Majd légyszi azt is osszátok meg velem,hogy hány tekerés kell
Hát…ennek nyíss egy új totyikot
A huzal a fiúk ajánlásával kanthal 28ga …0.3mm …a többit a fiúk tudják helyettemÉn azt akarom,amit ők!
Kb 6 menet, 2,5 magon 1,3 ohm körül leszel. Ajánlom magam! És ajánlom a Tekerdét itten-e:
https://diy.vaperina.cc/tekerde/index.html
És még egy fonti dolog: a “dobról” való tekerés közben a vágás előtt húzd be a “drótot” az erre szolgáló vájatba vagy rögzítsd az ujjaiddal, ha elszabadul a teljes tekercs cucc, könnyen alkothatsz egy gordiuszi csomót 5-10 méter kanthalból.
“Lábak hossza” miiii…honnan tudjam?
Fura találmány a vonalzó, de sok mindenre megoldás. Elsőre számolj 3 vagy 5mm-vel. Az első tekerés beépítésnél aztán megméred és kész.
Igen…majd elsőre használom a vonalzót
Nahát, nahát
Csak nem épitesz Beatrix?
Mondam én…
Ha majd rendelem az alapot,ilyet rendeljek?Ez jó?Ha kérdeztem már,bocsika,feledékeny vagyok
És akkor ha most ilyen alapot veszek,ezzel jók lesznek a longfillek a Kizoku-ba?
Vagy vegyek inkább 100%vg-t?
(Dinner Lady longfilleket veszek megint,ami 60ml flaskában van 20ml aroma)
Teljesen jó lesz a 70/30 alap a Kizokuba!
Én is a füstbajnokot jelöltem be
Floravitában nem gondolkodsz?
Külön-külön a pg-t és vg-t.
Aztán úgy variálod ahogy szeretnéd.
Igen,de ott a 20ml pg aroma
Írok
Hát ha ennyire ki akarod számolni a 70/30-at meg jóval olcsóbban kihozni akkor az Edina féle legolcsóbb megoldás marad! Pg-Vg floravita innen 100% nikotin aztán szajé!
Van floravitám…nem az anyagi,hanem a lustaság…Nem akarok most annyit méregetni…felönteni nyakig a flaskát azt készCsak van aki azt írta a Kizoku-ra,hogy 70vs-s alap legyen,van aki még azt,hogy 100%vg…ezt nem tudom még
36mg-osnál,amit már rendeltem,a mostani DL longfillek is azzal vannak,+floravitással,nem merek még feljebb menni mg-ra,még kezdőnek tartom magam hozzáSzóval most lusta vagyok méregetni…felöntöm nyakig…csak melyikkel?
@anon40018559 nem akarom most a pg vg-t méregetniMost azért rendelnék 18mg-os alaplét,hogy csak beleöntöm ezt a nyakáig az aromára és annyi mg-os nikotinos lesz,amennyiA 12-es van előtte,de mire azt bekeverem,veszít egy kicsit és az most nekem kevésnek bizonyulAranyos vagy,hogy tudom…azt tudom…nem azért kérdeztemHanem,hogy nektek,akiknek van kizoku-ja,melyik vált be jobban…melyikkel nem folyik tutiraA gtx nem mindig bírja nekem az kész 50/50-et…folyik néha…Ezért kérdezlek benneteket Kizoku-sokatÚgy emlékszem, a múltkor is írtad,hogy neked a liquidjeid 70vg-sek…soxor vissza is olvasok,de nem mindig találom meg azt a témát,ahol már erről írtunk
Nekem a pg és a vg nincs összeöntve(még)úgy van,ahogy a floravita küldte Ezért a mostani lustaságom,mert a múltkor is lusta voltam eleve összeönteniMeg nem is tudnám mibe…ásványvizes nagy üvegbe?
Detto.
Nekem kb. havi 100ml a fogyasztásom, számolgattam, hogy veszek pgt, vgt, 100-as nicet, aztán kijött, hogy ennyi pénzért én ugyan nem fogok méregetni, meg kutyulni, ahhoz túl lusta vagyok.
Szóval van ilyen is, ne aggódj.
Persze lehet, hogy kurmányunk lassan erre is rá fog venni.