Hali @blini80 Na ,örülök,hogy ízlik,nekem nem adtaRemélem a többi is ízlik majd valakinek a családból.
U.i.:Halat nem fogtam ma sajnos
Hát én megvettem, de semmi extrát nem nyújtott, sablon íz, amit csak egy hajszál választ el a nagypapitól (ez se jött be)
Közben 2-ik napja nem gyujtottam rá az analógra, néha a falat kaparom
Hali Ivett.Ajánlom figyelmedbe az Egoist indiant,ha dohányos ízt keresel.Nem natúr dohány,van egy nagyon enyhe vanilia és keksz beütése,de nállam ő a n01
Nagyon köszönöm az ajánlást, igen a vanilia jöhet minden mennyiségben
Szia @Ivett
Gratulálok,hogy talán sikerül elhagynod a cigarettát!Sajna ez ilyen,valszeg mikor jöttem le a cigiről korszakba valaki megkínál a kék villámmal nem hozott volna ilyen kellemes meglepetést,én akkoribban igencsak kerestem a töltött cigi után a kemény markáns ízeket,de mostmár hosszú cigimentes idő után meg tud lepni egy ilyen ízvilág is,annyi biztos vele kapcsolatba nálam is,hogy nem egésznapos történet arra nekem pl ott a jól bevált M-type,viszont kizökkenésnek tökéletes úgy,hogy pl bármely Ry4-el nem sikerült hasonló élmény nekem.Vannak bizony nem egésznapos alkalmi ízek,amik viszont akkor abban a pillanatban meg nagyon adják és olyankor de jó,hogy ilyen is van feeling következik be
Na milyenek ezek a halacskákEste le is passzoltam a fiatalságnak belőle,valszeg már gőzölik is a gőzágyúkkal
Köszi szépen Szilárd @blini80!
Egyenlőre nincs egyetlen aroma se ami hűha érzést nyújtana és ami volt, ahogy mondtad csak egy pillanat erejéig tartott Most össze-vissza kutyulgatok, hogy ne legyen unalmas Most a 3-ik napnál tartok! A leszokóknak csak annyit tanácsolhatok, várják ki a 2-3 napot és kostóljanak rá utána a cigire, nem fogják bírni elszívni. Szóval próbálok erős lenni!
Aztán véletlen kijön valami olyan kutyulék ha szabadalmaztatott és borulnak rád majd a pénzes zsákok
Nagxon szépen köszönöm az airbrush készletet,még nem volt időm kipróbálni,(ma is peca volt),de amint érzek némi alkotási kényszert kipróbálom
Jah csak nem fogok emlékezni, mit kutyultam össze Most is van 3 db 10 ml-es amibe összeöntöttem mindenféle maradékot, sajnáltam kiönteni, hátha lesz belőle valami fenomenális íz
Rám általába tavasszal szabadúl rám effajta kényszerSzívesen,végre oda tudtam adni,már itt várt rád vagy 1/2 éve,nem egy nagy valami,de lehet azért vele jó dolgokat kihozniMeg azért a lényeg,hogy jót beszélgettünk
Legközelebb hosszabb találkozót kellene összehozni,mert úgy látom jól el tudunk diskurálni
Mindenképpen
Szia @Mcvape!
A pisztáciás milyen? Nagyon édes? Már rég óta ki szeretném próbálni, de soha nem merem megrendelni
Eszméletlenül édes és rettenetesen kokszol
Bár eddig csak az snv-t próbáltam!
Köszi! Az még nem lenne baj hogy kokszol, de hogy édes?! Inkább nem
Omerta Premium Carat Woody Tobacco
Szép tiszta íz, anélkül hogy gőzölés közben megváltozna, mindenki számára kötelező db!
Én egy vaporesso gen s kitet rendeltem most, három + porlasztóval 17ezer volt alin! Szerintem szuper vétel volt ennyiért.
Sorra kerültek ezek is,leírnám a benyomásaimat:
Az Azhad Black Cherry-je nem lesz kedvenc.Megvan a dohány is,de nekem túl sok a cseresznye.Aki szereti a gyümis ízeket annak bejöhet.
A Quarto az valami mennyei finom.Gondolom ezt sokan ismerik.8 nap alatt kivégeztem.
Az AdG 6 di Fiori-hoz nem fűztem nagy reményeket,de kellemesen csalódtam benne.Gőzöm se volt,hogy mi az az édesgyökér.Most már tudom,hogy abból készül a medvecukor(a fiatalok gondolom nem ismerik ).Nincs túl tolva,enyhén édeskés,mentolos.A dohány íz is érvényesül.Plussz pont,hogy szűrve van,tényleg csak kb 10 ml után kell cserélni a tekerést.Ezen felbuzdulva megrendeltem a kávésat is a Vape42-ről Fél áron van.