Sziasztok!
Ez a téma a különleges, extrém ízeknek jött létre.
Kóstoltad már a baconos aromát? Vagy esetleg pizzásat? Oszd meg velünk milyen volt!
Gyűjtsük össze, beszéljük ki és osszuk meg a tapasztalatainkat ezekről a mesterművekről!
Sziasztok!
Ez a téma a különleges, extrém ízeknek jött létre.
Kóstoltad már a baconos aromát? Vagy esetleg pizzásat? Oszd meg velünk milyen volt!
Gyűjtsük össze, beszéljük ki és osszuk meg a tapasztalatainkat ezekről a mesterművekről!
ECHT MAIS
MAIS BITTE…BITTE MAIS
Ne szopassál keresztbe Főtt kukorica??? Nálam ezek a szélsőséges ízek valahogy már a nevükkel kiverik a biztosítékot de ha Neked vagy bárki másnak ízlik szívja nyugodtan. Biztos megkóstolnám ha lenne rá lehetőségem de pl a desszert ízekkel eddig csak rossz tapasztalatom van sajnos. Elsőként egy csokis croissant volt az áldozat majd egy pár napi szívogatás után én lettem az mert néha a hányinger kerülgetett már a gondolatától is de úgy voltam vele hogy lehet én csináltam valamit rosszul és vettem egy feketerdő tortásat ami sokkal jobban tetszett már illatra is kóstolásnál ízre is de valahogy nála is arra jutottam 2 hét után kb hogy elég volt belőle pedig mellette szívtam mást is. Talán a csokis vagy csokit tartalmazó aromákat hanyagolnom kellene Az Antimatter viszont számomra megunhatatlan
Ezen most kifutott a tej a számból
Na viccet félre téve egyébként nekem is kellett pár hónap, hogy rávegyem magam De amúgy jó nyílván nem szívnám én sem csak próba volt és előszőr tényleg olyan az íze mint a főtt kukoricának… Nem egész napos íz, nagyon nem! Még mielőtt valaki betárazna
Jó vicc de ki tudja, ha árulják biztos lesz aki ezen fog élni Buszmegálló mellett szívva majd a többi ember forgolódik jobbra balra hogy mi ez a kukorica illat
Lassan oda jutunk hogy egy ebédre való is meg lesz. Várom már a tyúkhúsleves aromát utána egy kis fasírt krumplival meg savanyú uborkával és a végére jöhet a főtt kukorica
A pizzás még itt várja, hogy megízleljem várhat még egy darabig úgy érzem…
Dobj egy képet majd róla mert nem hiszem el
Beszarás Azt lehet tudni hogy mégis milyen pizza? Azt ne mondd hogy feltétként ezen is van kukorica
Jó kérdés ez csak pizza. Megszaglásztam… csak a oregánót érezni rajta.
A sült szalonnás pedig finom ám. Csak sajnos bezárt a webshop, de TPA volt.
Ha egyszer lesz tali, akkor viszek, ismerősömnek még van belőle!
Egyre jobb dolgokra derül fény Ha valaki tud vagy még ilyen különlegessége akkor mutassa be
Legutóbbi Győri talin volt egy fahéjas csilis aroma is!
Úgy érzem lassan be kell tenni egy WTF???! reakciógombot is
Javítottam.
Egyébként nem volt rossz, csak nagyon csípett!
Ha nem hússzor olvastam el de még akkor sem értettem milyen tálon De viccesebb volt úgy
Igen, ha az ember siet, akkor elő fordulnak fura dolgok!
Akkor viccesebb volt, most viszont talán érthetőbb.