Én csak férfiasan minden szín megy mindennel mit a Maimi Vice korában
A chínai, mázas , égetet , kézműves agyag edény meg pislog a háttérben.
Az volt a rejtett részlet a fotón a hátvéd
…szóval az úgy volt, hogy menetrendszerint(?) nyomott egy bukfencet a THC Artemis-em és összetörött a gyári drip tip-em. Még aznap elkanyarodtam az Újpalotai Vape Ellátóba és csak annyit mondtam:
- Most jövök Hawaii-ról és Magnumnak hívnak. Kérnék egy csutort a villanyszivarhoz, ami megy a pálmafás ingemhez…ezt a sárga drip tip-et adták.
Ilyen flakont keresek, de nincsen vape42 -nél most. Valami tippetek hol kapok a nagy faluban?
Én megpróbálnám egy gyógyszertárban, vagy gyógyászati segédeszköz boltban. Úgy kell rá hivatkozni, mint szem vagy fülcseppentő flakon. Bár én a 30ml-eseket veszem, de anno mondták, hogy van nagyobb is. Szerintem egy próbát megér. Egyébként meg az én 110ml-eseim a Gandalf Liquidről valóak (ma már Juicy Vapour), azok is tökéletesek.
Köszike, közben ezt leltem.
Ez is tökéletes a célra.
Egy kis alaplé berendelve FloraVita-ról.
Már csak az aromestert kell meglátogatni nicért.
Jah, meg aromák is kelleni fognak.
Aromaparadise-n most van akció.
Tudnátok igazán jó gyümölcsös aromákat ajánlani ?
Sajnos White King nincs náluk, pedig azt megkóstoltam volna.
Kipipáltam, hogy: gyümölcsös íz, kimérős (nem longfill), raktáron lévő…
Kidobott egy párat és amit ismertem és tegnap is újra rendeltem, mert megérdemlem, az a :
https://www.aromaparadise.hu/aandl-oni-zero-green-edition-30ml-aroma
Köszi. Pont az A&L-eket nézegettem én is. Valaki ajánlotta a Rangarok-ot, de az nincs itt.
Többiek mit ajánlotok?
Eddig így állok :
Férfi eszencia tolvaját ajánlom Succubus és a valhalla bejaró nőjét Valkyr. Mentolosabb vonulaton pokolian jó 5%ban szigorúan Diabolik. Kis kitekintésse a fagyos pingvinek is jók frezy cola. Álandón feltámadó tüzes madár sem rossz only 8%
Freezy Cola-t én is raktam tegnap a kosárba. Még nem próbáltam, de erős a hitem benne, hiszen vettem.
Nem az élet érzést áruljak benne mint a cocában meg a popsi kólaban . De kiforrott hasonlósagot észre venni benne .
Köszi. Igaz, hogy amit írtál, abból semmit nem értek.
A&L aromákat ti milyen arányban keveritek ?
70 vg/30 pg alapléhez érdekelne.
5% valóban elég lenne.
Fury Zero -t tegnap kevertem be (eddig még kevertem A&L-t), de én 10 %-ban kevertem.