PG/VG tapasztalatok

Sziasztok!

Ti milyen összetételű alaplevet használtok, és mennyi fogyik belőle?

Én eddig 50pg/50vg használtam, most mondom újítok, és 40pg/60vg kevertem. Látványosabb lett a gőzfelhőm de több liquid fogyott, sőtt íz intenzítás miatt fentebb kelett menjek wattban, de ugye úgy mégtöbb liquid fogyik. Amúgy tetszik a látvány és az ízek is olyan selymesebbek, de a fogyasztás….:hushed_face: Ez így normális? Én azt hittem mivel így sűrűbb majd lassabban szívja a vatta és kevesebb fogy….lópikulát!

9 kedvelés

magasabb watt = több liquid fogyás.

7 kedvelés

Szia Laci!

Én 50/50-es alaplé aránnyal operálok és ezt öntöm még fel aromával. Preferálom a tömény 3-5%-os ajánlású ízesítőket, általában a gyári ajánlás vagy az alá keverek, gazdaságosan jövök ki belőle és még a zamatok erőteljesebbek.

Nyílván így a levesem is hígabb, de sokat vagyok kültérben és ilyenkor a tél rendesen visszavesz a folyékonyságból és még így is gyűröttek a palackjaim…

Nyáron viszont a meleg miatt ügyesebben kell vattáznom, próbálok árnyékot találni a leveseknek és még életemben nem folyt meg egy tankom sem…:upside_down_face::index_pointing_up:

17652626731914140724394443006721

10 kedvelés

Szia, 85 PG, 15 VG :slightly_smiling_face::grin:

7 kedvelés

Köszönöm a tartalmas írást. Én sem megfolyás miatt kevertem máshogy.

6 kedvelés

Nyáron 70/30, télen 60/40 és 50/50 VG/PG arányban keverek, a fogyasztásra sosem figyeltem, inkább a megfolyás, felhasználás módja (DL vagy MTL) a szempont nálam.

9 kedvelés

Hello

Már egy jóideje úgy keverek , hogy a végeredmény mindennel együtt Kb 50-50 legyen . Full DL-re .. engem a gőz látványa és mennyisége nem izgat fel .. a jó íz érdekel , annak meg segít a + PG . Sokáig tartottam magam ahhoz , hogy DL-hez hogy elkerüljem a megfolyást kell a 70vg/30pg .. aztán az itteni beszélgetések után rá álltam az 50/50 re .. Aio-k , RDA-k és egy DL RTA is tökéletesen működik vele

11 kedvelés

Télen-nyáron 96%vg…Cotton cloud’s vattával és 17-20Watton minden oké.

8 kedvelés

Azt értettem , hogy aroma nuku… De miért csak VG ?

6 kedvelés

Szia,

én úgy vagyok vele, hogy annyi fogy, amennyi fogy. Single coil -lal használok 60VG/40PG liquideket. Selymes ízek, gőzök rendben vannak, elégedett vagyok vele. RDL -ben használom, többnyire 0,8 ohm és 18-20 watt környékén.

Nem folyik sehol semmi, és dry hit-em sincs. BP mods, vagy Cotton Clouds vatta.

Bár szerintem sok függ a választott set-up-tól is.

8 kedvelés

Annyit szeretnék még hozzáfűzni, ha konkrétan arra vagy kíváncsi, mennyi a fogyasztás, hogy régebben pontosan ki tudtam számolni az egy havi adagot. Akkoriban még 70 VG/30 PG arányban kevertem, heti egy db. longfill fogyott, vagyis havi 480 ml. Mindez még anno porlasztóssal, DL-ben, 0,3-0,5 ohm-on, 30-40 watt között.

A fentebb vázolt felhasználási módom ettől ma már eltérő, de a fogyasztásom így is havi 500 ml körül maradt.

Azt nem tudom, hogy ez másokhoz képest sok-e vagy sem…talán kicsit…vagy hogy normális-e vagy sem…de engem nem zavar, annyi, amennyi. :smiling_face: Gondolom, a kizárólagos MTL felhasználóknak ennél kevesebb a fogyasztásuk.

9 kedvelés

120-150 ml átlagosan, only MTL :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Az enyém ehhez képest hardcore. :grin:

Nem is értem, csak úgy elpárolog. :grin:

A vape manók miatt van. :grin:

7 kedvelés

120-150 ml. MTL. De 18 mg-os :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Jaaaa….az más….

Az is a manók miatt van. :grin:

Vagy az én esetemben inkább a törpe a ludas. :grin:

7 kedvelés

Fogalmam sincs mennyi lehet az annyi .. annyiszor szerettem volna lemérni mennyit eszek 100 on … De annyi féle fajta mozog … Hol előkerül, hol elteszem … , hogy komoly adminisztráció lenne össze számolni ..
Nagybol 300-400 ml közt lehet talán a megoldás . ..

Melóba alacsony watton de dl … Kevés gőzzel , hogy senkit se zavarjon … Itthon RDA 40 watt és különféle Aio-k 20-25 watt közt. , de hogy őszinte legyek teljesen Mind1 mennyi fogy amíg ekkora örömöt okoz a vépelés és a hozzátartozó közösség …

11 kedvelés

Na jó nekem ezt puff/slukk számban add meg kérlek én hittem, hogy sok vagyok 250-300 körüli átlaggal

6 kedvelés

Passz. Az egyik modom-on nincs slukk számláló, a másik meg viszonylag új, így nem releváns.

7 kedvelés

Ha van is …na az amit sosem figyeltem :joy:

7 kedvelés

Szia.

Én egyszer mértem meg a stubby 21 dnam aksiját.Reggel 4 től másnap du 15:30 ig 675 puffot bírt.Tehát 1,5nap 675 puff 20w RDL be.

9 kedvelés