Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Most ért be. Kíváló ízek a TPA-tól.

A palackokon jól látszanak az arányok és a bekeverés dátuma. (50PG/50VG nic. 3mg/ml)
Az én receptem a következő:

• Szigorúan nem rázogatva.
  • Rendszeresen nem szellőztetve.
  • Várni & Kivárni türelemmel.

Ahogy a fiam mondaná:

• "A sors néha megjutalmaz, ha nem avatkozol közbe.":kissing_smiling_eyes::dash::dash::dash::+1:
14 kedvelés

MIlyen a Perique? Fent van a listámon, hogy ki kéne próbálni. De ez az 5% nem kevés? Én a La Tabi-t 13%-os arányban tolom :slight_smile:

2 kedvelés

Hát, még nem tudom…lehet hogy kevés. Illatra halvàny. Amúgy kicsit füstös, de szerintem vékony dohányíz lesz ez is. 1 napot ért 35 fokon. De tényleg karcsú, olyan semmilyen száraz kicsit füstös Virginia.
Valószínűleg megkapja a 10 százalékot :roll_eyes:
Ugyanis karakteresnek jellemzik…de szerintem nem ez a top.

1 kedvelés

Az 1 nap a leghaloványabb a történetben :sweat_smile:
És igen, szerintem sürgősen told fel legalább 10%-ra és akkor majd 3 hét műlva megbeszéljük :slight_smile:
Légyszíves legyél szakszerű :slight_smile:

2 kedvelés

Az leszek, nem kapkodom el. A jelenlegi állapotot mondtam, mivel kérdezted :slightly_smiling_face:eddig ilyen.
Hiszen tegnap írtam is, hogy friss keverés…

3 kedvelés

Tegnap, tegnap, hol van már a tavalyi hó :rofl:

3 kedvelés

Egyébként a Bitter-t használtad már valamihez? Érdemes vele foglalkozni?

1 kedvelés

Módosítottam is hirtelen felindulásból 13 százalékra. Színe már most, mint a 30 napos Latakiáé. Elég halvány produkció frissen - én úgy látszik, vonzom a bajt :roll_eyes::grin: de meglátjuk hóvégén.
Karakteres és vastag, karcos és füstös “dohánypótlót” találni nem egyszerű feladat.
Eddig a Parliament és az Azhad’s Signature 1000 ment át a vizsgán, de mindkettő Latakiával meg lett kicsit füstösítve. Egyelőre nem adom fel, bár fáradok (erkölcsileg, anyagilag). Néhány qwadrága dohánykivonatra a gyártó leírása is maximum részigazság…

Latakiába és Parliamentbe tettem 1 százalék Bittert. Javult az édesség, azaz csökkent :+1:de annak is írnak 3 napot minimum.

1 kedvelés

Sziasztok! Journey rajongók!
Szeretném megtudni már nagyon rég, hogy a Spirits of the woods-ba melyik dohányos van, ha van sejtésetek, akkor osszátok meg velem! Köszi :hugs:

1 kedvelés

Ezt a Perique-t vettem.

3 kedvelés

A füstösség nem is baj.
A többinek örülök.
Nem kóstoltam amúgy, csak ujjbegyről, illatról
Köszi az infót :+1:

2 kedvelés

A két szélsőt most kóstolom először. Az illatuk úgy meggyőzött, hogy 50ml-t kevertem mindből. :slightly_smiling_face:

14 kedvelés

Ezt a kávésat én is néztem már, majd megmondod jó ízű e​:blush:

2 kedvelés

Te cukrozod a liquidet? Mert úgy látom h ott hátul cukor van… :smiling_face: :joy:

5 kedvelés

Vaníliás, ostyás finomság, illatra nagyon ott van. Az ízéről pár nap múlva nyilatkozom. :blush:

4 kedvelés

Nem kokszolt eléggé, gondoltam megbolondítom. :joy: (Konyhapulton kevertem, a cukor a kávéba megy. :blush:)

7 kedvelés

Jól hangzik :grin:

1 kedvelés

Ma négy naposan rápróbáltam erre a két gyöngyszemre​:grin:

Hát ezek valami kib…ott finomak!
Mind a kettő olyan,mintha egy nagyon finom cigarettát szívnál,az égett papír íz nélkül.A Black Cavendish mézes,virágos jegyekkel rendelkezik.Az Orientale kevésbé édeskés,finom fűszeres ízü.Nem lesznek hosszúéletűek​:grin:

4 kedvelés

A ti jóvoltatokból egy ideje tolom a Gaufrettet és azt kell mondjam betartva a 15%-os keverést alacsonyabb watton szépen hozza a kávét picit magasabbon meg elnyomja a süti szerű íz,de mivel én alacsonyabban hajtom így teljesen rendben van​:slightly_smiling_face:Régebben kevertem 10%-ban úgy nem volt nagyon kv íz benne,így viszont meg is lepődtem rajta,próba cseresznye keverés volt 60ml,bejött​:slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Irigykedem :sweat_smile: olaszoktol? Neked fogok szólni, hogy rendelj nekem is :grin:

4 kedvelés