Volt már valaki ilyen elvetemült hogy ilyet, vagy ehhez hasonló ízeket megkóstolt gőz formájában?
Kinek mi volt a legextrémebb íz?
Szia László!
Én nem szeretek veszélyesen élni, így számomra megmaradnak az abszurditást mellőző ízek.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, eddig ez volt a legextrémebb.
Tizenéve én ennek az elődjét kipróbáltam, az öreg vaperrk (Blackiék csapata) küldtek nekem olyan henteses szalonaaromát, hogy a kutyák lerágták rólam a kabátot
Nekem sem volt annál extrémebb.
Annak idején benne voltam az Inawera tesztelői között. Na ott aztán kaptunk az ívet . A leg emlékezetesebb talán a Goji bogyó volt, amit még a szekrénybe se raktam be, nehogy átvegye az illatát valamelyik liquid. Borzalmasan xar ize és illata volt. Szerintem nem is jelent meg aztán.
Erre a gojira válaszolnék, igaz csak nevében egyezik, a drága szomszédom a kert végébe telepített goji cserjét, olyan mint az olajfa, tele tüskével, terjeszkedik minden irányba, alig bírtam kiirtani… Aranyos szomszédnéni…
Sokáig szemeztem a Bacon aromával …de nem vitt rá a lélek aszem régen volt a vapemester elődjénél
Ha mégis rávetemedsz, valaha…javaslom 1 százalékban keverni, és vágj mellé egy szelet kenyeret, kapásból pg töblettel ropogósabb
Igazából az tartott vissza ,hogy attól féltem folyamatosan éhes leszek tőle … Fene gének… Az asszony az első szelet rántott húst el kezdi sütni és már + 2 kiló rajtam is van
Ja, ez ismerős szitu nekem az a szerencsém, hogy nem tudom összeegyeztetni fejben a kajaízű leveseket.
Szervusz Tibor !
Én 32 éves koromig 72 kg voltam, bármennyit ehettem nem ment fel a kiló, a seregben másfél év alatt híztam 8 kilót, leszereltem visszafogytam 72 kilóra. Na de most van szép pocak meg szép kiló is … Igaz már 154 éves elmúltam meg a kiló is 120 körül mozog… Imádom a hasam, nem szégyen az. Mikor kivették az epém egy évig diétáznom kellett, naponta 3 szelet kenyér 3 szelet felvágott. 120 ról lefogytam 80 kilóra. Nem kívánom senkinek.
Hello Atis ! … Idegböl és egészségügyi okból senkinek sem kívánom a fogyást… az brutál megviseli a szervezetet … én 2x fogytam 30+ kilót … De szerencsére nem volt semmi hasonló tényező… Csak a vas akarat most igyekszem tartani az elért testsúlyt… de ez a hedonista formámmal elég nehéz tud lenni
Nálam pont így volt , stressz miatt záródtak az epeutak, besárgultam, majdnem eltakarított, kivizsgálások, epekő, műtét…