Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Úgy hallottam az ottani beszédtémák 80%-a az itt történtekről szól. Nincs jobb dolguk… :woman_shrugging:

Miattam nem kell …én nem érzem magam rosszul. :man_shrugging:Nem tünt fel,hogy míről beszélnek …(ja nem is olvasom akkor azért) :slightly_smiling_face:

Remélem bekerülök a top 5-be. :sweat_smile:

Itt benne vagy, ez nem jó? :smiling_face_with_three_hearts:

Engem már az egyikük tiltott… :joy: :man_shrugging:

Én bevallom olvasok……elég sok a szabadidőm ezek szerint :joy:amúgy neeeeeem :smiling_face:áhhh hagyjuk
Én jól érzem magam itt és magamnak vettem mindenemet,amit megosztok veletek azt azért mert hátha segít :grin:

3 kedvelés

Igen, menő. Na de egy oldalon, amiről még nem is hallottam, na akkor igazi sztár lennék. :rofl:

1 kedvelés

Intézem neked… :joy:

Tudjuk és Köszönöm(köszönjük)
Mert te meg nagyon sok pénzt spóroltál
az ajánlott aromákkal !
(igaz ezt meg más vape cuccokra költöttem,
de akkor sem ért csalódás)

Tisztelettel

Tudjátok mit ? Tessék,és ez még csak az egyik mesh :joy:
Csakazértis legyen miről diskurálni :joy::joy::joy:

6 kedvelés

Végre egy témába vágó hsz! :sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts: Szép! :heart_eyes:

3 kedvelés

Pappa hírnév és dicsőség! :laughing: Lassan legenda leszel! :rofl:

A legendák álltalában halottak csak mondom… :man_shrugging: :joy:

Ez meg mi a jó szagú… :slightly_smiling_face:

Ez egy bitang nagy hoshíjják :joy:
28.5 !
Mert hitetlen vagyok :grin: hallom hogy milyen űberbrutál jó ízvisszaadása van a meshnek és még senki nem kérdezte meg hogy van -e nekem :joy::joy::joy:

1 kedvelés

Kicsibe nincs?

Ezt találtam a legnagyobbnak :smiling_face:igaz nem mtl,de lehet sokat olvastam a vattázásról vagy csak most az első,de jól sikerült és tényleg ananász az ananász :grin:

Ananász az ja finom lehet… :nauseated_face: :slightly_smiling_face:

Kipróbáltam pár kazánomból,de lassan kezdem elhinni hogy az mtl az “dohány”hoz való :grin:

2 kedvelés

Pisztácia és a kukorica is jó MTL-be…

1 kedvelés