Én ezt cimkéig öntöttem mindig, és sűrű rázással miután mindent visszacsavartam rá már töltöttem is be a tankba,
Én azért hagyom majd pihenni. Eddig minden aromám pihent minimum 5 napot.
A szó szerint magyar oldalaknak rövid időn belül ez lesz a sorsuk szerintem…
Nem tudom a szolovákok meddig birják.
Ők még kitartanak, de ott is nagy a bizonytalanság az elkövetkező TPD miatt.
Aki “áttelepült” az meg most elég sok újdonságot mutat fel,amiket olvasgatok
Itthon meg …….
Csak számolgattam egy picit, de lehet nem jól. A @anon75939458 barátunknak köszönhető nic-et alapul véve. Adott ugye 1 liter 100-as nic. Ha jól kalkulálok akkor az 1000 (ml) x 100=100 000mg nic. 38 ezer ft-ért. Ezzel szemben a nemzethiben 18x 10 azaz 180 mg kapható 1300 ft-ért ha jól olvastam itt valahol. Vagyis a nemzethiben 555,5 10ml-es nik-et kell venni, hogy ugyanannyi legyen mint a 38 ezres. Ez kb 722 ezer forint, meg az apró. Itt valaki nagyon nem normális. (Lehet, hogy én, mert kiszámoltam) " Magyarország én így szeretlek"
Ez hónapra lebontva 9mg-os levessel és napi 5ml fogyasztással 11k…ne legyél politikus, hogy itt hergeled a népeket nagy számokkal.
Löpötiről ez durván 170.000 forint booster formájában, persze a magyar árhoz képest még ez is sokkal olcsóbb, de azért ne az illegál alapanyagbeszerzéshez hasonlítsuk már a trafikos booster.
Szerencsésnek érzem magam, hogy DL felhasználó vagyok 2mg/ml fogyasztással
És mennyi megy el nap?
10-15ml
Cserébe , akkor nálad az aroma a kiadás
Mint egy libikóka, ha MTL akkor a NIC, ha DL akkor több aroma,
valamit valamiért
Tisztelettel
Megjött a cucc UK-ből (qrva DHL ). De azért örülök, bár így utána számolva pont annyira jöttem ki, mintha itthonról rendeltem volna Nem baj, több ilyen nem lesz. Viszont kíváncsian várom mi lesz belőlük pár nap múlva, bár nem fogom mindet egyszerre bekeverni:
Én nem is mondok semmit az aroma használatról
Szóval neked 15ml 2-es pont annyi, mint nekem a napi 3ml 10-es, csak cserébe te több aromát használsz el. Annyira azért nem vagy bejjebb a dl-lel.
Egy halvány gondolat csak, a kinti booster sem legális
Tisztelettel
Persze, hogy nem az. Csak az a mázli, hogy a kész termék és az alapanyag tk. ugyanaz. De akkor is almát az almával, azért 1 liter 100-as nik az szerintem nem olyan evidens dolog, hogy azzal bárki tud bánni.
Igazad van!
Inkább az a problémám hogy arról kell
beszélgetnünk hogy melyik mennyire “szürke”
Tisztelettel
Jólinformáltak! Ti tudjátok, hogy a Vape42 is készül lehúzni a rolót? Eddig mindig ott vettem a Five Pawns aromákat, de már az egész márka cakk-pakk eltűnt a kínálatból. Pedig olcsóbban adták, mint az amerikai cég hivatalos európai (konkrétan olaszországi) forgalmazója… Igaz, így is drága volt, de imádom, na.