Levest szityolázó porlasztó és a brit tudósok

A one modja elég kevés lesz hozzá, tényleg csak arra jó szerintem,hogy kipróbáld.
Itt a tank egy másik modon. Sajnos az a fotó nincs meg ahol a onera tettem egy másik tankot. De arra emlékszem,hogy nem volt esztétikus, ahogy ez sem :blush:

9 kedvelés

Néhány tapasztalat, már amire még emlékszem, hátha segít a használatban míg nem lesz másik.
Én fejre állítottam és zsebkendő végét össze pödörve, kiitattam a felesleges liquidet a drip tipből. A másik,hogy finoman szívás előtt bele fújtam. Az néha persze azt eredményezte,hogy mindenhol is folyni kezdett :blush::woman_shrugging:

10 kedvelés

Szervusz Tibor !

Nem jellemző, de van olyan RDA-m ami etetés után egy slukkig csinálja, sajnos ezt az alsó levegőzős RDA-k csinálják csak MTL, Az oldalt levegőzősek egyáltalán nem.

5 kedvelés

Bármelyik egy akkus mod megfelelő hozzá, 4ml.-t bármilyen mod kiszolgál. huzal 0.25 vagy 0.30 átmérő bőven megfelelő, én a kanthal A1 -et preferálom, a vatta meg tetszés szerint, ne japán organikust, mert az lapra van készítve, bármi más megfelelő lehet…
https://www.tisvapo.it/prodotto/zelos-x-box-mod-80w-aspire/

Ez egy nagyon jó kis mod … magam is szemezgetek vele, és nem egy ökör ára , viszont a szállítás 15 euro alatt picivel, 7 nap alatt megérkezik.

5 kedvelés

Nagyon szepen köszönöm mindenkinek a választ, mindent is kipróbálok, úgyis elpuffogtam még egy tankot ma már, majd holnap reggel az újra töltésnél :smiling_face_with_three_hearts: Ha pedig eljő az új hónap és megint lesz keretem, amit most nagyon nehéz tartani, mert szívem szerint már most megrendelnék mindent is, már teszem is a kosárba a Dead Rabbit-et és kellékeit. Hálás köszönet srácok! :smiling_face_with_three_hearts:

8 kedvelés

Megvan a tuti megoldás: törlés, ahogy @Peva71 írta, illetve magasabb watt, ahogy @Atis írta! Így picit gyorsabban rendbe jött. :smile:

11 kedvelés

Ha jól működik éppen, remek íze van!
Jó,hogy nem adtad fel!:blush:

7 kedvelés

Igen :heart_eyes: nem akartam, mert bevallom kezd a szívemhez nőni a kicsike :heart_eyes:

8 kedvelés

Majd ha sikerül az első rta megépítése, jön a könnyes búcsú előbb utóbb :blush:

8 kedvelés

Akkor jönnek a nagyobb gondok :joy::heart:

9 kedvelés

Semmi balhé nem lesz, majd segítünk Neki. Idáig is kérdezett, érdeklődött.
Csak így tovább!
Az úttörő ahol tud segít!
Indie Film Yes GIF by Jeremy Warner

11 kedvelés

Várom már az RTA-t egyébként :grin: Köszönöm szépen, kellemi is fog a segítség :grin: Nagyon alap szinten mozgok, meg a tapasztalatlanságom miatt régen sokszor befürödtem az e-cigivel, ezért is tettem félre sokáig. Akkor még nem tudtam, hogy létezik ez a jó kis közösség :heart_eyes:

9 kedvelés

Módosítanám “ne japán organikust” ! Tökéletesen működik, nagyon szépen felveszi a lekvárt.

6 kedvelés