Sziasztok!
Köszönöm,hogy itt lehetek,látom milyen segítőkész a társaság,így nyugodtan merek tanácsot kérni.
Kb.fél éve a lányomnak (meg a társaságából még 4 embernek)vettünk egy-egy Vaporesso Lux Q típusú podot.Mindenki szereti,le is tették az anlógot,legnagyobb örömömre.Nagyon finom ízeket produkál,az akksija is bírja a strapát.Ezen felbuzdulva,na nehogy csak a gyereknek legyen jó,én is beruháztam egy ilyen készülékre.Jómagam már nagyon sok éve vapelek,még az őskorban kezdtem.Végigjártam a lépcsőfokokat,tekerek,vattázok ahogy kell,de ilyen ízletes gőzőket nem sikerült varázsolnom egy tankból sem.(MTL vonal)
Végre elérkeztem a lényeghez,az én podom állandóan megégeti a porit,szerintem csúcsot döntöttem cartridge vásárlásban.Hiába áztatom,pihentetem ,izzítás nélkül szívom,egy darabig működik ,aztán éget.(persze senki másnak nincs ilyen gondja)
Gondoltam akkor nézzünk egy másik típust,a caliburn G 2 -ről sok jót olvastam,megvettem!Ez szerencsére működik,de minőségben bőven hagy kivetnivalót.Ízre,gőzre tökéletes,de nem lehet stabilan beletenni a porlasztót,a kocsiban nagyobb bukkanónál simán kiesik az egész podfej,éppen csak egy hajszál tartja a helyén!
Szóval csak én vagyok ilyen szerencsétlen,hogy kifogtam 2 típusból is a selejtet,vagy másnak is vannak ilyen gondjai?
Végül ha még bírjátok,tudnátok ajánlani ezekhez hasonló,de jó minőségű pod rendszerű gépet?
Jó lenne a Vaporesso üzemideje,minősége viszont szuper lenne ha csak porlasztót kellene cserélni,esetleg olyan amihez könnyen találok kompatibilis példányt!
Örök hála a segítségért!
Andi
Szia Andi,
amit nem írtál le, hogy milyen levest használsz. Ha vg többletű, akkor lehet érdemes lenne egy 50/50-essel is kipróbálni, mert lehet túl sűrű, te meg lehet láncslukkolsz és nem tudja a vatta időben szállítani. Csak egy tipp.
A másik, hogy az az íz jobban kokszol, mennyi idő után jelentkezik az égett íz?
50/50 -es nicsóval ,gyári és általam keverttel is ez a gond.A többieknek mind jó, bármelyik levest teszik bele,szóval csak arra tudok gondolni,hogy valamiért alapból hibás a cucc,túlhevíti a porlasztót.Ráadásul nem láncslukkolok,passz.
Az,hogy mennyi idő után éget teljesen változó,az utolsó próbálkozásnál bírta 2 napig.
Esetleg próbáld ki olyan levessel, amit a többiek használnak, ha akkor is szar, akkor tényleg passz.
Szia!
A Wotofo szerintem kellőképpen jó vaper dolgokat gyárt elérhető áron, mint az alábbi Manik is ( ebből van egy “S” verzió is ami beépített akkumulátorral rendelkezik ).
Ráadásul kapható hozzá felújítható p’n’p porlasztó is, ami roppant egyszerű, de szerintem nagyszerű!
Az már rég megvolt!Azért köszi
Szia!Erre gondolsz?https://www.vapelives.com/wotofo-manik-mini-pod-kit-30w-1000mah
Negatív!
Ő lenne a kiválasztott.
Bár ez lehet csak kit-ben kapható?!
Az irány jónak tűnik,viszont ha jól látom ez inkább DL,vagy nem?A porikat nézve…Amúgy gyönyörű darab
Ha MTL-re keresel ajánlom figyelmedbe az Oxva origin x-et. . RBA építhető.
Vagy ha beépített akkumulátor kell , Origin mini kit.
Folyásbiztos , és szűkíthető levegőzésel mind a kettő.
Szia,
Én szaladgálosnak podot használok. Vandy Vape porlasztokkal eddig még nem volt problémám, nem találkoztam selejtes darabbal. Elvileg a héten végre megérkezik egy másik pod ami neked is megfelelő lehet. Sourcemore -on elég jó áron adják.
https://prestige.aspirecig.com/zero-g/
Ha gondolod megosztom majd a tapasztalatom.
Nagyon koszi, megnezem!
Mindenkepp erdekelne a tapasztalat, ha lesz ra idod!Koszonom
De nem volt rá ideje…