Jó áron van extra kedvezmény nélkül is…szerintem. Nálam egy mod és 2db akku volt legutóbb a kosárban 35eur értékben és kaptam az extra %ot 5 nap után…ami az utána kosárba tett cuccokra is érvényes volt. Remélem szerencséd lesz.
@Zsolt68
Kíváncsi leszek erre én is, kipróbálom, ma délután a kosárba pakoltam pár holmit ott.
Röhögni fogtok rajtam, de én az egyik mod alá rendszeresen berakom a parafa poháralátétet. És nem a modot féltem
na, tessék…a kumulusvape-esek mégsem hülyék
Jelentem leadtam a liquidhallon a rendelést. Bennemaradtak a kosárban a cuccok. Kumulusra jövő hónapban kerítek sort inkább. Aztán vagy fél évig ismét jó vagyok.
Nekem ilyenkor jut még eszembe valami mindíg mikor lenyomom az entert
Biztos megvettél mindent ami kellett ?
De nem ám. A kerámiacsipesz lemaradt. Basszus Zolika, miért csak most szólsz?
Mindig lemarad valami
Már elhatároztam pedig én is, hogy összeírom.
Van, amit meg 2 helyen is megrendeltem.
Vattám van pl. 2025-ig…
Huzalt meg elfelejtem.
Kell egy tételes végigmenés.
Csókolom ! Tessék megkérdezni minket a nyomkodás előtt
Csak vicceltem @Zolika Szülinapozás lesz ebben a hónapban, inkább kitöröltem azt a kosárból. Meg van amiből nem 4et vettem.
Ha szeretnél küldök szivesen ,van egy pluszban
Kedves vagy köszönöm. Jól muzsikál ez is, csak nem tudom megszokni, 7.5 évig a “simát” használtam. De simán birható, csak tudod a jól beválltat nem lehet mással pótolni.
Miért cseréltem ugyanezt le a simára
Én tudom.
Nekem is van ilyesmi, de jobb szeretem a 30 éves fém kozmetikai csipeszem
Egy ilyen kerámiát meg már ügyesen eltörtem
Nekem 2x sikerült eltörni, csak volt pót kerámiám. De azt is eltörtem. Egyébként sokáig bírta.
Nekem van, de sose használom, szóval ha szeretnéd, a tiéd!
Kedves tőled. De pótolom majd, meg ezt nem is néztem kumuluson, jövő hónapban oda szeretnék rendelést leadni, ha lesz ott is, akkor onnan lesz. Kibírom ezzel is.
Egy biztos, s’n’v üveget nem szabad nyitni vele.