Liquid-aroma.hu

Sziasztok!

A tegnapi nap rendeltem a liquid-aroma.hu webshopjáról egy lost vape elite 40-et, de kétségeim támadtak, hogy megbízható-e az oldal. Korábban nem volt még vape-m, de ez jó választásnak tűnt, és ott találtam a legkedvezőbb áron a készüléket, és liquidet is egyben.
Valakinek tapasztalata az oldallal kapcsolatban?

6 kedvelés

Szia ! Régi megbízható oldal … Nem lesz velük probléma

10 kedvelés

Az első podom anno nekem is tőlük jött. Lost vape jó választás. Más kérdés hogy soha nem vennék a kezembe podot újra :joy: de a rendeléssel nem volt semmi gond, megbízható az oldal.

9 kedvelés

Mi a gond a podokkal?

5 kedvelés

Szerintem csak annyi, hogy pézkidobás az analógról átszokás után…ahogy minden amit nem magunk építünk. Persze ha ez nem szempont és nem fossa magát össze a pod időről időre akkor semmi.

7 kedvelés

Nem értem miért lenne pénz kidobás. A spanom havi 10-et költ a cuccára. ebben benne van a fej és a lötyi is, amit én keverek neki. Az analóg a háromszorosa lenne kb…

9 kedvelés

Nekem szimplán kevésnek bizonyultak. Kezdtem egy Joyetech egoval, sokat nem vártam tőle, cigiről átszokni jó volt, de szinte állandóan a töltőn lógott, kiderült nem nekem való a beépített akku. Utána következett egy Vaporesso gtx go 80, az nemhogy folyt hanem egyenest ömlött a lé orrba szájba, ízre se volt valami nagy durranás. Aztán egy Geekvape aegis boost pro jött, az még eleinte egész barátságos volt, de úgy fél év után lötyögni kezdett a podfej, nem volt hajlandó rendesen becsattanni a helyére, ezáltal szintén mindenhol ömlött belőle minden. Most van egy Vandy vape jackaroo tartaléknak, már csak a férjem használja néha, maga a készülék jól működik de nálam a heti porlasztó csere kész anyagi csőd volt. Most a sub-ohm tankokkal találtam meg a nekem való világot és nem is lépek sehova tovább. :grinning:

7 kedvelés

Én nem építgetek, mert ahhoz se időm se türelmem és hülye is vagyok hozzá. :joy: De így is havi 10-ből kettőnkre kijövünk mindenestől a férjemmel, pedig nem spórolunk rajta. Amíg podom volt, egymagam is elcsesztem rá bőven ennyit, még többet is.

6 kedvelés

Lehet velem van a baj … De lényegesen kevesebbet költöttem amíg csak a pod-om szívogattam :joy: amióta véperek közé keveredtem … Az erre arra elköltött összeg szépen halmozódik … Most le is vezettem ez nem az én hibám …

Még 1 podom mindig használatban van … ő az én kis melós vasam … Kicsi még is 6 mili a Liquid kapacitása … egyszerű mint a fa ék… se gomb se törékeny elem … reggel 6 tol rdl-be kibírja este 6 ig és kb 20 munka napot ki bír a porlasztó… cserébe aszem most 8 dolcsi az ára …

9 kedvelés

Egyszerű mégis nagyszerű :ok_hand:

8 kedvelés

Én ebbe a ki mennyit költ vape cuccra inkább nem szólok bele, a fiúk nem véletlen tiltottak ki a vásárló függő topik-ból :see_no_evil: :joy:

12 kedvelés

A kivétel erősíti a szabályt :grinning:

6 kedvelés

Nem az analóghoz képest pénzkidobás…hanem az építőshöz képest. Plusz a podfej beszerzés bizonytalansága is valós probléma. A selejt podfej talán már kevésbé valid gond mint pár éve. Viszont a kokszos üzem rettentően drágító tényező.
Kb most ennyi az ellenérvem.

7 kedvelés

Szervusz Tibor !

Persze, hogy nem a te hibád, :grin: Vásárolj kedvedre és fogd rá a nyuszira… (Nesquik) :rofl: :rofl: :rofl: Ha van egy alkalmi vétel, még én is elcsábulok, de nekem aztán tényleg semmire már, csak alap, meg aroma, akkuk, meg Nico. :wink: :innocent:

8 kedvelés

Ha valakinek hát nekem lenne érdemes porlasztót használnom az aromamentes használat miatt. De itt van 8évre elég huzal és vatta plusz a régi csalódásom a selejt porlasztók miatt…szóval max utazáshoz használnék már csak porlasztót/Pod-ot

7 kedvelés

Szevasz Atis!! Vegyetek rólam példát!! :grin: Én nem csábulok soha el!! :grin: :rofl: Az idén is csak 2 rendelést adtam le!! Jó abból az egyik alap! :grin: :rofl:

10 kedvelés

2026 őszig simán van aromám.
Ideje rendelnem? :grin::roll_eyes:
(Alapot mondjuk muszáj lesz nemsoká…)

6 kedvelés

Szerintem igen!! Muszáj lenne!! :grin: :rofl:

6 kedvelés

Ha veszek 2 liter pg-t, vennem kell 1 liter vg-t is.
Mi a fenét csinálok majd 5-6 deci vg-vel :open_mouth:mondjuk azt írja, jó ésesítéare, cukor helyett, édessége a cukor 60 százaléka​:open_mouth: hát, beletegyem a 2025 decemberi madártejbe? :thinking::joy:

6 kedvelés

Abba sem rossz!! :grin: :rofl: Csak nehogy az is az rta-ba menjen!! :grin: :rofl: Most adtam le a megrendelést én is, mert ott vannak frankó 10 l-es kaníszterek csappal!! Kellett 3 ,pálinkának!!

5 kedvelés