Környező országból vásárlás személyes átvétellel.

Sziasztok,

Az lenne a kérdésem hogy valaki járt határos országban mostanában vásárolni?

Akár hogyan nézem egyszerüen nem találok szlovákiában olyan boltot ahol tudnék viszonylag jó áron alaplevet vásárolni. Amikbe belefutottam azok 4x10ml 65 euroért. Előre bekevert 10ml kiszerelés árban nagyon húzosak. Valaki tudna esetleg tippet adni melyik boltot környékezhetném meg vagy esetleg alternativ megoldás létezik?

2 kedvelés

Szia !

Szerintem teljesen jól összegzi a helyzetet ez a poszt

Amit te írtál árat annál Magyarországon legálisan is jóval olcsóbban lehet alaplevet keverni …

9 kedvelés

Kérhetek egy kis segítséget ez ügyben? Idáig liquidhall-ról rendeltem mindent itthonról még nem próbáltam beszerzést.

4 kedvelés

Olvasd el a linkelt cikket eggyel feljebb. Minden benne van.

8 kedvelés

Igen köszönöm szépen! Megtaláltam a nekem való weboldalt PG VG megvásárlásához.Ilyesztőnek tűnik első ránézésre már csak azért is mert 99,7 tisztaságú. Lényegében ha én 50 50 arányban szeretném simán csak össze kell önteni ilyen arányban?

7 kedvelés

Igen .. bár nem tudom mi a rémisztő a 99,7 ben .. :squinting_face_with_tongue:

4 kedvelés

Mert még ilyet nem csináltam kérdéses számomra mi maradék 0,3. :smiley: De köszönöm még egyszer a segítséget.

5 kedvelés

Mikro műanyag .. ( amúgy nem tudom ) de úgy bármire is igaz ,hogy 100% ot nem írnak rá semmire ..

Tudod nyomokban diót tartalmazhat a saláta is … :rofl:

7 kedvelés

Szia.

Szerinted amit te veszel “készre keverve “az miből van ? :blush:(az is lehet ugyanonnan csak más a címke rajta :wink:)

Hidd el egyikünknek sincs baja tőle,pedig jópár éve “azt “keverjük,szívjuk :wink:

9 kedvelés

Gyógyszertári tisztaságú ezt rakják a gyógyszerekbe is.

9 kedvelés

Samponba,mifene…..hölgyeknek….smink vagy mi…igaz egyiket sem használom :joy::joy::joy:

8 kedvelés

Köszönöm mindenkinek a segítséget!:saluting_face:

8 kedvelés

Hölgyeket kivéve….:thinking::grin::wink:

4 kedvelés