Adott egy (dvarw) kazán, amiben már jó ideje a pozitív oszlop csavarja valamilyen oknál fogva korrodál, vagy elolvad. Sok helyütt kérdeztem már, senki nem tudja az okát.
Váltottam kazánt. A kérdésem csupán annyi volna, hogy véleményetek szerint van rá esély, hogy a gőzbe keveredett fémgőz, vagy az olvadó fém gőze, és ez hosszú távon betegséget okoz nekem?
Szia olvastam a posztodat “OTT”
Valami nem volt rendben a kazánnal mert pár éve használom a címben szereplőt,de még ilyenem nem volt soha.
Fémgőz azt nem tudom,de a huzalokat is hasonló amyagból gyártják,igaz az K eep H er W et
Nem klón, és eredeti pótalkatrésszel pótoltam a csavart, az oszlopot és a tömítést is.
Viszont én is úgy gondolom, hogy lehet, hogy inkább korrodál.
De a kérdésem lényege nem ez, nem tudunk rájönni, hogy mitől történt ez.
A kérdés az, hogy juthatott -e a szervezetembe a fémből…
a csavar lehet kínai szar…én is hasonlót tapasztaltam az eredeti dvarwomban a csavar elszínezte a levest azaz elkezdet rohadni kicseréltem másikra és azóta jó…
Hoppá. Első, aki hasonlót ír. Igen, a levest is elszínezi. De az eredeti oldalról rendelt csavarok is szarok?
És gondolod ilyen esetben, ha szívtam, okozhatott egészségkárosodást?
Szerintem nem, illetve ha valami kimutathatatlan mennyiség mégis, az sem hiszem hogy bármit számít. De olyan kicsi annak is az esélye, mint a lottó ötösömnek.
(Nem szoktam venni szelvényt…)
(Vigasztaljon az is, hogy ezt a bóvli anyagot más módon meg kb. lehetetlen a szervezetbe bevinni illetve táplálék-kiegészítőként meg sokba kerül )