Sziasztok én arra gondoltam,hogy lenne e öklete valakinek,hogy milyen tankot érdemes venni de csak kóstolgatás céljára? Az csak arra kéne,hogy bele a leves és kóstolni igazából na most mtl vagy valami dl tankot kellene e venni szerintetek ami nem horror áron van ugye esetleg rda vagy rta tank kinek mi a véleménye erről.Mert tervben van egy kimondottan kóstoló tank is majd.
gondolom a single coilos rda k jók lehetnek akkor erre a célra? Márkák amik jók is?
Ez tetszik, úgy is olyan régen vettem már valamit (nem).
Itthonról is be lehet szerezni óccón, teccik.
Hiszen már volt egy napja is, már rég elfelejtettem.
vannak jó ötleteim pedig komolyan kéne kóstoló rda nem lenne hülyeség vagy megvárom a fizut.
Bezzeg az én időmben… Velocity-vel nyomultunk. Vastüdőt is rendelj mellé, ha erre esik a választás.
Egyébként +1 az Ammit-nak.
rá nézek erre a pelso v3 ra majd
Hmmm, felső levegőzés, ilyenem még nem volt.
Vastüdőt melyikre írtad? Mert a tüdő még csak-csak…
A Velocity brutális. Vagy csak az én nyeszlett tüdőlebenyeim nem bírták a strapát.
Minden tekintetben szuper. Igazi “durva” DL, ám amellett nagyon jó izvisszaadása is van. Én szerettem. Csak már sok volt, azért adtam el. Népszerű cucc volt. Emlékszem 3 perc alatt vitték el.
na még egy occsó modot is kell nézzek az rda alá ha vande azt csak a,kóstoló rda alá venném meg.Mennyi minden kéne megint
Wismec. Olcsó és nem Smok
Volt egy p80-am, elég jól bírta. Akkoriban még azt hittem, hogy a középérintkezőn túl nincs élet.
Van egy nem használt coolfire z50-em óccóért, ha érdekel.
Szia Kinga!
Esetlegesen a Berserker v2 Rda-hoz is volt szerencséd,mert ha igen melyiket ajánlanád,ha ízre is rá kellene jobban menni,az Ammit-ot vagy a Berserker v2-t?
Szia Szilárd
Berserker RDA-m sajnos nem volt. Az Ammit-ra pedig azért próbáltam rá, mert az MTL RTA-ját is imádtam az Ammitnak. Iszonyat jó szerintem. A Berserkerrel rossz volt a viszonyom így az RDA-jára sem lettem kíváncsi. Ám mióta volt a kezem ügyében egy V2 azóta ismét kíváncsi lettem. De tény hogy a V1-es RTA úgy szar ahogy van.
Számomra! Az kimaradt! Elég fontos! Mégegyszer Berserker V1-et mer hozni a postás inkább elköltözöm.
Egyébként az RDA-k eleve izesek. De ha még-még-még az ízre megyünk rá, akkor valami kicsit kellene választani, ahol kevés hely marad a top cap alatt. Az Ammit tudta is ezt, úgy hiszem. Illetve még a Galaxies RDA ami szerintem nagyon finom ízekre képes.
@Vaperina_Kinga most felizgattál ezzel az amittal, kénytelen voltam venni egyet aliról, mert látom kezd kifutni. Nehogy már lemaradjak valamiről, mert mi lenne akkor? (Semmi )
3.7k volt, de most már tényleg bezárom az internetet és elásom a ház mögött.
Örülök, hogy miattam költesz. Ez nagyon hízelgő.