Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Én ezt cimkéig öntöttem mindig, és sűrű rázással miután mindent visszacsavartam rá már töltöttem is be a tankba,

1 kedvelés

Én azért hagyom majd pihenni. Eddig minden aromám pihent minimum 5 napot.

1 kedvelés

Hát ennyi.

A szó szerint magyar oldalaknak rövid időn belül ez lesz a sorsuk szerintem…

1 kedvelés

Nem tudom a szolovákok meddig birják. :confused:

Ők még kitartanak, de ott is nagy a bizonytalanság az elkövetkező TPD miatt.

Aki “áttelepült” az meg most elég sok újdonságot mutat fel,amiket olvasgatok :smiling_face:
Itthon meg …….

Csak számolgattam egy picit, de lehet nem jól. A @anon75939458 barátunknak köszönhető nic-et alapul véve. Adott ugye 1 liter 100-as nic. Ha jól kalkulálok akkor az 1000 (ml) x 100=100 000mg nic. 38 ezer ft-ért. Ezzel szemben a nemzethiben 18x 10 azaz 180 mg kapható 1300 ft-ért ha jól olvastam itt valahol. Vagyis a nemzethiben 555,5 10ml-es nik-et kell venni, hogy ugyanannyi legyen mint a 38 ezres. Ez kb 722 ezer forint, meg az apró. Itt valaki nagyon nem normális. (Lehet, hogy én, mert kiszámoltam) " Magyarország én így szeretlek"

2 kedvelés

Ez hónapra lebontva 9mg-os levessel és napi 5ml fogyasztással 11k…ne legyél politikus, hogy itt hergeled a népeket nagy számokkal. :sweat_smile:

Löpötiről ez durván 170.000 forint booster formájában, persze a magyar árhoz képest még ez is sokkal olcsóbb, de azért ne az illegál alapanyagbeszerzéshez hasonlítsuk már a trafikos booster.

Szerencsésnek érzem magam, hogy DL felhasználó vagyok 2mg/ml fogyasztással :sweat_smile:

1 kedvelés

És mennyi megy el nap? :thinking:

1 kedvelés

10-15ml :smile:

Cserébe , akkor nálad az aroma a kiadás :slight_smile:
Mint egy libikóka, ha MTL akkor a NIC, ha DL akkor több aroma,
valamit valamiért :slight_smile:

Tisztelettel

2 kedvelés

Megjött a cucc UK-ből (qrva DHL :frowning: ). De azért örülök, bár így utána számolva pont annyira jöttem ki, mintha itthonról rendeltem volna :sweat_smile: Nem baj, több ilyen nem lesz. Viszont kíváncsian várom mi lesz belőlük pár nap múlva, bár nem fogom mindet egyszerre bekeverni:

5 kedvelés

Én nem is mondok semmit az aroma használatról :rofl: :joy:

2 kedvelés

Szóval neked 15ml 2-es pont annyi, mint nekem a napi 3ml 10-es, csak cserébe te több aromát használsz el. Annyira azért nem vagy bejjebb a dl-lel. :sweat_smile:

Egy halvány gondolat csak, a kinti booster sem legális :slight_smile:

Tisztelettel

Persze, hogy nem az. Csak az a mázli, hogy a kész termék és az alapanyag tk. ugyanaz. De akkor is almát az almával, azért 1 liter 100-as nik az szerintem nem olyan evidens dolog, hogy azzal bárki tud bánni.

2 kedvelés

Igazad van!

Inkább az a problémám hogy arról kell
beszélgetnünk hogy melyik mennyire “szürke” :slight_smile:

Tisztelettel

1 kedvelés

Jólinformáltak! Ti tudjátok, hogy a Vape42 is készül lehúzni a rolót? Eddig mindig ott vettem a Five Pawns aromákat, de már az egész márka cakk-pakk eltűnt a kínálatból. Pedig olcsóbban adták, mint az amerikai cég hivatalos európai (konkrétan olaszországi) forgalmazója… Igaz, így is drága volt, de imádom, na.

1 kedvelés