Tudtommal ez automatán állít mindent, nincs kijelző úgyhogy f*ngom sincs mekkora watton nyomja
ellenben ezt a GV-et lehet kipróbálom, köszi ![]()
Őszintén kicsit kiámbrándított a Vaporesso magából de utánna lesek mire lhet jó.
Régebbi Ursa járt már nállam kettő is, azok nem fröcsögtek cserébe az első coil csere után szivárgott és ki is nyírta egy idő után a készüléket.
Veev az iqos vapesített verziója, sk-ban vesszük dohiboltos cucc eldobható előre töltött fejes. Ezzel tudtam átcsábítani az iqosról.
Nagyon szívesen, jó kis gép. ![]()
Lost vape ursa nano podom van de nem használom. Azzal nem volt ilyen gondom soha. 0.8-as porival használtam mindig. Tette a dolgát rendesen. Gond nélkül.
Kicsit régi már az alapposzt, de hozzászólnék.
Én vaporesso xros cube-ot használok már inkább, korábban kizárólag lost vape ursa epoch-ot. Nekem az a tapasztalatom, hogy csak akkor szörcsög és folyik mindkettő, ha túl van töltve. Kicsit más a pod a luxe-nál, más felépítése is van, de gyanítom, hogy ebben hasonlóak. Túltöltés alatt azt értem, hogy a podfej kb 3/4-én túli feltöltése rendszeresen hozza a köpködést és szürcsögést, míg ha csak a feléig töltöm, akkor mindez megszűnik. Az ursa-ra ez kevésbé jellemző (akár a v2, akár a v3 podfejről beszélünk, utóbbi talán egy picit kevésbé kényes). Igyekszem 50/50-es löttyöket használni, szóval nagy eltérés nem lehet.
Nyilván a készülékváztól, annak adottságaitól is függ a dolog, s az is biztos, hogy egyébként az általatok ajánlott ursa v2 podfejei között több a selejt. Ezt onnan “tudom”, hogy volt olyan fej, amit 3 nap után kellett cserélnem, és az átlag pedig max egy hétig bírta, a v3-ra már mindez nem jellemző, sokkal tovább bírják, a vaporesso-é pedig tényleg szignifikánsan tovább bírja, ilyen hónapos távlatokban, napi állandó használat mellett.