Kíváncsi vagyok kinek mi a dobogós liquidje! de csak 1-et írjatok! tudom! nehéz lesz! (írd meg azt is honnan szerzed be és hogy hogy kevered).
Jó neked.
Félreolvastam a kérdést A válasz kb ugyanaz…ha használok aromát néha akkor az a Decadent vapours Hill Town. Az eliquidonlineshop-ból beszerezhető és a jelzett % alatti arányban keverem…gyakorlatilag feltöltöm alaplével a tankot és egy csepp megy bele. A Mexican cartel lime+kaktusz még néha labdába rúgott, de már az is kuka
Madártej - Aldi
Nem olvastad félre, adtál 1 helyes választ!
Hogy mi?? ez vicc?? fényképet mutassál róla mert nem hiszem el!
Áhhh…megettem szilveszterkor.
Amúgy legyen az Azhad’s Elixir Signature1000 - Vape42
(Azt tudod, hogy ez kb. olyan kérdés, mint a “kedvenc kajád” vagy a “legszebb nő”?)
Igen, és kösz a választ! Annak nem látom most értelmét hogy többet felsoroljatok, ez egy célzott kérdés, és nehéz is mert csak 1-et lehet. Egyébként eléggé meg vannak szorítva a nav által, sok aroma végleg vagy hosszú ideig eltűnik, az aromaparadise meg végleg lehúzta a rolót.
Számomra nem nehéz
Most már tanulva a múltkoriból 1 éves
raktárkészletet görgetek magam előtt.
Ahogy nyitom a 200ml liquidet, már is keverem a következőt
Ennek minden körülmények között kell lenni egy tankba!
És ez nem más mint a:
https://vape42.hu/termek/dod_obsidian_30ml.html
Tisztelettel
Ismerem, te milyen kazánnal használod? Egyébként eszméletlen mennyi mennyi rossz íz van, nekem is van már sok ami példának egy tasakba figyel, a jók meg külön, amit használok meg itt az asztalon.
Nekem csak Kayfun RTAim vannak.
De fokozatos az átmenet RBAkba (boro).
Tisztelettel
Tudom mondtad csak egyet, de ebből a desszert dohány kategóriából ezt azért írom le mert tudom másoknak van ami elsődleges.
Egy másikban kazánban “vetésforgóként” kb. 30ml enként váltva :
A fenti shopból : EjM Southern Smoke (ami most megint nincs )
https://www.tisvapo.it/prodotto/the-crown-vapehouse/
Tisztelettel
Ez milyen kérdés már, a legszebb nő Angela Ponce
Nehogy összekapjatok, kinek mi!
Nem nehéz: M-Type. Jelenleg Vape42, és 5-7%.
Milyen kazánnal?
Bármilyen mtl-lel.
Eddig javarészt Kayfun lite, jelenleg leginkább Dvarw.
Azért is nehéz ezt megválaszolni, mert - nem tudom Ti hogy vagytok vele - nálam pl egy aroma hiába húdeszuperfincsisohanemkellmás, azért huzamosabb használat után unalmassá válik, vagy épp ízvakság jöhet.
Pl VampireVape Charger-ből elszívtam viszonylag rövid idő alatt 200 ml-t (14%, 70/30), a legutóbb bekevertből (június 3) azóta csak egyszer öntöttem a tankba. Nem kívánkozik. Így már ezt nem nevezném kedvencnek.
Jelenleg az előszeretettel fogyasztott amiből lassan elfogy a második 120 ml-s flakon a Squid Juice Cross (14%, 60/40). De kitudja arra is mikor unok rá.
Főként gyümis hűsítős vonalon mozgok, amiből azért van választék dögivel.
Szerk: a beszerzési hely lemaradt, theliquidcity és juicyvapour.
Vagy csak annyit jelent , hogy még nem találtad meg az igazit
Nézd meg pl. @Imike2506 ő csak 90%ban RY69-et használ.
Én meg valahol a 2 között vagyok, mert pl. PODba csak a Ragnarok
(kivéve ha nem próbálok valami ízt direkt abba egy másik ugyanolyan PODba)
Egy kazánba ugye Obsi, egy másikba a többi desszertdohányos, és még egybe
pedig az összes többi (inkább desszert) 30mlenként váltva, de csak olyanok amik átmentek a
Dripper teszten.Így van változatosság is, viszont megvan az állandóság is.
Azt én jelen pillanatban nehez tudnám elképzelni, hogy legyen olyan nap hogy az
Obsiba és a Ragnaba ne szívjak bele ha csak egy slukkot is.
Tisztelettel
Vagy csak nem találtam meg, igen
Nem degradálásként, eszembe se jutna ilyesmi, de dohányos vonalon azért könnyebb leragadni egy íznél, nem?
Én nem próbáltam még dohányosokat, mivel pont azért váltottam vape-re, hogy ne a dohányt érezzem nyilván a füst és a gőz ég és föld, de egy ilyen ellenérzet van bennem.
Szerk: Ragnarok nekem is tervben van, csak amikor rendeltem sosem volt Green verzió