Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Azonnal szétkapni ,megtekerni !!! Lehet mind más ízt hozna :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

En a tegnap semmire nem voltam jó amig meg nem jött a dvarw-om, ez még 3-assával tartja őket a szekrényben… :blush::grin::grin::astonished::astonished:… Bontatlanul… Ráadásul… :grin::grin::grin:

2 kedvelés

Látod látod pici apró öröm ,de az is öröm ! :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 kedvelés

Hát mert “ez” még ezen felül most 6-7 tankkal nyomja. Nem baj az, ha többet nem kenek össze egyszerre :wink: de a Törpe egy frankó cucc.

7 kedvelés

Hát nem gáz mert detto nálam is ,én is gondoltam már rá hogy visszaemelem a nic menyiséget 3- ról 6- ra mert vannak napok amikor azon kapom magam hogy 35-50 ml is el megy​:grin::shushing_face:

5 kedvelés

Átlagban 1 liter alaplevet szoktam rendelni 3 mg- ost ,és aromát hozzá ,a legtöbb idővallum amire elég az 1 liter kb másfél max két hónap​:shushing_face::wink::grin::grin::grin:

6 kedvelés

Dl ben az nem vészes :stuck_out_tongue_winking_eye:főleg ha szomjas a tank :grin:

2 kedvelés

Hát igen a Violátor és a Blotto max szereti a hasát :grin:

3 kedvelés

Amúgy szoktam mtl- ni is de azt csak akkor ha vendégségben vagy nagyobb volumenű táraságban veszek részt mert dl - ben tutti hogy ködöt okoznék :face_with_hand_over_mouth:amugy mtl vonalon nem megy ilyen sulyossan a ml- ek

4 kedvelés

Most egy könnycsepp azért elhagyta a szememet! :grimacing::grin:

2 kedvelés

a dinner lady lemon tart es epres macaron,édes de nagyon finom

2 kedvelés

Megkóstoltam őt:

Nos,valóban egy édeskés,keleti jellegű kivonat.A leírás szerint latakia és virginia alapú,keleti dohánnyal.Ebből a virginia és egy izmír jellegű íz megvan.Érdekes módon a latakiát én csak nagyon halványan érzem.10%-ban kevertem,és így is jó szerintem.Mivel 20 ml-is aroma,kijön belőle 200 ml,tehát gazdaságosabb a többi kivonatnál.Azoknak ajánlom,akik szeretik az izmírt,és az édesebb dohány ízt.(Sajnos én nem vagyok odáig az izmírért)
Kb 2,5 ml után ilyen a tekerés:

Szóval egy tanknyi elmegy RTA-ból is.:grin:

6 kedvelés

11 kedvelés

Ismeri valaki a La Tabacchiera Balkan Mix levesét?
Állítólag az is igen analógos. De a valóságban? :slightly_smiling_face: (Gőzlérparaszt szerint igen, de ő is elég desszert-vonalas csávó.)

Másik kérdésem: van 1-2 bekevert dolgom, ami nem annyira hűha. Eszembe jutott, hogy valamivel feljavítom. Egyik ilyen pl. az IW Symphony. (Egy száraz, jellegtelen mogyorós szerű íz). Ki mivel “dobná” fel? Csak ötletparádézom. :+1:

Dohányt feldobni? :thinking:

Banán, alma, ezeket próbáltam is anno. Illetve a csoki, mogyoró, tiramisu szerűség, a Cloud’s of Lolo Mikaloff-ja olyasmi, vagy simán csak csepegtetsz bele az egyébként kimondhatatlan nevű kék villamosból. :slightly_smiling_face: Más ötletem ma nincs. :confused:

3 kedvelés

Ok, kb. ezek keringenek a fejemben nekem is :slightly_smiling_face::+1:köszi. Nem valami húha a symphony, de ha már bekevertem, lesz belőle valami más.

1 kedvelés

Szerintem dohányra rímel a cseresznye és a szilva.

4 kedvelés

Szép jó estét mindenkinek…
Ezeket jó tudni h mit mivel lehet úgymond, ‘bolonditani’… :smiling_face:

2 kedvelés

Szilva nuku…itt van a Saint Clouds is beérve a hűtőben.
Cseresznye negfontolós. Vagy menthol. Vagy dinnye-dohány? Eper-dohány? Sőt, kv-dohány.

1 kedvelés

Dohány kávéval, csonthéjasokkal sztem triviális, le se írtam :smiley:

3 kedvelés