Ez lesz a nyerő… Nézegettem már… Mindenképpen singe coil kell, dual meg mesh már van.
Az aromamizer plus v3 az 30 mm átmérőjű, a Riva maximum 27 mm-es tankot fogad…
Maradt az Aromamizer Supreme V3 vagy a Meson… Dilemma.
Már megtörtént, ők maguk publikálják a kutatási eredményeiket, hogy ez a kiút az analóg dohányosok számára. Csak sajnos mindenféle csoportosulások , szekták harsogják, hogy a dohányzókat utálni kell. Az nem számít, ha nikotin menteset szívsz, akkor is jön időnként belőled valami látványos ködszerű jelenség és ezért utálni kell. Mert úgy gondolja, ettől ő több lesz, mert őt nem kell utálni és van valami az életében, amit ő is fel tud mutatni azzal, hogy nem őt kell utálni. Szerintem ez ilyen egyszerű. Más kérdés, hogy a szekták elleni harc már nem az.
Én mindkét Meson-t Coilology Alien tekerésekkel használom. 2.5 mm az ajánlott de 3 mm is jól dolgozik csak akkor egy leheletnyit szűkebb lesz a levegőzés. Sose folyt meg eddig csak egy alkalommal. De akkor kiderült, hogy a decken található gumigyűrű nem szigetelt eléggé és cserélni kellett.
Igen.
Ezt pont a Te és @Ispy ajánlása miatt próbálom ki
(az már jelent valamit hogy @Ispy nem kapásból mondja hogy rossz)
De köszönöm nektek
Tisztelettel
Gesztenyét nem éreztem benne, inkább volt mogyoró, de nem rossz, 2%-ban kevertem és nem édes, egész napos cucc. Én meg @Zolika ájánlása miatt vettem.
Esetleg tudok még egész klassz vanília fagyit aromában
Itt szívom a journey black custordot, szinte alig van íze, szerintem a vanillia nálam 3-4ml, azt ízvakság. Vagy szarul vattáztam megint.
Ez engem is felizgathat a pisztacia fagyi pl. begyütt
Az távozott tőlem,eleinte ízlett de már nem
Tudod mit keresgetek még most? After Eight, illetve Narancsos After Eight
Azt hiszem láttam aftert valahol épp tegnap kalandoztam itt ott
Ja azt nem írtam hozzá, hogy eddig 0 sikerrel… A narancsos meg kilátastalan.
Maga a normális narancs aroma szólóban is Imposszájbl Missön.
Találtam egy “sétálósnak való” boro modot, amiben nincs állítólag pára lecsapódás sem nagyon.
Nekem még mindig a “műanyaggal” van gondom:
A jobb oldali azért már “szódával” elmegy szerintem
Azért így hogy Jacekék (Monarchys fiúk) is csinálnak gombokat, meg “takarót”
valószínű én egyet bevállalok
Magasságban akkora mint a Stratum Balance 18650-el 72mm, 5 mmel szélesebb 53 mm.
Viszont itt férfi kéz számára is jó helyen van a tűz gomb
Viszont én nem fizetném meg látatlanban a DNA felárát.
(BF-60 kompatibilis)
Tisztelettel
Lásd kivel van dolgod,tessék https://e-liquidbolt.cc/termek/mentolos-csoki-izu/
Tényleg szép…
Még csak pàr napja érik a Flavorist Havana Royal, de persze megkóstoltam. Már most is finom, úgyhogy ez bejövős lesz, érzem!
Ez kvázi rumos diós-nak néz ki…na, azt nem mertem még venni. A Royal GOLD viszont most is pont szívódik.
(Az Old Captain okozta trauma miatt lehet )
Nem rumos-diós. Nem tudnám egyelőre meghatározni, de finom. Mivel a darknak is kellett idő, ezt is hagyom “kibontakozni”.