Következő tankomban szinte biztos voltam, hogy egy Dvarw mtl fl 22 lesz, de elkezdett foglalkoztatni a Pioneer is.
Ha használod mindkettőt, kérlek segíts a választásban, a lényeg a dohány, desszertdohány ízek élvezete…
Egyedül az ár/érték arány nem szempont, mert nyilván azt a Pio nyerné…
Köszi
Na igen, ez egy pozitív a Pio-nál, hogy alig van TH… pont azt szeretem, ha érzem hogy valami történik, de nem kapar szét. A Berserkert kellett megszelidítenem ilyen szempontból, mert az elég durva volt a sokak által preferált setuppal.
A Hildában meg sem kottyan a 6-os nikotin 60/40 alappal…
Igen, a Berserker kifejezetten TH-s, a Pio-hoz képest mindenképp. Szóval jó helyen keresgélsz
De majd mindjárt jönnek a Dwarvosok és megmondják a frankót.
Nyilván a TH dolgon azért lehet finomítani Nekem tetszik, hogy mindkettő egyszerű, ahogy olvasgattam az ízekkel is jól bánnak, csak kell egy lökés valamelyik tank irányába.
Én a Dwarvot TH-s nak mondanám, viszont jó ízeket produkál és gőzben is ott van a szeren. Nagyon le kellett nyomnom a tekercset, hogy élvezhető legyen, de meg lehet oldani, ha arra esik a választásod. Pio-m nem volt még.
Akkor a Pio-ról annyit, hogy ő azért kényes a vattázásra. Kis kazántér, ettől jó az íze, de ha nem jól vattázod, folyik meg szörtyög. De meg van a séma, amit követni kell és akkor jó lesz.
Ha már folyás, nekem a Dwarvot még nem sikerült megfolyatni, de ismerek olyan embert aki bármit csinált csak folyt Neki. Természetesen klónokról van szó, így mindenképp nézd meg ki gyártja. Ha eredeti akkor nem szóltam.
Szia!Én kimondottan nem szeretem a dvarwot de van és van Piom is azért a Dvarw jobb ezt elkell ismernem bár nem használom a piot viszont igen könnyebb tőlteni…
Anyag minőség ízre ugyan olyan halovány mint a pio más extrát nem találtam a drarwba csak a minőséget persze több szöröse az ára mint a pio-nak igy ez elvárható.
En egyiketse ajanlanam kifejezetten,dvarw szerintem tul van tolva,nekem iztelen volt mas kazanokhoz kepest,barmit is raktam bele,bar valakinek pont ez a lagysag jon be.
Pionner atlagos,tobbet nem is lehet rola mondani!
Ami arban kedvezo,kb mint a pionner,tudnam ajanlani a bishopot,talan a legízesebb kazan amit valaha probaltam,es baromi egyszeru
High end tankokat maga moge utasitja,nem igen van parja.
A Pioneer-t ízesebbnek tartom, valóban nincs th, sokat ez ügyben nem lehet benne variálni a helyhiány miatt. Viszont van hozzá egy csomó kiegészítő, amivel már ellehet játszani és el is lehet rá költeni annyit, mintha egy originál Dvarw-ot vennél. Felül töltős, ez számomra nagy előny, egyszerűbb tölteni.
Belső afc-t könnyű cserélni, de a külső levegőzés nekem összetekerésnél mindíg elállítódik és küzdelmes a visszatekerése mert nincs rajta fogás és nem csúszik könnyen.
A Dvarw-ban nagyon tetszenek az izmos menetek és a faék egyszerűség. Ezt a tankot nyáron sem tudtam megfolyatni. Az íze a 3,5ml-esnek jobbnak találom mint az 5ml-esnek. Alultöltős és néha megszorúl nálam. (klón!) Egyszerűbb az építése, de tekerésnél tudsz csak afc-t állítani, összeszerelve már levegőt nem állítasz.
Számomra a konklúzió, mindkettőre igen nagy szükség lehet és van is!