Hát, még nem tudom…lehet hogy kevés. Illatra halvàny. Amúgy kicsit füstös, de szerintem vékony dohányíz lesz ez is. 1 napot ért 35 fokon. De tényleg karcsú, olyan semmilyen száraz kicsit füstös Virginia.
Valószínűleg megkapja a 10 százalékot
Ugyanis karakteresnek jellemzik…de szerintem nem ez a top.
Az 1 nap a leghaloványabb a történetben
És igen, szerintem sürgősen told fel legalább 10%-ra és akkor majd 3 hét műlva megbeszéljük
Légyszíves legyél szakszerű
Módosítottam is hirtelen felindulásból 13 százalékra. Színe már most, mint a 30 napos Latakiáé. Elég halvány produkció frissen - én úgy látszik, vonzom a bajt de meglátjuk hóvégén.
Karakteres és vastag, karcos és füstös “dohánypótlót” találni nem egyszerű feladat.
Eddig a Parliament és az Azhad’s Signature 1000 ment át a vizsgán, de mindkettő Latakiával meg lett kicsit füstösítve. Egyelőre nem adom fel, bár fáradok (erkölcsileg, anyagilag). Néhány qwadrága dohánykivonatra a gyártó leírása is maximum részigazság…
Latakiába és Parliamentbe tettem 1 százalék Bittert. Javult az édesség, azaz csökkent de annak is írnak 3 napot minimum.
Sziasztok! Journey rajongók!
Szeretném megtudni már nagyon rég, hogy a Spirits of the woods-ba melyik dohányos van, ha van sejtésetek, akkor osszátok meg velem! Köszi
Hát ezek valami kib…ott finomak!
Mind a kettő olyan,mintha egy nagyon finom cigarettát szívnál,az égett papír íz nélkül.A Black Cavendish mézes,virágos jegyekkel rendelkezik.Az Orientale kevésbé édeskés,finom fűszeres ízü.Nem lesznek hosszúéletűek
A ti jóvoltatokból egy ideje tolom a Gaufrettet és azt kell mondjam betartva a 15%-os keverést alacsonyabb watton szépen hozza a kávét picit magasabbon meg elnyomja a süti szerű íz,de mivel én alacsonyabban hajtom így teljesen rendben vanRégebben kevertem 10%-ban úgy nem volt nagyon kv íz benne,így viszont meg is lepődtem rajta,próba cseresznye keverés volt 60ml,bejött