én csak az ry4-ben érzem tőlük
Ez nem kuki, inkább müz-lee érzésem van
Nem Te vagy az egyetlen ha megnyugtat! Utána meg sírnak, hogy bezárják a bótot!
Velem lehet a baj. Virginia, Parliament, Ry4, Usa Mix…és a Villamos is mind kukis.
És teljesen igazad van ! Igen az de némi ry4-beütéssel
Ki írhatták volna az oldalra,hogy lejárt szav.időset árulnak akkor is vettem volna bár nem ennyit.Így soha többet nem veszek semmit tőlük.
És meghosszabbított akcióval
Ők kik is? Lehet vak vagyok…
(Csutka ment a szemembe amúgy befejezve a témát, kezdőként nekem a Parliament egy világmegváltó íz volt. Best dohány…2 hétig. Utána eltakarmányosodott…)
Amúgy a lejáratközeli terméket vagy ki kell baxni, vagy leakciózni erősen.
aromaparadicsom
Tavaly még nem volt velük baj. Bár nem rendeltem, csak 2 alkalommal.
Faxa…
Nincs bajom csak írhatták volna,hogy ezért van akció…így egy vásárlóval kevesebb…
Ezért nem szeretem az akciókat……
ha veszek,bevásárolok és lehet nem jutok a végére.
Tudom elállnak jó darabig de akkor is na ……
én sem gondolom,hogy megromlik csak írják ki ennyi…
Caak a free shipping örök
Most megnéztem az enyémeket. Pár flakonon csak LOT-szám volt, a többi viszont nem járt le… Amúgy én éppen most pöfékelem el a 2018-ban lejárt FivePawns likvidjeim maradékát. Lehet, velem van baj, de én nem érzek ízváltozást. Tudom, a nic-tartalom már nyilván jóval kevesebb, de ízre azt hozza, amire emlékszem ezekről…
Tudom, ez nem 35, de 15% kedvezmény van 7-éig, ha valaki a spanyol vállalkozókat segítené “MAYO15” kóddal.
Én még nem olvastam azzal kapcsolatban “lebukást”… Majd ha meglesz az első áldozat, aztán lesz fogaknak csikorgatása, de gondolom hamar végigfut majd az infó a közösségen
Én pl. leleveleztem az aromenbar.de oldallal, hogy lécci…és küldték. Diszkrét csomagolás. Érdemes írni mailt “olyan” helyre, ezek szerint.
Ha belegondolsz, az “olaszokkal” sem leveleztünk semmit,
és simán jött, pedig ha belegondolsz 4-ünké, már kisebb “ipari mennyiség” volt
Ez pont erről szólt, hogy majd innentől mindenkit NAV meg TEK…
Aki megijedt az nem rendel, szíve - joga
Amúgy mi változott?
Az ég adta világon semmi
(Ez nem rólunk szól még, ha nem a kereskedők ellehetetlenítéséről)
Tisztelettel