Igen, hasonlót én is tapasztaltam sajnos.
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Nekem gond nelkul megy.
Szia Gábor igen már nálam is megy!
Szerintem már javították a gondot.
Amit köszönünk @Donat és @Vaperina_Kinga nak!
Szia, köszi a videót. De azért nézd csak. Én ezt tegnap előtt fényképeztem. Videót akartam én is, de balfax voltam, így lett ez a kép. Zeus a már említett A1 Sea Wolf 32G+0,3x0,8 flat alien clapton. A karika a műanyag alatt a mágnes.
Lehet a huzal lesz a ludas.
Probaltad más tankban ezel a huzalal? Ha úgy is ez a jelenség akkor 100%.
Lathatad nálam nem mozdultak a kokszok az edény alján pedig jó erős neodimium mágnest használtam.
Direkt azért hogy ha van valamilyen fémes az edényben azt tuti össze kapja.
Ez a darálék most zeusból jött le. Amivel indítottam a bejegyzést az egy hellvape destiny-ből. A kettőben a huzal ugyanaz.
Akkor a huzal lesz.!
Más típusú huzalnál nem figyeltél meg ilyen jellegű dolgot?
Még csak ezt vizsgálgattam. De lehet hogy a leégetésnél van a probléma. Én nem úgy égetem le, ahogy a videóban látható. Kiveszem a vattát és narancssárga izzásig hevítem a coilt. Ezek az anyagok nem hőállók, ezért végülis természetes, hogy revésednek, ami a hőtágulás miatt leválik. Legközelebb megpróbálom úgy, hogy nem melegítem izzásig.
A vízbemerítés közben is izzítasz még egy ideig? Én sosem tisztítom így mert olcsó a huzal amiből a coil-t tekerem…cserélem mindig. De kipróbálnám kiváncsiságból
Igen izzítom.
Úgy kezdem az izzítást egyből vízben.
Pont a revésedes elkerülése miatt.
Ha szárazon izzítasz pláne ha egyből vörös izzásig le ég minden szennyeződés az 100% de a huzal vagy huzalok szerkezetének nem használ. Észre vehető az ohm / íz változás egy ilyen művelet után.
A száraz izzás miatt alakulhat ki a revésedés is a huzalok külső hélyán ami hűtésnél le válik.
Amúgy én sem spórolok se a huzalal sem a vattával.
Ez egy teszt volt! A fel merült robléma miatt készítettem a videót.
Nem vízben már nem izzítom, csak még izzik amikor bemerítem.
Ja bocs…nem is tőlem kérdezted… na mindegy már, én nem izzítom vízben.
Ez egy régebbi cikk. Nem tudom hogy azóta történt- e kisérleti érdembeli változás.
További nagyon érdekes cikk és ide vágó. Érdemes végig olvasni.
Érdekesnek érdekes, de azért nem biztos, hogy jó gondolat egy 2016.10.04.-ei cikkre hivatkozni, vagy bízni benne. A technika rohamléptékben terjed a vapeben is, és akárhonnan számolom, ettől az írástól már lassan hét évre vagyunk…
Nekem csak annyi jutott eszembe, hogy a büdösbagónál nem érdekelt minket, mennyi kátrányt, stb. szipákolunk…
Szia, ha már rászántad az időt, hogy foglalkozz vele, akkor a következő takarításnál megcsinálom úgyis hogy nem izzítom fel szárazon, hanem csak a vízben. Megnézzük mi lesz abból. Még bőven van ebből a huzalból…köszi a cikket,szerintem érdekes.