Liquid fröcsögés

Tudtommal ez automatán állít mindent, nincs kijelző úgyhogy f*ngom sincs mekkora watton nyomja :smiley: ellenben ezt a GV-et lehet kipróbálom, köszi :slight_smile:

5 kedvelés

Őszintén kicsit kiámbrándított a Vaporesso magából de utánna lesek mire lhet jó.

7 kedvelés

Régebbi Ursa járt már nállam kettő is, azok nem fröcsögtek cserébe az első coil csere után szivárgott és ki is nyírta egy idő után a készüléket.

6 kedvelés

Veev az iqos vapesített verziója, sk-ban vesszük dohiboltos cucc eldobható előre töltött fejes. Ezzel tudtam átcsábítani az iqosról.

6 kedvelés

Nagyon szívesen, jó kis gép. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Lost vape ursa nano podom van de nem használom. Azzal nem volt ilyen gondom soha. 0.8-as porival használtam mindig. Tette a dolgát rendesen. Gond nélkül.

4 kedvelés

Kicsit régi már az alapposzt, de hozzászólnék.
Én vaporesso xros cube-ot használok már inkább, korábban kizárólag lost vape ursa epoch-ot. Nekem az a tapasztalatom, hogy csak akkor szörcsög és folyik mindkettő, ha túl van töltve. Kicsit más a pod a luxe-nál, más felépítése is van, de gyanítom, hogy ebben hasonlóak. Túltöltés alatt azt értem, hogy a podfej kb 3/4-én túli feltöltése rendszeresen hozza a köpködést és szürcsögést, míg ha csak a feléig töltöm, akkor mindez megszűnik. Az ursa-ra ez kevésbé jellemző (akár a v2, akár a v3 podfejről beszélünk, utóbbi talán egy picit kevésbé kényes). Igyekszem 50/50-es löttyöket használni, szóval nagy eltérés nem lehet.

Nyilván a készülékváztól, annak adottságaitól is függ a dolog, s az is biztos, hogy egyébként az általatok ajánlott ursa v2 podfejei között több a selejt. Ezt onnan “tudom”, hogy volt olyan fej, amit 3 nap után kellett cserélnem, és az átlag pedig max egy hétig bírta, a v3-ra már mindez nem jellemző, sokkal tovább bírják, a vaporesso-é pedig tényleg szignifikánsan tovább bírja, ilyen hónapos távlatokban, napi állandó használat mellett.

6 kedvelés