Sziasztok.
Rendelés előtt állok. Eddig Liquidhallról tervezem megrendelni a holmikat. Ám még pár nap van fizetésig. Azt gondoltam, bepakolok a kosárba, és úgy hagyom jövő hétig, amikor megkapom a fizetésem. De sok félét olvasok, most kifejezetten a liquidhallra vonatkozóan, hogy van akinek 1 hétig benn maradt a kosárban a cucca. Van akinek viszont másnapra kiürítették a kosarát.
Nem szoktam gyakran rendelni, van amikor fél év is eltelik 2 rendelés között. Nem skót vagyok, csak spórolós, mert általában aromázok. No meg tág mtl-el is csak kb 350-400ml megy el havonta (ez korábban több volt). A célom ezzel az lenne, hogy tulajdonképpen “félre rakatom” a termékeket, nehogy elfogyjon mire entert nyomok.
Nem ragaszkodom a Liquidhallhoz, több shopot is néztem, csak úgy láttam onnan tudnék egyszerre mindent megvenni. Két helyről nem igazán szeretnék. Nem az a lényeg, hogy a pk-t elengedjék, hanem, hogy legyen minden ami éppen kell. És akkor legyen ami kell, amikor ténylegesen leadom a rendelésemet. Nem szeretnék úgy sem járni, hogy a kosárban benne marad, ám rendelés leadásakor kiderül, hogy mégis ki van fogyva a termék.
Ebben kérném ki a véleményeteket, tapasztalatotokat.
Illetve honnan érdemesebb rendelni? Ugyanis nem vagyok a saját zsebem ellensége sem. Nem baj, ha olcsóbb mint a Liquidhallon, csak ne legyen nevenincs a cucc.
Egy szó, mint száz:
Legyen minden ami kell. VV 0.32es SS szálhuzal, VV Ni80 MTL clapton, Cotton Cloud’s vatta, aroma dögivel, hogy válogathassak. Ja, és a jó öreg “kék villamos” s’n’v. És egy kerámiacsipesz sem ártana. Ergo olyan shopot keresek, ahol benn maradnak a kosárban a termékek, és van minden ami kell.
Köszönöm.