Szét fogom szedni a zeust is, abban is ugyanez van és leégetem majd azt is. Igaz, itthon nincs mágnesem,de megnézem majd. Semmi rossz íze nincs amúgy, amiről a kép készült annak sem volt. Az egy hellvape destiny tank és maxra ki van nyitva a levegője. 0,45 ohmos coil van benne és 40-42W-on van hajtva.Szóval…passz.
Hülyeség félre téve. Elképzelhető hogy gyártási hibás a huzal amiből készült a tekerés.
Hegesztő a szakmám és nagyon sok selejtes anyagal találkozom nap mint nap.
Fel vannak retegeződve és ez mind a nem megfelelő ötvözések vagy a gyártási sorrendben való kihagyás és a versenyképes gyártási idő le rövidítésenek a következménye is lehet.
Próbálj más fajta anyagal/gyártóval egy új tekerést.
Ha ott is fen áll ez a jelenség akkor el gondolkodhatunk.( What the fuck)
Én SS, ni80 khantalt használtam de ilyet soha nem tapasztaltam.
Geekvape, vandy, xfkm, ud egyiknél sem.
A poros koszos munka barátja pedig a műanyag zacsi! (SIMÍTÓZÁRAS Tasak) És így tiszta marad a cuccos.
Szia!
Ezt találtam:
https://www.acerinox.com/en/productos/stainless-steel-grade/EN-1.4841---AISI-314-00001/
Vagy esetleg a balibabán
Ebből szerintem egy 10-20 tekerés kijön, 21 nem biztos
Gálik Tamás üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2022. júl. 24., Vas 14:58):
Szia, az SS-nél biztosan nem is fogsz ilyet tapasztalni gyenge mágnessel, mert nem mágneses csak a ferrites, az is csak részlegesen. Gyanítom, hogy a nikkel ötvözetnél is hasonló lehet a helyzet. Lehet h gyártási hibás és selejt, csakhogy nem csak én veszek iylen huzalt, hanem sokan ezt-ezeket használjuk. Az lenne a jó, ha többen is megpróbálnák ugyanezt egy mágnessel, amikor leégetik a coilt. Akkor jobban kiderülne, hogy csak nekem szedte össze a coil a szálló fémport, vagy ténylegesen előforduló dologról van szó. Mert azért valljuk be, ha ez így van ahogy nálam előjött,akkor azért ebben van kockázat hosszútávon. Köszi a választ és ne felejtsük el, egy mérés nem mérés, két méeés fél mérés, három mérés egy mérés. Vagyis az ismétlés vezet a tudáshoz.
PS: sztem már az is beszédes lehet, ha a leégetett koksz elkezd leülni a víz aljára. Ha lebeg, akkor kár is elővenni a mágnest.
Ez okés,rendelnék is belőle, csak ha 5 dkg-mal számolunk/fő, akkor kellene 2 millió ember akivel elosztanánk. Na jó,csak 1 925 689,mert darabolásnál lenne egy kis veszteség
szívna mindenki
Stim tudom hogy mi magnesezhető de a revésedes előfordulhat és így le válhatnak részecskék.
Ám ez akkora mértékű hogy ezt a huzalokon simán észre lehet venni. A szálló fémpor az meg finomabb szemcse szerkezetű. Maró tárcsával csiszolok ilyen szilánkokat de azok le is ülnek a légkörből villám gyorsan pont a méretük és a súlyuk miatt, max ha huzat van az felkavarja.
De igazat mondasz próbáljuk ki ezt a szitut minél többen.
UD 30ga kanthal van itthon tekertem is a berserkerbe! És mehet a valatás!
Menyi időt volt kB használva a tekerésed?
1-2nap és beszámolok róla. Hogy én mit pecázok ki a koxból.
2 hetes lehetett,de ezt csak melóban használom. Úgyhogy inkább azt mondom 2500-3000 slukk single. Jó lenne ha sokan ránéznének. Neked külön köszi,ha rászánod az időt. Igazából nem nagy dolog egy kis mágnest alátenni…
Ezért vagyunk hogy segítsünk egymásnak.
Neked köszönjük hogy felhivtad a figyelmünk ilyen típusú problémára. Én különösen a vasiparos melóm miatt,bár nekem mindig instant a cuccos (be van zacsizva) csak szünetekben veszem ki belőle.
De sose tudni mi okozhatja az ördög meg nem alszik!
Igazából még nem tartom problémának. Lehet egyedi dolog is…de figyelni fogom az biztos.
ez csak a chemtrail-ból lehulló anyag ami szíváskor bejut a tankba és a vatta felfogja
Na akkor kérem tisztelettel elkészültem!
Anyi változó van hogy a bersit hagytam és inkább a zeust piszkáltam és egy régi melósra dobtam rá. Találtam előre tekert damon killer tiger coilt ami khantalt.
Gondoltam hogy a felhasználás is hasonlitson szóval dl. Csak a nagy levegő nyilasok végett.
3as mag 0,56ohm 38w. Muji vatta. Félig nyitott levegő.
Most pár napig ő lesz a harcos-ohm!
Sziasztok! Kicsit csúsztam a beszámolóval nézetek el sok a munka. ( Sok pénz szép ruha! (új mod) )
Na de csapjunk bele készítettem egy kis videót hogy mi is a tény állás nálam. (nem röhög!)
@sv650tk nálam semmi fémes dolog nem volt az edényben. Peddig egy erős mágnest dobtam alá.
Nem tudom mi lehet a problem!
De remélem be segítenek @Vaperina_Kinga és @Donat a dolgok javitásában.
Amit előre is köszönök nekik!
Nálam pedig vagy nem töltenek be vagy élvezhetetlenül szaggatva játssza le az összes varerinán lévő videót…már jóideje
Már intézzük. Köszönöm, hogy szóltatok.