Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Hali @blini80 :grin:Na ,örülök,hogy ízlik,nekem nem adta​:joy:Remélem a többi is ízlik majd valakinek a családból.
U.i.:Halat nem fogtam ma sajnos​:joy:

2 kedvelés

Hát én megvettem, de semmi extrát nem nyújtott, sablon íz, amit csak egy hajszál választ el a nagypapitól (ez se jött be) :roll_eyes:
Közben 2-ik napja nem gyujtottam rá az analógra, néha a falat kaparom :rofl:

6 kedvelés

Hali Ivett.Ajánlom figyelmedbe az Egoist indiant,ha dohányos ízt keresel.Nem natúr dohány,van egy nagyon enyhe vanilia és keksz beütése,de nállam ő a n01​:grin:

4 kedvelés

Nagyon köszönöm az ajánlást, igen a vanilia jöhet minden mennyiségben :grinning::+1:

1 kedvelés

Szia @Ivett
Gratulálok,hogy talán sikerül elhagynod a cigarettát!Sajna ez ilyen,valszeg mikor jöttem le a cigiről korszakba valaki megkínál a kék villámmal nem hozott volna ilyen kellemes meglepetést,én akkoribban igencsak kerestem a töltött cigi után a kemény markáns ízeket,de mostmár hosszú cigimentes idő után meg tud lepni egy ilyen ízvilág is,annyi biztos vele kapcsolatba nálam is,hogy nem egésznapos történet arra nekem pl ott a jól bevált M-type,viszont kizökkenésnek tökéletes úgy,hogy pl bármely Ry4-el nem sikerült hasonló élmény nekem.Vannak bizony nem egésznapos alkalmi ízek,amik viszont akkor abban a pillanatban meg nagyon adják és olyankor de jó,hogy ilyen is van feeling következik be​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Na milyenek ezek a halacskák​:smirk:Este le is passzoltam a fiatalságnak belőle,valszeg már gőzölik is a gőzágyúkkal​:joy:

1 kedvelés

Köszi szépen Szilárd @blini80!
Egyenlőre nincs egyetlen aroma se ami hűha érzést nyújtana és ami volt, ahogy mondtad csak egy pillanat erejéig tartott​:relieved: Most össze-vissza kutyulgatok, hogy ne legyen unalmas​:laughing: Most a 3-ik napnál tartok! A leszokóknak csak annyit tanácsolhatok, várják ki a 2-3 napot és kostóljanak rá utána a cigire, nem fogják bírni elszívni. Szóval próbálok erős lenni!

3 kedvelés

Aztán véletlen kijön valami olyan kutyulék ha szabadalmaztatott és borulnak rád majd a pénzes zsákok :wink:

1 kedvelés

Nagxon szépen köszönöm az airbrush készletet,még nem volt időm kipróbálni,(ma is peca volt​:joy::joy::joy:),de amint érzek némi alkotási kényszert kipróbálom​:joy:

2 kedvelés

Jah csak nem fogok emlékezni, mit kutyultam össze :rofl::rofl: Most is van 3 db 10 ml-es amibe összeöntöttem mindenféle maradékot, sajnáltam kiönteni, hátha lesz belőle valami fenomenális íz :laughing:

1 kedvelés

Rám általába tavasszal szabadúl rám effajta kényszer​:slightly_smiling_face:Szívesen,végre oda tudtam adni,már itt várt rád vagy 1/2 éve,nem egy nagy valami,de lehet azért vele jó dolgokat kihozni​:relieved:Meg azért a lényeg,hogy jót beszélgettünk​:v:

2 kedvelés

Legközelebb hosszabb találkozót kellene összehozni,mert úgy látom jól el tudunk diskurálni​:grin::joy:

2 kedvelés

13 kedvelés

Mindenképpen​:v:

2 kedvelés

Szia @Mcvape!
A pisztáciás milyen? Nagyon édes? Már rég óta ki szeretném próbálni, de soha nem merem megrendelni​:grin:

1 kedvelés

Eszméletlenül édes és rettenetesen kokszol​:joy:
Bár eddig csak az snv-t próbáltam!

3 kedvelés

Köszi! Az még nem lenne baj hogy kokszol, de hogy édes?! Inkább nem​:grinning:

511
Omerta Premium Carat Woody Tobacco
Szép tiszta íz, anélkül hogy gőzölés közben megváltozna, mindenki számára kötelező db! :ok_hand:

6 kedvelés

Én egy vaporesso gen s kitet rendeltem most, három + porlasztóval 17ezer volt alin! Szerintem szuper vétel volt ennyiért.

1 kedvelés

Sorra kerültek ezek is,leírnám a benyomásaimat:
Az Azhad Black Cherry-je nem lesz kedvenc.Megvan a dohány is,de nekem túl sok a cseresznye.Aki szereti a gyümis ízeket annak bejöhet.
A Quarto az valami mennyei finom.Gondolom ezt sokan ismerik.8 nap alatt kivégeztem.
Az AdG 6 di Fiori-hoz nem fűztem nagy reményeket,de kellemesen csalódtam benne.Gőzöm se volt,hogy mi az az édesgyökér.Most már tudom,hogy abból készül a medvecukor(a fiatalok gondolom nem ismerik :grin:).Nincs túl tolva,enyhén édeskés,mentolos.A dohány íz is érvényesül.Plussz pont,hogy szűrve van,tényleg csak kb 10 ml után kell cserélni a tekerést.Ezen felbuzdulva megrendeltem a kávésat is a Vape42-ről :grin:Fél áron van.

11 kedvelés