Sziasztok.
Aki használ Kizoku limit-et…milyen arányú pg/vg-t szeret a kicsike?Fogom porlasztóval is használni és megpróbálom a vattázást is.
Eddig a kész liquidem a gtx-be pl.50/50 lett.Vettem 70vg/30pg nikotinsó alapot is,de még nem kevertem vele.Valószínű,ha majd felhasználom,azok is longfillek lesznek.
50/50 vagy 70/30 vg többletes jobb neki?
Remélem nem kokszolnak túlságosan a liquidjeim…Dinner Lady:strawberry bikini,purple rain,pink berry,lemon sherbets.És Riot Squad:pink granade amiket most szívok 50/50.
Valószínű ezek közül fogok majd újra rendelni,mert ezek ízlenek egyenlőre.
De van Vampire Vape:pinkman.Inavera:summer feelings,Red fruit mint.Kts:love.Imperia:raspberry,menthol,lime aromám még.
Mivel soha nem vattáztam még…mire számítsak,kb.hány naponta kell majd cserélni?
hello én sima vg vel csinálok minden levest 9mg teljes jó igaz még csak ma tekertem meg az asszonynak a kizokut de azért csak bele kóstoltam nagyon jó kis tank egyébként.
Csak annyit érzek,hogy már nem érzek igazánMármint íztDe pl.égett ízt nem érzek
Szerinted az 50/50 is jó lesz?Míg el nem fogy?Ebben a hónapban már nem rendelhetek longfilleket.Addig a mostani 50/50- et kell szívnom.Bár nem hiszem,hogy olyan hamar megjönne a tank és a mod…lehet,hogy lesz még időm rendelni és keverni is
“Jösz nekem” egy videjóval
Pontosan megfelel az 50/50. Én is azzal használtam, a Kölykök is azzal tolták, most is mindent azzal használunk.
Sajna még csak becsülni sem lehet a vattázás gyakoriságát, számíts arra, hogy hetente (eleve ez az ajánlott, a gyakorlatnak is jót tesz), és ha növekszik az idő, az csak ajándék. Egyelőre arra figyelj, hogy mindig legyen szüttyögtetni való a tankban, mert a GTX után úgy fog tűnni, hogy de nagy és de sok… de nem. Ugyanúgy, sőt még jobban fog fogyni a szent lötty a “tartályból”. Főleg amikor még ismerkedsz vele és másodpercenként kérsz egy slukkot tőle.
Ahogy a Vapelésben nagyon sok minden, így a Vatta “elhasználódási idő” is nagyon relatív. Az elején simán lehet, hogy naponta fogsz vattázni, vagy akár naponta többször is. Az, hogy egy adott tekerés/vattázás meddig bírja, nagyon változó. Érezni fogod, ha már nem jó az íz/égett/mellek ízű. Nincs egyértelmű szabály rá, hogy mikor/mennyi idő után kell vattázni a tankot, és azt sem lehet pontosan megmondani, neked mi lesz jó. Ki kell tapasztalni. Ja, és persze ez aroma/alaplé/hajtott teljesítmény/PG-vg arány/egyéb tényezők függvényében változó lehet.
A100%vg-100% PG határ között szinte már mindenféle felhasználásról hallottam. A legáltalánosabb a 70vg-30pg, illetve az 50-50-es hígítasi arány. Ettől függetlenül ebben sincsen egységes nézőpont. Én többször beszélgettem egy aromákhoz szerintem jól értő emberkével, és ő nagy általánosságban a 70vg/30pg arányt javasolta. Azt hozzá teszem, hogy ezek az arányok nem az alaplére, hanem a már kész liquidre vonatkoznak. Mert Pl ha 50/50-es alappal önrész fel egy 100ml-es flaskát, amiben van 10ml pg-ben oldott aroma, akkor az bizony már PG többletes kész Liquid lesz.
Én személy szerint úgy szoktam csinálni, hogy a végeredmény kb. 70vg/30pg arányú keverék legyen, és az eddigi tankjaimban általában ez nagyon jól működik.
jó én pl a gbc levessel 2 3 naponta vatta csere volt annyira kokszolt nekem de ugye az inkább desszert dohány vonal azért kokszolt is rendesen a gyümis levessel lehet 1 hetet tényleg ki lehet húzni.
Miután vettem a nikotinos alaplé mellé pg-t,vg-t,én is úgy csináltam már a longfilleket,hogy a végeredmény legyen 50/50 és majd legközelebb úgy szeretném csinálni, hogy a végeredmény legyen 70vg
szerintem a felöntősnél kell a sima vg alap akkor adja ki a 70/30 végeredményt azt hiszem mert ugye az aroma pg ben van alapból a flaskában benne amit fel húzol.vagy még a 80vg 20pg is jó lehet ha olyan alappal öntesz fel valamit akkor az 60vg 40pg lesz talán.
Nekem kb 3-4 naponta van vatta csere, ha csak egy kazánt használok (ritkán van ilyen:) ).
Amúgy nyugi, az első pár vattázást 2-3 napon belül fogod letudni. Akár napi 2-3 is lehet az elején, amíg megtanulod, hogyan is csináld.
Majd kitapasztalod, de ebben az a jó, hogy igazából tök mindegy, mert egy pori árából minden nap újrarakhatod a tekerésed egy hónapon keresztül.
Én kevésbé vagyok igényes, addig szívom, amig van valamennyi íze, heisenberg, red astair simán megy egy hónapig, de most a grandpas cream is elmegy 2-3 hétig. Mondjuk nekem 3-4 ml a napi fogyasztásom, szóval nem egy hárdkor mtl.
Persze…de nem szeretnék naponta vattázni vagy naponta többször isReggel így is hajnalban kelek,a munkában nem tudom megtenni,marad a késő délután vagy a kora este,de max.1 nap 1xDe jobban örülnék, ha nem kellene minden napNem vagyok egy türelmes ember
Ajánlom, hogy legyen kéznél mindig a bejáratott szetted, amíg nem megy a tekergetés. Azért egy tekerés nem egyik pillanatról a másikra szokott meghalni, hanem ez egy folyamat.
Nem agysebészet, de hazudni sem akarok, kell hozzá türelem. A drót megtekerése az nem bonyolult, de azért a befogatással el kell játszani, hol húzod, hol fogod le, közben hogyan fogatod a helyére stb.
Így néz ki a húzal a segéden, látod az egyik lába a drótnak meg van törve, ez azért van, mert a bal kezembe fogom a segédet és a hüvelykujjammal odafogom a drótot, a másik kezemmel meg feszesen rátekerem a karikákat.
Amikor lefogatod a tankba, akkor ne vedd ki a magot a tekerésből, mert szét fog esni, az tartja a helyén amíg odafogatod. Hagyjál elég sok drótot a szárán, mert úgy könnyebb lesz befogatni.