Már a sokadik kérdésem, de ismeretlen szituációba kerültem. Keverni szeretnék egy új aromát.
King’s Crest Tabaco Dulce 30ml aroma.
Természetesen a pg-vg(floravita), nic (full pg 100mg/ml) külön van.
A cél 70vg 30pg, 6mg nic
Na ott akadtam meg, hogy a flakonon 30% keverési arányt ír és amikor a kalkulátorban szeretnék számolni -mínusz pg-t ír.
Bár próbáltam a barátomat kérdezni a chatgpt-t, írt egy ajánlást de nem tudom hihető-e ez. Azzal tisztában vagyok, ha nagyobb az arány akkor a kész mennyiség kisebb.
Az a kérdésem, csinálhatom-e a chatgpt által leírt recept alapján?
Hali! Érdekes! Igen, közben Gilbert AI felvilágosított, hogy több aroma fog kelleni.
De amúgy 25%-ban a Keverde kihozta szépen, persze úgy hogy külön PG-t már ne adjak hozzá, persze 5mg nick-el.
Fordítva húztam a csúszkát .. igen ez így nem lesz tű pontosan 70/30 . Ha tartod a 30% ot .. de ha rám hallgatsz carni rá.. kicsit kevesebb lesz a VG .. de jobb lesz az íz
1% nem oszt nem szoroz már, szerintem meg sem érezném. Nem az a lényeg, hogy tű pontosan annyi legyen, csak ne ázzon ki az RTA-ból.
De nem tudom kéne-e ragaszkodni-e a 30%-hoz. A flakon meg a gyártó oldala ennyit ír. Más oldalon 20-25%. Eddig csak egyszer lett lefolyó a vége. Nem szeretném ha most is az lenne spórolni kell mert már csak 4 dl VG van
Sokáig én is ragaszkodtam a 70/30 hoz valszeg azért , mert sok Fehér Tamást néztem .. amikor kezdtem mindenhonnan ő folyt .. aztán itt kaptam sok jó tippet @Zolika köszönöm .. a lényege ,hogy 50/50 el sem fog semmi folyni ,ha rendesen van összerakva , karban tartva .. építve
És abszolút igaz .. jelenleg már 55/45 be keverek+ az aroma RTA-ba ,Aio-ba ,RDA-ba is
Régebben, még asszem a K Flavournál merült fel hasonló probléma az arányokkal hogy nem jön ki. Persze mert a gyártó nikotin nélkül számol valószínű mert úgy pont kijön a 70/30, 30%. Szóval ezeknél a PG/VG aránnyal kell játszani, ahogy fentebb írták.
Dugig van. Próbálom nem az egészet ki simogatni belőle. De ez egy visszatérő probléma amúgy. Vettem egy vadi újat,mert az előzőse rágyógyult a build. ugyanazt csinálja. Talán megpróbálok 1 mm-el kisebb lábat vágni a tanácsolt gyári helyett és megnézem. Csak dual-ban tekertem őt.
Videó annyi van, mint a nyűg. A többsége felgyorsítva csinálja. Egyébként annak idején FT videója miatt vettem azt a tankot De a választás és az ízlés “szubjektív”