A tegnapi nap rendeltem a liquid-aroma.hu webshopjáról egy lost vape elite 40-et, de kétségeim támadtak, hogy megbízható-e az oldal. Korábban nem volt még vape-m, de ez jó választásnak tűnt, és ott találtam a legkedvezőbb áron a készüléket, és liquidet is egyben.
Valakinek tapasztalata az oldallal kapcsolatban?
Az első podom anno nekem is tőlük jött. Lost vape jó választás. Más kérdés hogy soha nem vennék a kezembe podot újra de a rendeléssel nem volt semmi gond, megbízható az oldal.
Szerintem csak annyi, hogy pézkidobás az analógról átszokás után…ahogy minden amit nem magunk építünk. Persze ha ez nem szempont és nem fossa magát össze a pod időről időre akkor semmi.
Nem értem miért lenne pénz kidobás. A spanom havi 10-et költ a cuccára. ebben benne van a fej és a lötyi is, amit én keverek neki. Az analóg a háromszorosa lenne kb…
Nekem szimplán kevésnek bizonyultak. Kezdtem egy Joyetech egoval, sokat nem vártam tőle, cigiről átszokni jó volt, de szinte állandóan a töltőn lógott, kiderült nem nekem való a beépített akku. Utána következett egy Vaporesso gtx go 80, az nemhogy folyt hanem egyenest ömlött a lé orrba szájba, ízre se volt valami nagy durranás. Aztán egy Geekvape aegis boost pro jött, az még eleinte egész barátságos volt, de úgy fél év után lötyögni kezdett a podfej, nem volt hajlandó rendesen becsattanni a helyére, ezáltal szintén mindenhol ömlött belőle minden. Most van egy Vandy vape jackaroo tartaléknak, már csak a férjem használja néha, maga a készülék jól működik de nálam a heti porlasztó csere kész anyagi csőd volt. Most a sub-ohm tankokkal találtam meg a nekem való világot és nem is lépek sehova tovább.
Én nem építgetek, mert ahhoz se időm se türelmem és hülye is vagyok hozzá. De így is havi 10-ből kettőnkre kijövünk mindenestől a férjemmel, pedig nem spórolunk rajta. Amíg podom volt, egymagam is elcsesztem rá bőven ennyit, még többet is.
Lehet velem van a baj … De lényegesen kevesebbet költöttem amíg csak a pod-om szívogattam amióta véperek közé keveredtem … Az erre arra elköltött összeg szépen halmozódik … Most le is vezettem ez nem az én hibám …
Még 1 podom mindig használatban van … ő az én kis melós vasam … Kicsi még is 6 mili a Liquid kapacitása … egyszerű mint a fa ék… se gomb se törékeny elem … reggel 6 tol rdl-be kibírja este 6 ig és kb 20 munka napot ki bír a porlasztó… cserébe aszem most 8 dolcsi az ára …
Nem az analóghoz képest pénzkidobás…hanem az építőshöz képest. Plusz a podfej beszerzés bizonytalansága is valós probléma. A selejt podfej talán már kevésbé valid gond mint pár éve. Viszont a kokszos üzem rettentően drágító tényező.
Kb most ennyi az ellenérvem.
Persze, hogy nem a te hibád, Vásárolj kedvedre és fogd rá a nyuszira… (Nesquik) Ha van egy alkalmi vétel, még én is elcsábulok, de nekem aztán tényleg semmire már, csak alap, meg aroma, akkuk, meg Nico.
Ha valakinek hát nekem lenne érdemes porlasztót használnom az aromamentes használat miatt. De itt van 8évre elég huzal és vatta plusz a régi csalódásom a selejt porlasztók miatt…szóval max utazáshoz használnék már csak porlasztót/Pod-ot
Ha veszek 2 liter pg-t, vennem kell 1 liter vg-t is.
Mi a fenét csinálok majd 5-6 deci vg-vel mondjuk azt írja, jó ésesítéare, cukor helyett, édessége a cukor 60 százaléka hát, beletegyem a 2025 decemberi madártejbe?
Abba sem rossz!! Csak nehogy az is az rta-ba menjen!! Most adtam le a megrendelést én is, mert ott vannak frankó 10 l-es kaníszterek csappal!! Kellett 3 ,pálinkának!!