Azonnal szétkapni ,megtekerni !!! Lehet mind más ízt hozna
En a tegnap semmire nem voltam jó amig meg nem jött a dvarw-om, ez még 3-assával tartja őket a szekrényben… … Bontatlanul… Ráadásul…
Látod látod pici apró öröm ,de az is öröm !
Hát mert “ez” még ezen felül most 6-7 tankkal nyomja. Nem baj az, ha többet nem kenek össze egyszerre de a Törpe egy frankó cucc.
Hát nem gáz mert detto nálam is ,én is gondoltam már rá hogy visszaemelem a nic menyiséget 3- ról 6- ra mert vannak napok amikor azon kapom magam hogy 35-50 ml is el megy
Átlagban 1 liter alaplevet szoktam rendelni 3 mg- ost ,és aromát hozzá ,a legtöbb idővallum amire elég az 1 liter kb másfél max két hónap
Dl ben az nem vészes főleg ha szomjas a tank
Hát igen a Violátor és a Blotto max szereti a hasát
Amúgy szoktam mtl- ni is de azt csak akkor ha vendégségben vagy nagyobb volumenű táraságban veszek részt mert dl - ben tutti hogy ködöt okoznék amugy mtl vonalon nem megy ilyen sulyossan a ml- ek
Most egy könnycsepp azért elhagyta a szememet!
a dinner lady lemon tart es epres macaron,édes de nagyon finom
Megkóstoltam őt:
Nos,valóban egy édeskés,keleti jellegű kivonat.A leírás szerint latakia és virginia alapú,keleti dohánnyal.Ebből a virginia és egy izmír jellegű íz megvan.Érdekes módon a latakiát én csak nagyon halványan érzem.10%-ban kevertem,és így is jó szerintem.Mivel 20 ml-is aroma,kijön belőle 200 ml,tehát gazdaságosabb a többi kivonatnál.Azoknak ajánlom,akik szeretik az izmírt,és az édesebb dohány ízt.(Sajnos én nem vagyok odáig az izmírért)
Kb 2,5 ml után ilyen a tekerés:
Szóval egy tanknyi elmegy RTA-ból is.
Ismeri valaki a La Tabacchiera Balkan Mix levesét?
Állítólag az is igen analógos. De a valóságban? (Gőzlérparaszt szerint igen, de ő is elég desszert-vonalas csávó.)
Másik kérdésem: van 1-2 bekevert dolgom, ami nem annyira hűha. Eszembe jutott, hogy valamivel feljavítom. Egyik ilyen pl. az IW Symphony. (Egy száraz, jellegtelen mogyorós szerű íz). Ki mivel “dobná” fel? Csak ötletparádézom.
Dohányt feldobni?
Banán, alma, ezeket próbáltam is anno. Illetve a csoki, mogyoró, tiramisu szerűség, a Cloud’s of Lolo Mikaloff-ja olyasmi, vagy simán csak csepegtetsz bele az egyébként kimondhatatlan nevű kék villamosból. Más ötletem ma nincs.
Ok, kb. ezek keringenek a fejemben nekem is köszi. Nem valami húha a symphony, de ha már bekevertem, lesz belőle valami más.
Szerintem dohányra rímel a cseresznye és a szilva.
Szép jó estét mindenkinek…
Ezeket jó tudni h mit mivel lehet úgymond, ‘bolonditani’…
Szilva nuku…itt van a Saint Clouds is beérve a hűtőben.
Cseresznye negfontolós. Vagy menthol. Vagy dinnye-dohány? Eper-dohány? Sőt, kv-dohány.
Dohány kávéval, csonthéjasokkal sztem triviális, le se írtam