Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Persze , oké értem , hogy nem akarsz megválni a szép lila mododtól ! Csak sajnos nekem nincs lila modom ! De eszembe jutott az öreg modok tudnak hármat, négyet fialni ! Ha összeraknád őket lehet fialna lilát ! :grin: :innocent: :hugs: :hugs: :hugs:

4 kedvelés

Eleinte soknak tartotram a kék villamost gondolkodtam hogy egy picit higítom de most már ezek után azt gondolom hogy jólvan az úgy :grin:

1 kedvelés

Mert egy Bishop nem elég! :grinning:

10 kedvelés

Ez biztosan a kaposvári levegő hatása! :grin:

1 kedvelés

Megjött a cuccos, csak épp bele néztem, mert közben dolgom akadt, és egyetlen afc van benne ami a kazánban van. Az 1.2-es. Ez gond lehet? :thinking:

5 kedvelés

Azzal a legjobb az én számízének :blush:

4 kedvelés

Teljesen jó azzal nekem is.

4 kedvelés

Nem, mert ez az alap készlet. Esetleg külön tudsz vásárolni hozzá. :slight_smile:

5 kedvelés

Az a legjobb+az 1,4-es.

4 kedvelés

nem nézted mit veszel? Ilyenkor meg kell venni az összes afc-t :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Nah, majd legközelebb… :grin: Rendelésből egyenlőre elég volt. Sztem 1-2 évig biztos… :joy::joy::joy:

2 kedvelés

Ahogy Kinga is írta, lehet h ez az alapcsomag…

3 kedvelés

én tudom,hogy az az alapcsomag…

6 kedvelés

Alapcsomag ide, vagy alapcsomag oda, de nagyon bírom ezt a kazánt… Igy is amivel jelenleg van… :grin:

7 kedvelés

Jó is az.
Nekem is van 4 db.
Van nála jobb izű es esztétikusabb de az egyszerűsége szerintem 5-ös es az ize is rendben van.
Jó kis kazánt vettél :+1:

3 kedvelés

Nekem is van 1 régi, meg 3 FL.
De még az Fl-eket ki se bontottam, annyira bírom a régit is.

3 kedvelés

En is 2-használok 2-tartalek.
De akarmilyen tankot veszek ezek maradni fognak.

3 kedvelés

Ez pontosan nekem is így lesz. Amíg desszertezek, addig Törpölök is :+1:
Ki kellene próbàlni egyet valamelyik Azhad’s -sal. :roll_eyes:

1 kedvelés

Ez még érik de kifogom próbálni a dvarw bol.

2 kedvelés

Hallod te ezt @Zolika…!!! 3 drb FL áll @Zoli76 - nál bontatlanul… :astonished::astonished::astonished::astonished::astonished::astonished::astonished::astonished::astonished:

3 kedvelés