsó, és megbízható. Mindegyiknél ott van egy 30 milli liquid, és ha kell, újratöltik. Nagy megelégedésükre használják, pedig mindegyiknek mondtam már, hogy upgrade-elhetne. Vett mindegyik egy csere készüléket, és boldogan elvannak, nem tudok velük vitatkozni.

A témafelvető jelezte, hogy az asszony alapvetően veev-et szív, legyen is az bármi, tehát nem állandóra kell neki. Arra bőven jó, de majd kijavítotok, ha nem értetek egyet, erről szól a demokrácia, én meg majd megvédem a mundérom becsületét, ha úgy érzem, mint ahogy most is teszem, mert nem érzem azt, hogy szar tanácsot adtam volna. Ha segíteni próbálok, mindig körüljárni a témát, ahogy most is tettem elsőnek. Lehet ez ide részemről ennyi volt, a kolléga meg majd eldönti, hogy mit vesz, kapott alternatívákat, én meg nem szeretnék vitatkozni.

Az “ízlések és ficamok”-on pedig jót nevettem, gondolom Te is viccnek szántad. :blush:

Jó éjszakát!

5 kedvelés

Ahogy olvasom, fölösleges is a vita/rábeszélés!
|100%x100%

5 kedvelés

Szia!

Mekkora wattal hajtod? Lehet, hogy lejjebb kellene venni a teljesítményt :thinking:

Nascar Racing Sport GIF by NASCAR

Tudom neked ajánlani a GeekVape Digi Max vagy GeekVape Digi Max R pod-ot, nem folyik meg, nem szürcsöl még úgy sem ha több napig nem használod, én úgy szoktam tesztelni, hogy feltöltöm a készüléket, használom, és utána az asztalon pihen egy hétig, így megbizonyosodok róla, hogy mennyire jó, vagy rossz a vattája, ízvisszaadásban jobb mint a Vaporesso, de ez az én véleményem. Volt nekem, csak én elpasszoltam, mert 0.4ohm-os porlasztóval én nem tudtam vele DL-ni, nagyon szűk volt, simán lehet vele MTL-ni teljes, vagy fél levegőnél. Én is csak 50/50-es liquidet használok az ízek miatt.

GeekVape Digi Max R podfej cserélhető porlasztóval

GeekVape Digi Max podfej fix porlasztóval

https://rumble.com/v71qn3i-geekvape-digi-max-and-digi-pro-review.html?e9s=src_v1_s%2Csrc_v1_s_o&sci=84373f8e-2783-43ec-9957-6899a1119977

5 kedvelés