Azok segítségét kérném, akiknek van mindkét tankjuk.
Egy kezdő mtl-es keres tankot a meglévő Dvarw mellé.Melyiket ajánlja,mint szerelhetőség,egyszerűség,mint íz terén. A dvarwot most 1.5-ös afc-vel használom.Ezt találtam most:
A pioneer nem kezdőbarát, érzékeny a vattázásra, ha nem figyelsz megfolyhat. Nem amnyira szörnyű ha pár szabályt betartasz és van kedved szórakozni vele, akkor az egyik legolcsóbb opció, ízek rendben vannak, de selymesebb a gőze, nem szakítja le a th a torkod.
A deck menetezése elég spórolós lett és a külső levegőállító gyűrűt borzalmas tekergetni.
Ezt a kettőt már én is néztem. Még csak podokkal rendelkezem, de már kezd felébredni bennem a kíváncsiság egy építgetős szett felé, szóval engem is érdekelne a hozzáértők/tapasztaltak véleménye.
Egyébként a deck kialakítása a labs esetében klasszik kaifun deck, építés szempontjából biztosan egyszerűbb, mint a pio, de ízben a pio elég erős pont a pici deck és kémény miatt (pont emiatt nehezebb építeni).
Köszönöm a segítséget. Akkor ez eldőlt.Pio-t fogok rendelni .Majd nézek róla videót.Azért néztem sourcemore -n, kollégákkal közösen rendelünk.Egyiknak van kuponja is.
Van LABS is, Pioneer is. Jelenleg egy ideje mindkettő parkolópályán, mert kb csak a Brünhildéből szívom a dohányos cuccokat, mellé meg most fika pod van niksónak, mert melóban megint igénylem a tömény nikotint. És jobb egy ceruzával mászkálni, mint a félkilós szettekkel.
A Pioneer-ba való coilok párhuzamos lábaitól agyvérzést kapok.
A LABS szebb szerintem és különösebb probléma sincs vele, csak a feltöltését kellett megszokni.