Srácok valaki tud valami pontos infót hogy most mi is van. Egyik ismerősöm rendelt a liquidhallrol majd kapott egy emailt hogy a nav lefoglalta és makd értesítik mi a helyzet. Van még oldal ahonnan lehet? Ha megfogják a csomagot mire lehet számítani? Ha kimegyek külföldre pl. mennyit és mit lehet áthozni stb…?
Hello
Itt a beszélgetésben megtalálsz minden információt
De szép az élet még mindig…, látom a helyzet változatlan…
Szia azt irja ez a bejegyzés nem található vagy privát.
Kapkodunk a levegő után,de sajnos elfogyott
Csodás az élet
nálam oké
Most már nálam is megnyitja kösszi.
Úgy tűnik, vissza kell szoknunk a cigarettára, mert akkor nem leszünk bűnözők. Haj de jó!
Olyan gyönyörű lenne minden, ha az egész országot nem a semmihez sem értő suttyók irányítanák minden szinten. Mert látványosan elburjánoztak mindenhol. A kormányzatunk is észbe kaphatna, mert ebbe fog belebukni. Most itt (is) felhívom a figyelmüket rá, mert bizony ebből nagy gond lesz, sőt már van is és ahogyan az öreg bölcsek mondják: “Még az országnak is van határa!”
Biztos hogy nem fogok !
Bár a bűnözőket is mi tartjuk el.
Sőt,még a lóf..sznak is van vége !
El fog ez múlni mint minden.
Jó az optimizmusod.
Mindíg nem lehet rossz !
Ha panaszkodom attól nem lesz jobb,ezt már megtanultam.
Igen, már annyira retek, hogy lassan véget kell érnie.
Az életnek ? Hö,hőő ! Még most vagyok erőm teljében,most kezdtem visszafickó izé fiatalodni
Nem az életnek…system reboot.
Megnézném a Ceau film magyar verzióját, mielőtt meghalok.
Remélem igazad lesz!!
Esetünkben egyszerű módon lehetne a dolgokat mérlegelni. Az öreg kínai gyógyszerész, aki kitalálta a vape-t az analóg dohányzásról való leszokásra, komoly elismerést érdemelne. Már csak azért is, mert így valóban könnyen le lehet szokni a kátrányos károsodással járó dohányzásról. Sőt nem is akarunk visszaszokni, mert az analógot elfogadhatatlanul keserűnek és büdösnek érezzük. Átálltunk egy határozottan egészségromboló rossz szokásról egy másikra, mely mára igazoltan kevésbé ártalmas. Viszont még mindig sokan cigiznek. Nem lenne jobb, ha inkább ők is átállnának erre és ez lenne elősegítve? Nem beszélve arról, hogy a vaper szerintem nem tudja és nem is akarja elszívni a marihuánás cigit.
Ha már optimizmusunk sem lesz, nem lesz semmink!!
Herbert bácsi készítette 1963 ! -ban az elsőt,ha jól emlékszem.
A kiforrottat valami kínai bácsi,mert az édesapja belehalt a dohányzásba,de kopott az emlék…
Hidd el át szeretnének sokan szokni,csak kényelmesek,jobb megvenni naponta a “trafikban” vagy nem keverni hanem készen megvenni.
Az általad említett tudatmódosító az más azt is meg kell tekerni
De a legretkebb embereknek ha megszalad, kapzsik lesznek. Nem viselik már el azt sem könnyen, hogy mi örülünk valaminek, vagy mi gyarapszink egy picivel is, vagy hogy boldogulunk.
Maguknak akarják az összes hasznát, összes kontrollját mindennek.
(Én meg szeretnék látni pár agyonverést, felelősségre vonást, fegyházat, emberek megvilágosodását, stb…de az nemigen izgat senkit).