Nagyon kedves vagy. De még picit élni szeretnék.
Tudnátok írni pár infót erről a tankról? Rendelnem kellene diy hozzávalókat, és kellene még annyi h ingyen legyen a futár…
@Zolika nem piszkálni akarlak, a rendeléssel, csupán nekem is fogynak a cuccaim…
Én az FL verziót venném. Egyébként jó tank, jó ízzel, hatalmas gőzökkel. Az FL ugyanígy. Talán picit érzékeny a vattázásra, de nem hinném, hogy ez Neked gondot okozna.
És tényleg úgy van, mint ahogy írja a leírásban, h alulról kell tölteni levessel?
Ez az alulról töltés nem hátrány kissé?
Igen, sajnos ez így van.
Mert… Hát… 90/h-val a pályán, csavargatni… Hát… Hogy is mondjam… Kissé furcsa lesz…
Így van! Alul töltős és bármivel fel tudod még vezetés közben is sőt a kátyúk miatt sem fogod mellétölteni!
5ml, nem elég?
Csak 4:30 órát kell elég legyen mert aztán 45 perc szünet…
Akkor rendelem is… Köszönöm a segítséget…
Mindenkinek… Neked is Kinga…
Nem akartam kivételt tenni…
Hát azért az 5ml nálam is kitart 4.5 vezetésre!
Bár én nem vezetek, de nálam 5ml, ha nem dolgozom is 5 órán át legalább kitart. Ha dolgozom akkor 2 nap.
Ahogy Zolika mondaná egy jó drippet csapj mellé a kosárba!
Mar késő. Rendelés leadva. Amúgy drippjeim vannak elég rendesen…
Most amúgy belegondoltam, a Taifun GT 2-höz hasonlóan, a Dvarw is visszatérő tank nálam. Vettem-eladtam-vettem-eladtam… Mindig bántam, mikor eladtam, mert amúgy jó tank nagyon. Főleg a minimalista stílus miatt, és a tisztítása is a legkönnyebb, konkrétan alig áll pár elemből.
Akkor jó! Bár lehet neked bejön a sajátja is!
Annyit észre vettem most a bersin h utolsó tekerés óta pirítás kor rendesen fortyog… SS316L 29ga-s sima szálhuzal. 2.5 magon 10 menet… Viszont ízre jó…
Mi fortyog benne kolléga?