Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

én csak az ry4-ben érzem tőlük

1 kedvelés

Ez nem kuki, inkább müz-lee érzésem van :slightly_smiling_face:

Nem Te vagy az egyetlen ha megnyugtat! Utána meg sírnak, hogy bezárják a bótot!

Velem lehet a baj. Virginia, Parliament, Ry4, Usa Mix…és a Villamos is :pleading_face:mind kukis.

És teljesen igazad van ! Igen az de némi ry4-beütéssel :grin:

Ki írhatták volna az oldalra,hogy lejárt szav.időset árulnak akkor is vettem volna bár nem ennyit.Így soha többet nem veszek semmit tőlük.

3 kedvelés

És meghosszabbított akcióval :wink:

1 kedvelés

Ők kik is? Lehet vak vagyok…

(Csutka ment a szemembe :roll_eyes: amúgy befejezve a témát, kezdőként nekem a Parliament egy világmegváltó íz volt. Best dohány…2 hétig. Utána eltakarmányosodott…)

Amúgy a lejáratközeli terméket vagy ki kell baxni, vagy leakciózni erősen.

aromaparadicsom

Tavaly még nem volt velük baj. Bár nem rendeltem, csak 2 alkalommal.
Faxa…

Nincs bajom csak írhatták volna,hogy ezért van akció…így egy vásárlóval kevesebb… :man_shrugging:

Ezért nem szeretem az akciókat……
ha veszek,bevásárolok és lehet nem jutok a végére.
Tudom elállnak jó darabig de akkor is na ……

én sem gondolom,hogy megromlik csak írják ki ennyi…

6 kedvelés

Caak a free shipping örök :grin:

:thinking: Most megnéztem az enyémeket. Pár flakonon csak LOT-szám volt, a többi viszont nem járt le… Amúgy én éppen most pöfékelem el a 2018-ban lejárt FivePawns likvidjeim maradékát. Lehet, velem van baj, de én nem érzek ízváltozást. Tudom, a nic-tartalom már nyilván jóval kevesebb, de ízre azt hozza, amire emlékszem ezekről…

2 kedvelés

Tudom, ez nem 35, de 15% kedvezmény van 7-éig, ha valaki a spanyol vállalkozókat segítené :grinning:MAYO15” kóddal.
799e0109-806e-43a2-d348-eb5058146576

1 kedvelés

Én még nem olvastam azzal kapcsolatban “lebukást”… Majd ha meglesz az első áldozat, aztán lesz fogaknak csikorgatása, de gondolom hamar végigfut majd az infó a közösségen :grimacing:

1 kedvelés

Én pl. leleveleztem az aromenbar.de oldallal, hogy lécci…és küldték. Diszkrét csomagolás. Érdemes írni mailt “olyan” helyre, ezek szerint.

3 kedvelés

A mai merítés :grinning:

5 kedvelés

Ha belegondolsz, az “olaszokkal” sem leveleztünk semmit,
és simán jött, pedig ha belegondolsz 4-ünké, már kisebb “ipari mennyiség” volt :slight_smile:

Ez pont erről szólt, hogy majd innentől mindenkit NAV meg TEK…
Aki megijedt az nem rendel, szíve - joga :slight_smile:
Amúgy mi változott?
Az ég adta világon semmi :slight_smile:

(Ez nem rólunk szól még, ha nem a kereskedők ellehetetlenítéséről)

Tisztelettel

2 kedvelés