Éj nesze neked Vám Unijó
Megjot a 35%-os muszaly vasarlas
Ezektol a gyartoktol meg soha nem kostoltam, kivetel az A&L
Mult heten megjott az 5-5 liter pg-vg, a hutoben meg vagy 80-90 aroma, igy el leszek 2 evig max egy ilyen 35%-os akcijo kesztethet vasarlasra
Csak az én fejemben kezd megfogalmazódni valami sanda gyanú az AP jövőjét illetően?
Tűnnek el a kívánságlistás dolgaim. Úgy értem nem az van, hogy “értesítést kérek”, hanem eltűnik szőrén és szálán.
Meg ez a 35% is. Az azért elég jelentős úgy, hogy nincs black friday vagy valami.
Olyan villanyoltás szag van.
Hm?
Lehet, igen, de az is lehet, hogy csak simán rájukrohadt a készlet és kiszorták a lejárat közeli cuccokat.
Hát nem hinném, mert a számla végösszegéből volt kedvezmény. És mi oka lenne, hogy teszem azt egy DC Pisztácsia kikerüljön még az adatbázisból is. Mondom, nem elfogyott, hanem nem lelhető fel.
Lehet nehézkes lett a beszerzés, mert hazánk hős őrzői figyelik a cégek beszerzéseit. Vagy mittudomén.
A FB-on azt válaszolták hasonló kérdésre: a német zárjegyezés miatt futnak ki náluk egyes márkák…
Aham. Mondjuk a DC nem német, de épp vehették onnan. Meg ezek szerint a mindent is.
Szerintem be zárnak…
Pár év és a véper találka egy buszos kirándulás lesz Szlovákiába vagy Francaországba, beszerző körútra.
Á nyitunk egy kft-t szlovinban és csak az rendel be mindent
Kaptam vbartól levelet, egyszerhasználatos kuponkód -15% aromára: BACKTOVBAR
Ha valakinek kellene…
Igen eléggé bűzlik a dolog
Igen, de visszük majd az összes nagymamát is magunkkal, mert a behozható mennyiség csak 300ml/fő!
Dupla fedelű termosz . Leszálsz át mész vele meg várod a kövit vissza , mész át jössz , ez permutálódik és nem szólnak amíg tartod a mennyiséget
Hát ez a Kör-ládé… hmmm, valami isteni. Bár ahogy olvasom nem sokan kedvelik a gyümi desszert kombókat. Nem is értem miért nem leltem én erre már régebben rá.
Nos… a Revolute, egy jó gyártó, szerintem! (3-4 nap érlelés)
Én a Dandy Puff-ot favorizálom tőlük
Zolikám, de hogy te vasárnap reggel sem bírsz aludnii… Éhes vagy, vagy mi van?